Choroba + kerka
Choroba + kerka
Takto, od minuleho pondelka som mal nátchu a v nedeľu mi to prešlo do zápalu nosových dutín.
V pondelok ráno som začal brať antibiotika a vo štvrtok prestávam.
Ide o to, ze v piatok som "objednaný" do tattoo salónu na kerku.
Nič veľké, ani farebné. rozmeri cca 15x7 cm nad kotník.
Môžem mať kôli antibiotikám, alebo samotnej chorobe nejaké problemy s kerkou?
Dopredu Diky
V pondelok ráno som začal brať antibiotika a vo štvrtok prestávam.
Ide o to, ze v piatok som "objednaný" do tattoo salónu na kerku.
Nič veľké, ani farebné. rozmeri cca 15x7 cm nad kotník.
Môžem mať kôli antibiotikám, alebo samotnej chorobe nejaké problemy s kerkou?
Dopredu Diky
Re: Choroba + kerka
no najlepsie by sa bolo spytat profesionalov... spytaj sa priamo v tom tatoo salone v kt. si objednany alebo skus google najdi si dajakeho tatera a napis jemu
co ti tu ludia napisu je take onicom...
ja si myslim ze by s tym nemal byt problem-ale to je len moj vlastny nazor
co ti tu ludia napisu je take onicom...
ja si myslim ze by s tym nemal byt problem-ale to je len moj vlastny nazor
No vieš, dúfal som že tu bude aj niekto so týmito znalosťami, lebo jemu predsalen ide o kšeft.
A ja si myslím že tiež nič, no kamoš ma na to ten názor že predsalen nemám žiadnu imunitu
a hociajaky malý zápal, je bez imunity dosť problém ....
A ja si myslím že tiež nič, no kamoš ma na to ten názor že predsalen nemám žiadnu imunitu
a hociajaky malý zápal, je bez imunity dosť problém ....
Volal som mame (tetuje uz roky) a povedala ze v ziadnom pripade, tetovanie ti zacne hnisat a pigment nema sancu usadit sa v pokozke. Nehovoriac o tom ze ist chory kamkolvek nieje dobry napad, kedze s taterom budes v miestnostni zavrety niekolko hodin, je velmi pravdepodobne ze by to od teba chytil aj on cim by si ho na dost dlhu dobu odstavil od prace. Pockaj aspon par dni po dobrati antibiotik.
Hmm... Vôbec si ma hoci nepotešil, ale diky moc 
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 19:35)
Sakra. No volal som taterovi a povedal že další termín nebude tak skoro....
Lieky som dobral dnes, zajtra idem ešte na kontrolu a ked povie že už vpoho ?
Lebo moje subjektívne pocity sú také že som už zdravý....
Tak ja nfm... 3 deň po dobraní atb, už zdraví len s oslabenou imunitou a ktomu je kerka vážne malá .....
Je to až také pravdepodobné že sa mi to zahnisá ?
Pls spýtaj sa ešte, budem ti zaviazaný....
Diky moc dopredu
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 19:35)
Gangy napísal:Volal som mame (tetuje uz roky) a povedala ze v ziadnom pripade, tetovanie ti zacne hnisat a pigment nema sancu usadit sa v pokozke. Nehovoriac o tom ze ist chory kamkolvek nieje dobry napad, kedze s taterom budes v miestnostni zavrety niekolko hodin, je velmi pravdepodobne ze by to od teba chytil aj on cim by si ho na dost dlhu dobu odstavil od prace. Pockaj aspon par dni po dobrati antibiotik.
Sakra. No volal som taterovi a povedal že další termín nebude tak skoro....
Lieky som dobral dnes, zajtra idem ešte na kontrolu a ked povie že už vpoho ?
Lebo moje subjektívne pocity sú také že som už zdravý....
Tak ja nfm... 3 deň po dobraní atb, už zdraví len s oslabenou imunitou a ktomu je kerka vážne malá .....
Je to až také pravdepodobné že sa mi to zahnisá ?
