MB + RAM
MB + RAM
Ahojte, potrebujem poradit s podvozkom pre Core i5 750 QC , do nej budem potrebovat nejake RAMky 3-4GB , cena spolu by nemala prekrocit sumu 280eur s DPH. Dakujem za rady.
Re: MB + RAM
uz som si vytipoval rovanku MB, neboli by ramky lepsie tieto? http://www.alza.sk/a-data-4gb-kit-ddr3- ... 147261.htm urobi tych 400MHz nejaky rozdiel na vykone?
Myslim ze tam nejaky velky rozdiel nebude, no na isto ti to nepotvrdim, celkovo Kingston je lepsia znacka ako A-Data (sam mam adata a nestazujem sa). Myslim ze bude uplne jedno ktore ramky si vybereis. U A-Data mas zaruku 60 mesiacov a u Kingston 99 ale to ti moze byt jedno 
EDIT: A-Data ma okrem vyssej frekvencie aj nizsie casovanie. Asi by som zobral radsej adaty aj ked Kingston je lepsia znacka. Este si pockaj na prispevky od inych
EDIT: NZ
EDIT: A-Data ma okrem vyssej frekvencie aj nizsie casovanie. Asi by som zobral radsej adaty aj ked Kingston je lepsia znacka. Este si pockaj na prispevky od inych
EDIT: NZ
Dakujem za raduSapo napísal:Myslim ze tam nejaky velky rozdiel nebude, no na isto ti to nepotvrdim, celkovo Kingston je lepsia znacka ako A-Data (sam mam adata a nestazujem sa). Myslim ze bude uplne jedno ktore ramky si vybereis. U A-Data mas zaruku 60 mesiacov a u Kingston 99 ale to ti moze byt jedno