Assasin`s Creed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Assasin`s Creed

Príspevok od používateľa aviceN »

aky mas procesor?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Existuje nejaka stranka, kde je popisany pribeh alebo take daco? lebo nejak extra tomu nechapem, kedze po anglicky sice trocha viem ale niesu tam titulky cize rozumiem asi tak 40% z dialogov. :?
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

no už mi to ide :D stačilo dat 1024x720 85 hz a vypnut Vertical Sync

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 0:29)
Royalflush napísal:Existuje nejaka stranka, kde je popisany pribeh alebo take daco? lebo nejak extra tomu nechapem, kedze po anglicky sice trocha viem ale niesu tam titulky cize rozumiem asi tak 40% z dialogov. :?
no tak pribeh je pochopitelný...Animus ti čital pamet v ktorej si bol udajny vrah a zabijal si pre Al Mualima....a stratil si hodnost lebo si porušil pravidlá bratstva a dal ti šancu znova ziskat to postavenie zabitím 12 králov alebo templárov...a nakonec si zistil že sám Al Mualim bol templár a chcel sa zbavit konkurencie tak ta využil kvoli tej gule templarskej či čo toje...asi tak no :D
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Royalflush napísal:Existuje nejaka stranka, kde je popisany pribeh alebo take daco? lebo nejak extra tomu nechapem, kedze po anglicky sice trocha viem ale niesu tam titulky cize rozumiem asi tak 40% z dialogov. :?
tak si stiahni cesku verziu ktora mam aj dabing
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

JeffHardyy napísal:no už mi to ide :D stačilo dat 1024x720 85 hz a vypnut Vertical Sync

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 0:29)

no tak pribeh je pochopitelný...Animus ti čital pamet v ktorej si bol udajny vrah a zabijal si pre Al Mualima....a stratil si hodnost lebo si porušil pravidlá bratstva a dal ti šancu znova ziskat to postavenie zabitím 12 králov alebo templárov...a nakonec si zistil že sám Al Mualim bol templár a chcel sa zbavit konkurencie tak ta využil kvoli tej gule templarskej či čo toje...asi tak no :D
To co si tu popisal je len mala cast pribehu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale myslím, že podstatu vystihol :wink:
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

JeffHardyy: No, to prave som pochopil. (to by snad pochopil aj ten, co nerozumie po anglicky vobec.)
Ja by som radsej vedel napriklad kdo je ten profesor a Lucy, co odo mna chceli/chcu, co boli tie znaky na konci hry cez ten pohlad, ... :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Royalflush napísal:JeffHardyy: No, to prave som pochopil. (to by snad pochopil aj ten, co nerozumie po anglicky vobec.)
Ja by som radsej vedel napriklad kdo je ten profesor a Lucy, co odo mna chceli/chcu, co boli tie znaky na konci hry cez ten pohlad, ... :)
v dvojke dostanes par odpovedi, ak tak http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=175552 tam je par odpovedi, ale "SPOILER ALERT" tak je to na tebe
Gangy
Darca
Darca

Royalflush napísal:JeffHardyy: No, to prave som pochopil. (to by snad pochopil aj ten, co nerozumie po anglicky vobec.)
Hackoval si pocitace? Ak nie tak si prisiel o vela.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Fuha, vedel som ze sa da spravit daco s pocitacom, ale furt to vypisalo ''zle heslo'' tak som nevedel, ze sa da nejak hacknut. :?
AviceN: Hmmm, to si nechcem precitat, lebo mam v plane kupit si AC 2 a nechcem aby to bolo ako s AC 1, ze v polke hry budem vedet ze Masiaf je templar. :D
A inak - v AC 2 (na xbox) su titulky? Lebo v 1 niesu. :?
Gangy
Darca
Darca

No tak ja byt tebou tak si tu hru dam znova a vzdy ked budes hrat v pritomnosti snaz sa im ukradnut tie ich pera, s nimi sa potom budes moct dostat do pocitacov a cely pribeh sa ti zacne odhalovat, dostanes sa dokonca aj do tej zadnej miestnosti.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Royalflush napísal:Fuha, vedel som ze sa da spravit daco s pocitacom, ale furt to vypisalo ''zle heslo'' tak som nevedel, ze sa da nejak hacknut. :?
AviceN: Hmmm, to si nechcem precitat, lebo mam v plane kupit si AC 2 a nechcem aby to bolo ako s AC 1, ze v polke hry budem vedet ze Masiaf je templar. :D
A inak - v AC 2 (na xbox) su titulky? Lebo v 1 niesu. :?
Ano :) . V AC2 su titulky. Btw. Je to super hra... Len lutujem to, ze som ju presiel skor jak 1... Ta ma az tak nebavila. AC2 bola u mna prejdena za 13 h. (+ nejake vedlajsie misie).
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Gangy: To pero som raz ukradol tomu doktorovi, ale nevedel som na co je. :D
Geogomeogo: Mne sa zdala byt 1 ppci, lenze 2 je lepsia, ale ja som to nehral takze neviem ze to je lepsie cize ma to fasa bavilo, chapes?:D
Takze prejdem vedlajsie misie, pozbieram trocha achievy a idem odznova nech tomu chapem trocha viac, btw thx gangy.
Gangy
Darca
Darca

Neni zac, ja ked som to hral prvy krat tak som si hackovanie tiez nevsimal, tak som si to kvoli tomu dal znovu a nelutoval som. Myslim ze len malo hier ma tak prepracovany pribeh (teda aspon tak posobi z toho co doteraz vieme).
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Takze ten profesor a Lucy su ti moderny templari? A kdo to tam pred poslednou misiou strielal? (Co pustal profesor cez ten pristroj /mikrofon/)
Gangy: Tiez si myslim ze ten pribeh je vynikajuci a ten zvrat na konci ako tam zacal ten Al Mualim (ci ako sa vola) kuzlit a potom ta zemegula... proste brutal. A inak sa mi paci ako otvorene to skoncilo.
Gangy
Darca
Darca

Strielali tam tvoji "bratia" ktori ta prisli vyslobodit. A ano profesor v podstate je moderny templar, s Lucy to je trocha komplikovanejsie.
Respekto
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Respekto »

Prosim vas, mam Pc Pentium dual-core e6300 2.8 Ghz ; Geforce 9800 Gt, 4 Gb ram, Win xp, vsetky najnovsie ovladace ;
nieco na tejto zostave je dost slabe lebo mi Assassins creed trha hlavne ked som v meste a je tam vela ludi .. ja osobne si myslim ze je to procesorom. Co si myslite vy ? ,, Vopred diky
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

zdravim, mam otazku.. nainstaloval som tuto hru, vsetko mi ide v podstate na max. nastaveniach, okrem toho FX, ale ked som v dave kde je vela ludi, hra zacne posekavat.. bude to ramkou? mam len 1g a to je minimum, resp. vyriesili by to 2gb ram?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja myslim ze je dost velka pravdepodobnost ze ti to potom pojde lepsie, ale nech poradia skusenejsi
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Napíš celú zostavu.
Napísať odpoveď