// ked som to cital, tak tam boli sotva 4strany komentarov
ZOH Vancouver 2010 - hokej
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
Tak TOTO je uz vela
. A tie komentare pod tym 
:D vidim, ze ludia dalej perlyli 
-
pryja
Darca
OT:
Ak mas na mysli kontare Alfonza Nekonecneho, tak zhodou okolnosti si na jeho dristy spominam z jedneho ineho fora, kde tiez nic normalneho z neho nevylezie. Nejaky zakomplexovany magor, ktoreho je plny internet.
http://www.komunita.exil.sk/search.php? ... y&start=20

Ak mas na mysli kontare Alfonza Nekonecneho, tak zhodou okolnosti si na jeho dristy spominam z jedneho ineho fora, kde tiez nic normalneho z neho nevylezie. Nejaky zakomplexovany magor, ktoreho je plny internet.
http://www.komunita.exil.sk/search.php? ... y&start=20
no neviem, neviem kto si tu dava tie bobuleOVEČKYN JE DIVNÁ EXISTECIA. ASI SI FAKT DÁVA BOBULE PRED ZÁPASMI
-
Vigor
King
Neviete kedy budu zapas so Svedskom na STV opakovat?
-
profik
Light Professional
Podla programu v najblizsich dnoch nie. ASpon ja to tma nevidim, mozno to zmenia. Zajtra je zostrih stvrtfinale. Ale neboj sa STV3 po olympiade nebude mat vysialt, takze zo 100% istotou si dovolim tvrdit, ze hned po olympiade.
menší warmup
Keď už ten warmup a dnešné víťazstvo nad Švédmi - spomínate si na: "SLOVENSKO VYHRÁVA A POSIELA ŠVÉDOV..... do boja o tretie miesto 
Nato sa neda zabudnut + jeho "emocionalne zmeny"
sekundu krici, vrieska je v euforii a hned nato nieco doda pokojnym hlasom... a tieto ZOH, perla za perlou: Rusi dávajú gól na 1-0 ale Česi využívajú svoju druhú presilovku 
-
pryja
Darca
Par vyrokov na pobavenie
:
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil
Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam je*ol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a... dostávame gól.
Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil
Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam je*ol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a... dostávame gól.
Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Nie je nejaky video zaznam s tym rozhovorom so Zigom?:D
dpc, odjakziva fandim kanade a stale musime hrat so slovenskom 
hmm, doma kukam hokej sam na malej telke
hmm, doma kukam hokej sam na malej telke
Stale lepsi Ninaj ako ten trapny moderator z STV (co bozkaval muchovi rukavice) 
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 12:07)
Tak co iné sa dalo čakať ze SVK-CAN budú pískať američania... ako vždy, už sa teším na "spravodlivé" rozhodovanie
Tak co iné sa dalo čakať ze SVK-CAN budú pískať američania... ako vždy, už sa teším na "spravodlivé" rozhodovanie
ahojte, da sa niekde pozriet zaznam slovensko-svedsko ? na archive st3 som nenasiel nic
-
t0m4s3
Admin
A FIN - USA piska McCreary, nie?Adry napísal:Stale lepsi Ninaj ako ten trapny moderator z STV (co bozkaval muchovi rukavice)
ahojte vsetci ja tu len citam a citam a neverym aky niektory ste najprv tu pisete aky su nasi neschopny a zrazu ked vyhravaju vau uz ste fanusikm ked sme hrali s normi nikto si neuvedomil co to je na psychyku taky zasach na spoluhraca keby vam pred ocami tak sundaju kamarata asi by ste neboli v pohode najprv ich podcenujete a potom ste zrazu napichany takto sa fandi slovenskemu hokeju teraz ked budeme hrat s kanadou oni budu mat najvedsiu potporu plneho publika canadanou a mi co len skeptickych divakou za telkou ktory vedia len kritizovat ked prehravame a chvalit az ked je po boji nevravim ze vsetci
