CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Ten steam server by bol este lepsi, to je jasne. Len je otazne, ci tam budu chodievat ludia, chcelo by to test.
-
KATKA-=KE=-
Amateur
To znamena ze si budem teraz koli tomu musiet kupit steam aby som si na hojko mohla prist zahrat???
Nie STEAM je zadarmo
a neobetujes 7€ pre kupu CSka? 
nezmeni sa terajsi server, len pribudne novy steam.. ak som spravne pochopil..KATKA-=KE=- napísal:To znamena ze si budem teraz koli tomu musiet kupit steam aby som si na hojko mohla prist zahrat???
takze kludne mozes hrat dalej, tak ako ja, s NS
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
katka aj keby...určite obetujem tie peniaze pretože by to bolo neporovnatelne lepšie ako non-steam
-
Fredka171
In memory
Presne tak ako povedal Tonek, bolo by to lepsie ja hravam Steam a je to super lebo ta neotravuju ze si cheater a podobre... a ani ich tam pochopitelne nenajdes, Sharky
ach, zahral by som si s vama na hojko serveri, ale mam new patch a hojko nema este protocol 48
snad uz co skoro... 
-
Fredka171
In memory
ano Sharky, ale to to nieje menej-navstevovane forum... Tady si kazdy vsimne ze je new Steam server a ver mi, ze nebude iba 6vs6 mozno prvy tizden alebo tak nejakosharky-no napísal:tak to si myslite teraz, ze to bude lepsie. ja som v tomto velmi skepticky, podla mna steam server bude mrtvy, a ked sa tam najde 6vs6 hracov raz za den, tak budete radi..
-
lekoklatik
VIP
prestaňte to to už konečne zasierať pre boha.
//ani ty, ani ja, ani nik nevieme povedať čo sa stane ak bude steam server. To že na u2 to bolo tak je síce pekná informácia ale tu to tak byť nemusí. Nik nevie. Ale popišme tu 10 strán s úvahou či áno alebo nie. Takto si myslel to diskutovanie?
//ani ty, ani ja, ani nik nevieme povedať čo sa stane ak bude steam server. To že na u2 to bolo tak je síce pekná informácia ale tu to tak byť nemusí. Nik nevie. Ale popišme tu 10 strán s úvahou či áno alebo nie. Takto si myslel to diskutovanie?
mozno sa doba zmenila, neviem..
ale u2 malo kolko? 4 servery classic a boli pravidelne plne (+ dajaky DM a asi aj jump).
strasne sa vsetci stazovali, ze na serveroch je vela cheaterov, ze nech nahodia steam (myslim ale ze dovod preco zrusili NS boli skor $$$) a teda nahodili 1 steam server a nedokazali ho naplnit, i ked tam pred tym pravidelne hralo kazdy den niekolko sto hracov.
Tuna, v poslednom case je problem zaplnit, uz tento 1 server. a urcite si to viaceri vsimli a nie len ja.
Tak velmi pochybujem (i ked je tu vela ludi na fore zaregistrovanych), ze sa steam server udrzi. budem drzat palce. ak to bude fungovat s kvalitnym poctom hracov, tak sa mozno pridam aj ja.
//preco? co sme OT?
clovek si uz ani nazor nemoze na diskusnom fore napisat...
ale u2 malo kolko? 4 servery classic a boli pravidelne plne (+ dajaky DM a asi aj jump).
strasne sa vsetci stazovali, ze na serveroch je vela cheaterov, ze nech nahodia steam (myslim ale ze dovod preco zrusili NS boli skor $$$) a teda nahodili 1 steam server a nedokazali ho naplnit, i ked tam pred tym pravidelne hralo kazdy den niekolko sto hracov.
Tuna, v poslednom case je problem zaplnit, uz tento 1 server. a urcite si to viaceri vsimli a nie len ja.
Tak velmi pochybujem (i ked je tu vela ludi na fore zaregistrovanych), ze sa steam server udrzi. budem drzat palce. ak to bude fungovat s kvalitnym poctom hracov, tak sa mozno pridam aj ja.
//preco? co sme OT?
