Pomoc s PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
murar
Novice
Novice

Pomoc s PC

Príspevok od používateľa murar »

Vie mi niekto poradit preco sa mi sam od seba vipne pocitac a potom ho pa sekund nejde zapnut?? bojim sa aby mi neskratoval alebo nevybuchol alebo nieco podobne.PC sa mi neprehrieva myslim si ze to moze robit asi zdroj ale racej som sa chcel spytat tak prosim pomozte.Dik
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc s PC

Príspevok od používateľa Pigesko »

myslim,asi,mozno....... podla tohoto si mame vyvestit kde by mohol byt problem vsak ?... zostava, OS, kedy sa vypina PC ? pri spusteni nejakej aplikacie ? alebo len tak ( pri nic-nerobeni) ?? ako si zistil ze sa neprehrieva ?? podla coho si usudil ze to bude v zdroji ??? kontroloval si vsetko ?? kable ?? nerobil si neco v skrinke ? :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Mne sa stavalo nieco podobne, bolo to chladenie, normalne sa mi prehrieval (staci ak sa prehrieva jedn komponent a vypne sa ).Takze urcite pocitaj s touto moznostou.Dalej moze byt problem so zdrojom, alebo aj pripojeniezdroja ( chybny spoj ).Softwarovu chybu by som asi vylucil kedze nejde potom zapnut.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Nainštaluj si program EVEREST ULTIMATE EDITION a sleduj si v ňom teplotu CPU. Ak sa ti vypína pri spustených aplikáciach (myslené hry alebo na výkon náročnejšie programy) tak máš zle chladený CPU. Ale ak ti to vypína aj pri nič nerobení, tak je tu možnosť, že máš veľmi zle uchytené chladenie CPU. To znamená, že chladič CPU ti nemusí dobre dosadať na CPU, alebo nemáš medzi chladičom a CPU teplovodivú pastu, ktorá rýchlejšie odvádza teplo z CPU do chladiča.
murar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa murar »

Teplotu CPU mam 47C to je dobre a zistil som pri hre 18 WoS Extreme Trucker hral som nejakych 25-30 minut a vypol sa tak som tu spustil este raz a pozrel som sa co sa mi prehrieva nic sa mi neprehrievalo len zdroj tak mam slaby zdroj na moju graficku kartu nestiha ma chladit.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

tých 47 je v klude? tak napiš aku maš grafu a zdroj....resp. celú konfiguráciu pc....
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

47 je normalna teplota :). Skor by som to tipol na ten zdroj
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ja by som tipoval HDD...skusal si nejake testy ?
Napísať odpoveď