Dúfam, že nie t0m4s3 
ale sú dve možnosti
a) američan a fín nám budú nadržiavať, predsa každý chce vo finále ľahšieho súpera (svk ním bezpochyby je). Aj ked pochybujem, kanada hra predsa doma
b) zákulisné ťahy, kanada sa dohodne s USA na spoločnom finále a amík pomôže kanade
c) bude sa pískať čisto, rozhodcovia isto majú profesionalitu, ale tomuto vôbec neverím
k moznosti b, pamatate na rok 2004? Semifinale SVK-CAN pískal amík, vtedy sme prehrali 2-1 pričom druhý gól bol po jednoznačnom faule útočiaceho kanaďana na Lašáka (za bránou). Gol stopercentne nemal platiť. A druhé semifinále USA-SWE pískal kanaďan. Tiež pískal pofiderne. Takže takto nejako vyzerá zákulisie hokeja, už niekoľko rokov sa záhadne v semifinále nestretli CAN-USA a ešte väčšou záhadou pískali amíci kanaďanom a naopak
//alexdepos vygoogli si, čo je to diaktrika a gramatika.. potom ked dopises post tak si to za sebou precitaj a potom to odosli, nechce sa mi to lustit
ale sú dve možnosti
a) američan a fín nám budú nadržiavať, predsa každý chce vo finále ľahšieho súpera (svk ním bezpochyby je). Aj ked pochybujem, kanada hra predsa doma
b) zákulisné ťahy, kanada sa dohodne s USA na spoločnom finále a amík pomôže kanade
c) bude sa pískať čisto, rozhodcovia isto majú profesionalitu, ale tomuto vôbec neverím
k moznosti b, pamatate na rok 2004? Semifinale SVK-CAN pískal amík, vtedy sme prehrali 2-1 pričom druhý gól bol po jednoznačnom faule útočiaceho kanaďana na Lašáka (za bránou). Gol stopercentne nemal platiť. A druhé semifinále USA-SWE pískal kanaďan. Tiež pískal pofiderne. Takže takto nejako vyzerá zákulisie hokeja, už niekoľko rokov sa záhadne v semifinále nestretli CAN-USA a ešte väčšou záhadou pískali amíci kanaďanom a naopak
//alexdepos vygoogli si, čo je to diaktrika a gramatika.. potom ked dopises post tak si to za sebou precitaj a potom to odosli, nechce sa mi to lustit
-
Yos
Professional
tak toto je uz aj na mna dost...alexdepos napísal:ahojte vsetci. ja tu len citam a citam a neverym aky niektory ste najprv tu pisete aky su nasi neschopny a zrazu ked vyhravaju vau uz ste fanusikm ked sme hrali s normi nikto si neuvedomil co to je na psychyku taky zasach na spoluhraca keby vam pred ocami tak sundaju kamarata asi by ste neboli v pohode najprv ich podcenujete a potom ste zrazu napichany takto sa fandi slovenskemu hokeju teraz ked budeme hrat s kanadou oni budu mat najvedsiu potporu plneho publika canadanou a mi co len skeptickych divakou za telkou ktory vedia len kritizovat ked prehravame a chvalit az ked je po boji nevravim ze vsetci
alexdepos, ja našim fandím vždy, len niekedy sa snažím pozerať na veci triezvo. Pred turnajom som si myslel, že štvrťfinále sa snáď podarí a ak sa dostaneme ďalej, tak to bude prekvapenie. Zajtrajší zápas s Kanadou nevidím však príliš ružovo. Pokiaľ Kanaďania predvedú taký výkon ako proti Rusom, tak nemáme najmenšiu šancu. Halák hádam niečo pochytá, ale pritlačiť Kanadu a dať im pár gólov nie je zrovna ľahký oriešok.
neviete kde je najvyssi kurz na vytaztvo slovenska ??
-
tomasito13
Star
bwin 7.7 a zo slovenskych nike 5.8