No keď ešte fungoval portál gggamers.sk tak to tam tiež bolo dosť úspešné aj keď o dosť komerčnejšie než hojko server. Ale ľudia tam chodili, 8 serverov bolo plných takých 16 hodín denne, dokonca v noci a skoro ráno sa našlo pár hráčov. Tak sa pre veľký úspech nasadil aj steam server a zistilo sa, že tam nik nechodí. Fungoval 2 týždne, no aj napriek častej reklame na pokeci, podobných stránkach a NS serveroch nie a nie zaplniť aspoň pár slotov. Tak sa zrušil. Tým chcem povedať, že tých steamerov nie je až toľko, ako sa zdá. Povedal by som že max tak 30-35 % hráčov. Preto si myslím, že steam server by tu nemal veľkú budúcnosť. Tých zopár steamerov by muselo mať šťastie, aby tam na seba narazili v rovnakú dobu, ak by sa vôbec pripojili, lebo nikto sa nepripája na server, keď na ňom už niekto nie je.
-
tonek
Darca
sharky ty snad fetuješ alebo čo. Hojko server je taky plny že praská v šroboch. Rano a okolo 5 to byva sice troška mrtve ale poobede a podvečer je to plne. A to neni žiadna uvaha kur*a, nech je na tom STEAME 6 vs. 6 ale ked to budu kvalitný hráči, kludne. Radšej nech ich je menej a su lepši ako mrte vela lam ktorí ani nevedia, na čo maju radar( dneskajšia prihoda - JA : všimaš si vobec aj radar? ON : nie načo, nemam čas na to ). Určite sa najdu hrači ktori budu hravať, to čo tu pišete že " to nema buducnosť" ... hojko nie je undzwei toto nieje herny portal.
Veď práve. Nie je to herný portál. Hojko má hráčov tak akurát na jeden server. Keď sa to rozdelí na 2, buď si to odnesie na nízkej návštevnosti jeden, druhý alebo obidva.
-
Fredka171
In memory
Tonek: tak ti zavydim ze mas radar....
ja nemam a neviem preco....
v poslednu dobu som na serveri menej, ale vzdy ked sa pripajam tak nemam problem (a nechodim hravat o piatej rano).. a to ked som aktivnejsie hraval (pocas skuskoveho) tak fakt som cakal aj 5min na to aby sa nejaky slot uvolnil... viditelne je menej ludi na serveri nez byvavalo..tonek napísal: Hojko server je taky plny že praská v šroboch. Rano a okolo 5 to byva sice troška mrtve ale poobede a podvečer je to plne.
nvm co si na mna tak vyletel, nikomu tu nic nevycitam, len proste pisem skusenosti s prechodom NS na steam,
ja si skor myslim, ze ked uz dajaky dalsi server tak NS s inym modom.
-
Fredka171
In memory
Ano sharky, dobre si vsimas ale, pre zmenu teraz je na servere 6vs6 tak to je supa... skoda ze nehram aj ja 
nazdar hosi ak by sa nasiel admin momentalne nam tam riadi pushkarev
- Prílohy
-
- PUSHKAREV_fy_sand.rar
- (846.79 KiB) 33 stiahnutí
-
hojko
Site Admin
Ak ma niekto mapy, ktore su chybne, zle, pre malo hracov a robia problemy, tak napiste ich, nech ich mozem zmazat. A ak by chcel niekto pridat mapku, ktora sa hrava, tak sem s nou, nech ju pridam.
ShepDog: Ban.
ShepDog: Ban.
neviem ci tam uz je ale nedavno tam este nebola "fy_pool_day"
-
Fredka171
In memory
Hojko: mam tu jednu mapku ktora sa neda hrat, ma asi 5 m2 a je iba pre dvoch... Aim_Sand a este jedna neviem ako sa vola je tiez taka mala a vsetci sa narodia pri sebe takze ziadna hra to nieje..... ale to musia poradit uz iny. A new mapky mozes dat: Aim_Hoho , Aim_Street , Fy_Houses. Hoho je mala mapa CT na jednej strane T na druhej deli ich voda ktora sa da prejst su tam bedne zbrane na zemi a baracek... Street je super mapka tiez mala , ale je to nocna ulica, nieco ako mini assault ale lepsiiii... Houses je tiez mala, netreba nakupovat zbrane su to dva baraciky o proti sebe, deli ich plot a tunel tam je tiez... Mam asi tisic map v cs-ku tak ked chcete nejaku - cs - de a podobne mapky napiste a ja skusim najs...
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 11:48)
Aj by som ich tu pridal ale nechce mi to ist vraj pripona bsp nieje povolena...
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 11:48)
Aj by som ich tu pridal ale nechce mi to ist vraj pripona bsp nieje povolena...