Pomoc s ovladacmi na webcam
Pomoc s ovladacmi na webcam
Zdravim..instaloval som kamosovi do notebooku win 7 ultimate 32 bit.. vsetko slape v pohode, ale ked chce volat cez skype, nenajde mu webkameru, ktora je zabudovana.. hladal som na nete, ale nic som nenasiel.. je to MSI VR610.. dalej je tam pisane MS- 163B.. moze mi s tym niekto pomoct? Moc vdaka..
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc s ovladacmi na webcam
http://notebook.driversdown.com/noteboo ... 92_1.shtml
Tu by mali byt drivery k notebookom, vyber si aky ma a nainstaluj drivery.Inde by chyba byt nemala ,len pri reinstale windovsu zmizol driver k webke.Ak tieto drivery nepomozu, tak cez spravcu zariadeni v ovladacom paneli naisntaluj driver k webkamere.
Tu by mali byt drivery k notebookom, vyber si aky ma a nainstaluj drivery.Inde by chyba byt nemala ,len pri reinstale windovsu zmizol driver k webke.Ak tieto drivery nepomozu, tak cez spravcu zariadeni v ovladacom paneli naisntaluj driver k webkamere.
diky mocc..
zdravim neve mi niekto pomoct mam notebook asus x51L series mam taky malicy problém:) mam atheros driver na bezdratové internet len ze problém je ze to nevem zapnut pise totoOvladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)