Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Pripomienky ku KARME

Príspevok od používateľa Maki »

uz len pre tu anketu hore ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

UplenssGrapher: Pretoze cakame a nesmierne sa bavime na tom, ked pride dalsi blbec a zacne plakat nad minuskom v karme a nad zrusenim karmy. To je dovod, preco sa to nezamklo a nezmazalo.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Ak ako "seriózny" admin narážaš na mňa a môj príspevok, ešte raz ti skúsim zrozumitelne napísať že ja za zrušenie niesom, som za to, aby bolo pravidlom podpísať sa.

Trošku OT, bavíte sa na tom, sranda... 130 strán spamo, a bavíte sa, hlavne že sa zamkla napríklad téma Lockerz, kt. bola aspoň o niečo užitočnejšia...
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Mozes si tych 130 stran precitat a garantujem ti, ze kazde 10 strany najdes niekoho, kto ziada nieco podobne co ty. Tak si uvedom v tej tvojej makovici, ci sa nieco take aj bude realizovat.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ty si uvedom v tej tvojej makovici, že keď človek vidí 131 strán s tématikou zrušenia karmy a s anketou, tak tam asi napíše! Iste, v tej tvojej makovici je takáto predstava možno príliš zložité, ale mne, ako normálnemu človeku to tak napadne. "ci sa nieco take bude aj realizovat" ....a načo tu potom ku*va tá téma asi je? Fakt sa zamysli,...
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Pokial spravne vidim, tema ma nazov "Pripomienky ku KARME", nie "zrusenie karmy" ;)
Maki
Darca
Darca

UG: tak ta tvoja makovica musi byt riadne duta ked nevidi ze viac hlasov je za ponechanie karmy....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a pokiaľ správne vidím ja, je tu vyhľadávanie v téme. Takže si si to mohol nájsť a nemusel si sa pýtať
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:UG: tak ta tvoja makovica musi byt riadne duta ked nevidi ze viac hlasov je za ponechanie karmy....
Tvoje musí byť ešte o malý kúsok viac, kedže ja som napísal že tú karmu nechcem zrušiť. Konkrétne tebe to píšem už druhý raz, dokážeš to pochopiť ? Audiotrack: to som použil ako prvé, nič konkrétne ku zrušeniu anonymity som nenašiel.
Maki
Darca
Darca

UG: bla bla bla.... ano dokazem to pochopit, ale keby si ty nieco chapal, tak z toho co pisali ppt a audio pochopis ze tu taki ludia su a len preto ze nenapisu priamo "zruste anonymitu karmy" ale napisu "sa nevies ani podpisat ty kkt?" tak to je presne to iste...

okrem toho mohol si si vsimnut system ako to tu funguje ze pokial sa poda nejaky padny navrh na vylepsenie karmy tak sa vezme do uvahy a mozno sa zapracuje, ale pokial sem napise daky urazeny trt co dostal k-, so slzami v ociach aky je tento svet nespravodlivy tak sa cuduj ze tu si na posmech a ze nikto o tvojom "navrhu" ani nebude rozmyslat....
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Asi to naďalej nechápeš. Bol to návrh, rozumieš? Nebudem tu ďalej písať, stačilo napísať nie. Amen tma. :)

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 23:50)
PS: urazeného trta si si mohol odpustiť.

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 14:48)
heh, ale toto už prekračuje všetky hranice, mínusová karma so znením: "už prestaň ti decko, lebo bochvieako to skončí..." :D

...inak ďalšie, a zase kreténi bez podpisu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

čím viac nariekaš, tým viac ich dostaneš.

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 16:13)
gratulujem, založiť si nový účet z ktorého mi dáš negatívnu karmu a sebe kladnú, to je fakt hrdinstvo :) ban za duplicitný účet

//edit: ako pozerám, stihol si k- udeliť takmer každému kto sa tu vyjadril na tvoj dotaz (a tiež ľuďom čo sa ti vyjadrili zrejme v inej téme). A ja som si myslel že som výnimočný :(
11 negatívnych kariem za cca 15 min. Hojko myslím že sa môžu resetnúť, nie?
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Myslím si, že väčšiu časť userov to naštve ak nevedia od koho dostali karmu (+ alebo -) a menšina to ignoruje, ale chápem aj tých čo sa chcú pomstiť, urobili len to čo by urobil každý na ich mieste(viď UplenssGrapher).
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

haha11 napísal:Myslím si, že väčšiu časť userov to naštve ak nevedia od koho dostali karmu (+ alebo -) a menšina to ignoruje, ale chápem aj tých čo sa chcú pomstiť, urobili len to čo by urobil každý na ich mieste(viď UplenssGrapher).

Presne tak. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

haha11 napísal:Myslím si, že väčšiu časť userov to naštve ak nevedia od koho dostali karmu (+ alebo -) a menšina to ignoruje, ale chápem aj tých čo sa chcú pomstiť, urobili len to čo by urobil každý na ich mieste(viď UplenssGrapher).
To že si každý deň kliknem na profil a pozirm či mi číslo pri karme stúpa alebo klesá ešte neznamená že sa tu budem kvôli tomu vzrušovať.
To že ma naserie keď vidím že dostnanem negatívnu karmu napr. za to že som postol nejakú skladbu ktorá sa mi páči žiaĺ neovplyvním. Ale určite sa nebudem správať tak ako už tebou spomínaný UG.
Nepotrebujem niekomu niečo vracať takouto cestoou... Takže nie každý... Mna v pohode odčítaj
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Karma mi nevadí, beriem to ako možnosť vyjadrenia názoru, ale čo ma vie naštvať je keď mi dakto zníži karmu a ani "bu" tam nenapíše, že prečo vôbec alebo tam je ako dôvod " že ty si ***** (dáky vulgarizmus)". O podpise ani nehovorím. To je pre mňa troška detinské, keď dakomu dávam karmu napíšem aspoň od koho a prečo. Osobne mínusovú karmu zatiaľ nedávam, lebo beriem ľudí, že majú dobrý názor a daktorí zlý názor ale to tiež súdim podľa seba (subjektivita nie je vždy dobrá). Zaujímavé je to, že keď dostanem plusovú karmu ľudia sa nemajú problém podpísať a často aj napísať prečo tak urobili, ale pri mínusovej je to presne naopak.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Lebo oplácanie je pri podpise zväčša isté. Dôkazom je aj admin t0m4s3, ktorému som dal mínusovú karmu s textom "To si si mohol odpustiť", keď napísal v téme o OH o českej medaile asi toto: "Už aj buze**** Česi majú medailu...", čo mi prišlo dosť nevhodné. Jeho karmová odpoveď bola tiež "Nemohol som si to odpustiť.", takže ak to robí admin, tak by som sa príliš nepozastavoval nad ostatnými :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

On nema problem napisat priamo do karmy "si ko*ot", takze neviem co tu riesis :-) Alebo tebe vadi to minusko? :shock:
Maki
Darca
Darca

to nemam problem napisat ani ja mi-čauíček moj.... tebe to vari robi problem? :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

vulgarizmy su po novom uz proti pravidlam :(
Napísať odpoveď