Neviete nahodou niekto ako by som mohol zmenit tlačidla a os pravej analogovej pačky na gamepade?Napriklad, aby mesto JOY1 bol JOY3 atd.
A tu os by som chcel zmenit ked dam hore aby slo doprava, dole dolava atd.
Prosím je to velmi súrne.
Gamepad
Re: Gamepad
pokial viem tak v každej hre sa to dá navoliť manuálne čo pod čo chceš tak načo menit hento.
pouzi Xpadder btw helicos: niektore hry to nepodpruju resp. ti vobec nenacitaju gamepad pokial neni original Xbox taze musis pouzit nejaky soft... 
v kazdej hre nie napr resident evil 5 tam sa nedaju nastavit jednotlive tlacidla gamepadu, tam mas len typ A, typ B atd.helicos napísal:pokial viem tak v každej hre sa to dá navoliť manuálne čo pod čo chceš tak načo menit hento.
a xpadder mam a tam to tiez nemozes nastavit, tam sa da len priradit klavesa na gamepad.
neexistuje na to nejaky soft, alebo prepis registra vo wine, pretoze sa mi to neda ani v nastaveni gamepadu, tak kde sa kalibruje, mete este nejake napady?
a povedz mi co sa neda v xpadder nastavit..... ved tam to ma podporu vsetkych klaes mysky a ma to aj makra....
no ved prave ze sa daju nastavit vsetky tlacidla klavesnice, ale ja potrebujem len prehodit tlacidla na gamepade a zmenit os na pravej pake lebo nou ovladam kameru a ked dam paku hore, kamera ide doprava, ked dam dole tak ide dolava a je to proste nehratelne.lorot19 napísal:a povedz mi co sa neda v xpadder nastavit..... ved tam to ma podporu vsetkych klaes mysky a ma to aj makra....
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jedná sa o crackovanú hru alebo origoš ???
Je to original
\\OK mam to vyriešené
\\OK mam to vyriešené