Russian Circles
-
Old Dirty Bastard
Guru
Russian Circles
Tak ma zaujimalo, či to tu ešte niekto pozna/počuva
Russian Circles je prijemna trojčlenna inšturmentálna post-rockovo/metalová kapelka, čo ja viem, zatial vydali skvele 2 albumy + nejake dema. Hrajú poväčšine epické natiahnuté skladby, obsahovo vypĺňané nesúhlasným heavy metalom v delikátnych pasážach. Je to celkom zaujimavé, skladby su až pohodovo prijemne a do toho vam pride zrazu nejake metalove vyburenie. Osobne sa mi viac pačil ich prvy album Enter, všetky skladby boli skvele, ale najviac ma zaujala skladba Micah. Ak to teda niekto pozná, čo na nich poviete? 
-
lekoklatik
VIP
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Russian Circles
Skvela muzika, neuveritelne ma to chytilo.Presne taketo mam rad 
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 10:05)
Skuste aj skladbu Fathom
...
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 10:05)
Skuste aj skladbu Fathom
-
Old Dirty Bastard
Guru
Fathom je take "intro" albumu v podobe songu, ale tie slaky su prijemne, celkom osviežujuce vzhladom na ich štyl
najlepši je ajtak ich debutovy album, každy jeden song je uplne genialny..
ten najnovši album mam na poslednom mieste oblubenosti, ale su tam 3 super songy
//a ked je tu už z debutu aj z posledneho odprezentovany nejaky ten song, tak pridam jeden na ukažku aj z druheho albumu Station
najlepši je ajtak ich debutovy album, každy jeden song je uplne genialny..
ten najnovši album mam na poslednom mieste oblubenosti, ale su tam 3 super songy
//a ked je tu už z debutu aj z posledneho odprezentovany nejaky ten song, tak pridam jeden na ukažku aj z druheho albumu Station
-
peterxxx
Star
Milujem zvuk ich gitary, skoda , ze ani za svet nie som schopny sa m u priblizit s mojim struhatkom
...Snad raz, ked si kupim niake lampove kombo.Ten druhy song je skvely, vcera som ho pocuval cely den ( uz mam stiahnute asi vsetky albumy
).
-
Old Dirty Bastard
Guru
ak sa ti pačil ten taky "desert" gitarovy štyl hrania, tak by som ti odporučil ešte jednu bandu.. nie je vôbec znama, čiže albumy sa budu zhanať asi zložitejšie.. taky mix space rocku s desert rockom.. aby si v tom našiel krasu bude potrebnych asi viac vypočuti, je to celkom relax hudba, taky ukludnujuci rock imho (kvazi psychedelic)
proste len sa do toho ponoriť, započuvať.. podla mňa nadhera, hraju prevažne dlhšie inštrumentalne veci, niekedy sa objavi spev
//skus si najsť album Ahkmed - Distance - 2009
//skus si najsť album Ahkmed - Distance - 2009
-
peterxxx
Star
Wow
ty si presne moj clovek, toto je hudba co sa mi paci ! Fakt dik moc za tip, dlho som nemohol najst nic co by ma chytilo ale toto je uzasne.