Pls spýtaj sa ešte, budem ti zaviazaný....
Diky moc dopredu
Pozri sa, mozes ist v piatok tetovat, mozno sa ti nic nestane a vsetko bude v pohode
. Ale predsa pockat nech sa vyzdravies a tak ist tetovat, predsa kerka bude asi na cely zivot a urcite by si nechcel chytit nejaky virus z tej rany , ked to zacne hnisat alebo tak
. Moj nazor je, radsej pocat a tak tetovat
.
IMI napísal:Pozri sa, mozes ist v piatok tetovat, mozno sa ti nic nestane a vsetko bude v pohode. Ale predsa pockat nech sa vyzdravies a tak ist tetovat, predsa kerka bude asi na cely zivot a urcite by si nechcel chytit nejaky virus z tej rany , ked to zacne hnisat alebo tak
. Moj nazor je, radsej pocat a tak tetovat
.
Nj, len ide o to, ze ptm už nfm kedy budem mať čas... A ja to už chcem 2 mesiace a furt mi do toho dačo pride....
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 12:12)
Tak ja som volal tatérovi a on povedal že ak som včera dobral atb, cítim sa vpohode a zajtra si ju chcem dať,
tak není problém ....
Tak teraz neviem
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozri sa .. je to tvoje rozhodnutie.. taterovi ide o kseft.. dostane za to peniaze.. jasne, ze ti povie .. mozes kludne ist.. tym, ze si pockas nic nepokazis.. akurat s amozes na poslednu chvilu rozhodnut, ze si das nieco ine..alebo, ze si nedas kerku vobec.. ak si ju dat chces tak si ju daj.. vyzera to tak, ze len cakas kedy ti to tu niekto "odsuhlasi" je to na tebe.. tvoje telo.. ked sa ti to zapali, zahnisa bude to len tvoj problem.. taterovi to bude tiez v podstate jedno lebo svoje peniaze mat bude.. uz vies preco ti povedal, ze je to v pohode? .. pockaj.. ked uz si pockal 2 mesiace tak dalsi 1-2 tyzdne ta nezabiju.. ak nie..tak sa daj pokerovat.. je to tvoja vec
tiez by som pockal radsej, po kerke sa ti zvysi teplota aby ti to neuskodilo
-
peterxxx
Star
Urcite pockaj, nie je co riesit.
OT: potom prosim ta hod obrazok toho tetovania, som nanho zvedavy
OT: potom prosim ta hod obrazok toho tetovania, som nanho zvedavy
Ďakujem za príspevky, asi som moc uveril tatérovi a dal som si to v piatok naobed, keďže ma uisťoval že nič nič....
Zatial sa to hojí krásne a verím tomu že sa už nič nestane....
Peterxxx.... Není to žiadne veľké majstrovské dielo, iba pár gothickým štílom napisaných pár písmen, kroré pre mňa ale dosť znamenajú
Zatial sa to hojí krásne a verím tomu že sa už nič nestane....
Peterxxx.... Není to žiadne veľké majstrovské dielo, iba pár gothickým štílom napisaných pár písmen, kroré pre mňa ale dosť znamenajú
-
peterxxx
Star
Aj to moze byt pekne
, takze stale trvam na tom , ze to chcem vidiet
...Teda iba ak by si to mal na zadku , a ten nie som zvedavy 
Je to síce veľmi stará téma ale rada by som sa poradila. Bola som na tetovanie obočia v piatok este zdravá .Avšak o deň nato som ochorela. Kychanie, nevolnost a plný nos. Viem, že antibiotika sú problém lebo mi farba nemusí chytiť. Platí to aj pri chorobe ked antibiotika neužívam? Môže mi farba nechytiť? Nepadlo ma , že ochorieť hneď
Ked mas antibiotika, tak farba nechyti? Co ak mas len chripku? Chripka sa nelieci antibiotikami, ale len tabletkou na znizenie teploty, nieco na uvolnenie nosa a oddych k tomu.