nieco na styl versace z mojsejovcov.
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
uz mam 2 tyzdne v spodnej pere v strede, ziadne komplikacie co sa hojenia tyka, akurat dnes idem vymenit tycku za plast a kupit nejaky ten hrot... este pojde do jazyka ale na viditelne miesto uz neplanujem... teda.. este tretie a stvrte kolecko do ucha..
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
hnusi sa mi to.
a to ti tam neostava jedlo?ked to mas v pere?
sa mi nezda nejak extra hygienicke-moj nazor 
Ked sa o to clovek stara, tak to nehygienicke nie je. Tiez som mala piercing v spodnej pere, taku tu podkovicku, pacilo sa mi to, ale je pravda, ze to trochu zavadzalo...
-
MrMarosko14
Novice
noo mam mam.... Jazyk... ja debil
ale pecka inak dievcata si chvalia 
-
Eru
Light Professional
Mám. v obočí. a pravdu povediac inde ako v obočí a v pere sa mi nepáči 
-
Nikoletasv
Novice
Mam pirsing v nose a jazyku ... ale ten jazyk stale boli a to uz mam pirsing 3 mesiace
-
sk.aredak
Light Expert
mam v uchu "tragus" len z toho dovodu, ze nausnice som viackrat postracal
do obocia ci jazyka by som si nedal aj ked o bradvke este rozmyyslam len kebyze kamarati prestali obcas robit filajove sny
( tocenie bradavky )
do obocia ci jazyka by som si nedal aj ked o bradvke este rozmyyslam len kebyze kamarati prestali obcas robit filajove sny
-
mr_margera
Medium Professional
Prosím vás, má tu niekto súsenosti s implantátmi? myslím microdermal, niečo takéto:
http://trendslator.files.wordpress.com/ ... cing-3.jpg
Kamaratka to ma spravene pod pupkom dva mikrodermaly... Mala tam predtym piercing taky s dlhou tycou... ale toto je podla nej ovela lepsie rychlejsie sa jej to zahojilo a nehnisalo to ako hlasicka tyckamr_margera napísal:Prosím vás, má tu niekto súsenosti s implantátmi? myslím microdermal, niečo takéto:
A k teme...
-
bajlachVranof
Novice
Ano mam 4 nausnicky v lavom uchu 
-
mr_margera
Medium Professional
Dnes mi pribudol ďaľší pierc do mojej zbierky a to konkrétne surface piercing do ľavej ruky. Jedná sa o bioplastovú tyčku dlhú 1,8 mm ktorá je ukrytá pod kožou - z ruky mi trčia iba 2 guličky. Bolelo to dosť keď mi to robila, teraz už to tak nebolí, ale dávam si sakra pozor, aby som s tým niekde nezaprel. Dúfam, že hojenie bude ok, a nebudem si to museť vybrať, lebo to by ma fakt mrzelo - za tie 4 hoďky cca čo to tam mám som si ho strašne obľúbil 
Možno si budete mysleť, že som fakt prepnutý keď si niečo také môžem dať, vôbec by ma to neprekvapilo, takúto reakciu na to malo 9 z 10 ľudí. Chcel som to vyskúšať, mne osobne sa to veľmi páčilo na obrázkoch, preto som sa rozhodol si to dať. Mám z neho obrovskú radosť, určite neľutujem, že som to podstúpil a hádam keď frajerka rozdýcha toto budem pokračovať
Možno si budete mysleť, že som fakt prepnutý keď si niečo také môžem dať, vôbec by ma to neprekvapilo, takúto reakciu na to malo 9 z 10 ľudí. Chcel som to vyskúšať, mne osobne sa to veľmi páčilo na obrázkoch, preto som sa rozhodol si to dať. Mám z neho obrovskú radosť, určite neľutujem, že som to podstúpil a hádam keď frajerka rozdýcha toto budem pokračovať
Ono je to celkom pekne, len mi pride ze si si to dal na divne miesto.
ja by som si to vedel skôr predstaviť ako doplnok k nejakému tetovaniu. Napríklad nejaká postava a tieto dve trčiace guličky by boli ako oči, viem, hovadina, ale je to len príklad. Takto mi to príde také prázdne, nezmyselné.
A nebude ti to zavadzať, keď napneš sval?
A nebude ti to zavadzať, keď napneš sval?
mám v jazyku a zatial žiadne problémy...a dievčatám sa to moc páči .....
-
mr_margera
Medium Professional
majooo - uvedomujem si, že je to nezvyčajné miesto, ale čo narobím? presne tam som to chcel. Pre mňa čím nezvyčajnejšie tým lepšie 
pinco - presne na to som myslel aj ja. vôbec mi to nezavadzia keď napnem sval. akože fakt sa divím, že to ani nebolí, v podstate ani neviem že to tam mám, iba keď s tým niekde zaprem. Včera to bolo také všelijaké ešte ale dneska už 100%. akurát sa mi to trošku začervenalo, inak nič. spokojnosť.
pinco - presne na to som myslel aj ja. vôbec mi to nezavadzia keď napnem sval. akože fakt sa divím, že to ani nebolí, v podstate ani neviem že to tam mám, iba keď s tým niekde zaprem. Včera to bolo také všelijaké ešte ale dneska už 100%. akurát sa mi to trošku začervenalo, inak nič. spokojnosť.