Ktore Sluchatka ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ktore Sluchatka ?

Príspevok od používateľa AvAtAr »

Tento týždeň by mi mali prísť Fischer Audio Eterna dúfam že splnia moje očakávania, ešte som ich nepočul, ale recenzie hovoria kladne
ak by ti nevadil nákup zo zamoria (sú to síce Ruske slúchadla ale zatiaľ ich je ťažko dostať z EU) cena $67.49 + poštovne na SVK = $77,09 USD (cca 57€)
Keď tak potom napíšem postrehy
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Za 120€ je vyber relativne široky. Etymotic ER-6i, Phonak Audeo, q-Jays, Ultimate Ears super.fi 4, Shure SE210. Všetko kvalitou zvuku na mile vzdialene od KPP a podobnych. Nepočul som akurat posledne menovane. Ale recenzii je na nete dosť na všetky menovane.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

neviem co je kpp a neviem ktorym smerom na míle vzdialené ale tak predpokaldam ze k lepsiemu...
Avatar ok potom napis ako budes s nimi spokojny nakup zo tamoria mi vyhovuje kedze nakupujem takmer vsetko odtial :D

//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 22:23)
co poveite na tieto : http://www.akg.com/personal/K_390_NC,pc ... nd,12.html
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja rozmyslam nad tymito:

http://www.skullcandy.com/shop/ti-chick-pink.html

a teraz uz vazne,

http://www.alza.sk/sennheiser-hd-228-cerne-d135642.htm alebo http://www.alza.sk/sennheiser-hd-215-hifi-d59059.htm ale tieto druhe su asi skor nie na nosenie, by mi odpadla aj hlava s krkom...

popripade tie porty, ale http://www.alza.sk/koss-porta-pro-lehka-d47195.htm desi ma ten odpor 60ohm... aby mi to nehralo slabo
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Labo ti to hrat nebude urcite ja pocuvam moje porty na asi 2/3 hlasitosti a to je uz dost nahlas ... Skratka tak aby som nepocul okolite zvuky v buse co si asi vies predstavit ako je hlasno takze ak ti nevadi ze su relativne velke tak je to urcite naj volba min v tejto cenovej kategorii...a ak sa chces odlisit od ostatnych ludi tak si kup 25th aniversary specialnu ediciu :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

KPP = Koss Porta Pro. :). Na mile vzdialene znamena, že Porty pri nich zneju ako sluchatka za 50 Sk od čiňana.

AXO
KPP by slabo hrať nemali, problem je, že maju nulovu izolaciu, takže budeš počuť všetok hluk z ulice.
Oboje Sennheisery hraju lepšie ako Porty. Aj lepšie izoluju. HD 215 sice su veľke, ale su ľahke. Hlava ti z nich určite neodpadne. Na vonku sa však viac hodia HD 228. Tie sa navyše daju modnuť, takže sa ich zvuk o trochu zlepši.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

DAMON88 napísal:Labo ti to hrat nebude urcite ja pocuvam moje porty na asi 2/3 hlasitosti a to je uz dost nahlas ... Skratka tak aby som nepocul okolite zvuky v buse co si asi vies predstavit ako je hlasno takze ak ti nevadi ze su relativne velke tak je to urcite naj volba min v tejto cenovej kategorii...a ak sa chces odlisit od ostatnych ludi tak si kup 25th aniversary specialnu ediciu :)
25th aniversary je imho nezmysel , velmi drahe su :wink:
no inak ak to pocuvas na 2/3 hlasitosti tak to sa musia na teba divat ludia dost blbo, kedze vsetko pocuju aj oni :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jj dneska mi zacala take tetka hubovat OMG ze ju boli hlava a ze si nekupila listok do busu na to aby tu pocuvala koncert xD ale co mam robit ked tie sluchatka su strasne pocut do priestoru :/
Filipito
Darca
Darca

to hej, to by som povazoval za ich najvacsiu nevyhodu + ich vzhlad :smt081
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vzhlad? Mne sa nahodou porty pacia :D
Filipito
Darca
Darca

ja ked vidim cloveka s portami tak si pripadam ako na marse :D
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Pridávam sa k Filipitovmu názoru :) Čisto ako z inej planéty. Možno hrajú fajn,tie anniversary sú aspoň celé čierne čo sa ešte nejako dá, ale cena je už niekde inde. Je to to isté ale za cenu 2xKoss porta pro aj ked bez doživotnej záruky. Ale tá s prepáčením "teplá" modrá mi tam nesedi. Ale to je len názor vkusu
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

dnes som siel zo skoly hrala mi hudba a zrazu mi zacalo vypadavat lave sluchatko (vravim si kur*a) a zistil som ze je to niekde porusene pri jacku lebo ked s tym pohybem tak to ide. Pytal som sa kamosa a povedal mi, ze on raz poslal svoje kossy do nejakeho Bis audio. Ak mi niekto mozte poradit co s tym budem len rad. btw mam porty pro bez tej registracie a maju nieco cez rok
Filipito
Darca
Darca

Ryan Giggs
VIP
VIP

Bez registracie sa ti to veľmi neoplati dať opraviť. 400,- Sk je veľa, to je skoro polovica novych. A to neratam poštovne, ak to tam neodnesieš sam. Najlepšie by bolo, ak by si našiel niekoho, kto ma Porty registrovane, nech ich da opraviť na svoje meno. A maš to za 150,-.
Napísať odpoveď