CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa lekoklatik »

poool day je moc malá mapa. Odstránili sme ju lebo sa nehrávalo nič iné len to. Nesnažíme sa byť fun server takže rovno reagujem aj na fredku. A ako prepáč ale fy_sand je minimálne tak pre 14 hráčov, ale o to nejde. Máš v tom kapánek guláš. Skúste hľadať skôr de_ mapy. Fy máp je tam až až

//tak vyzerá že v tom mám guláš ja
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Y2J »

prave to ze de_mapy su totalne hluposti tam z de_map mna osobne bavia iba tie klasicke dust ferno mill nuke atd
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

de mapy je podľa mňa zbytočné hľadať. Tam je tak 10 olúbených máp a ostatné hrajú raz za uhorský rok. A väčšinou keď tam vtedy príde nejaký admin tak - :lock2: a znova je tam jedna z tej desiatky :-D
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fredka171 »

lekoklatik napísal:poool day je moc malá mapa. Odstránili sme ju lebo sa nehrávalo nič iné len to. Nesnažíme sa byť fun server takže rovno reagujem aj na fredku. A ako prepáč ale fy_sand je minimálne tak pre 14 hráčov, ale o to nejde. Máš v tom kapánek guláš. Skúste hľadať skôr de_ mapy. Fy máp je tam až až

nie fy_sand!!!!!!!!! ale Aim_sand!!!! skus si ju zahrat!
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

S CSkom som zacal, ked zacal aj hojko.com CS 1.6 server. Vlastne som taky stary hrac ako je stary server. Nebol mesiac, kedy som nehral aspon dva tyzdne.
Kedysi bol naozaj problem sa ta dostat. Po novom roku (a mozno uz aj predtym) tento problem vybledol natolko, ze sa uplne stratil a je NULOVY problem sa pripojit takmer (hodina za dva tyzdne) KEDYKOLVEK.
Server jednoznacne upadol. Uz ani v chate nie je taka sranda ako kedysi. Kazdy nadava, pinda, uraza, dava BANy za hovadiny, povysuje sa nad ostatnych...
Kde su tie casy pokoja a mieru?

Moj skromny nazor (, na ktory sa nik nepyta, ale povedat si ho mozem, tak vysmahnite, rypaci):
Steam sa neujme. Kolko terajsich hracov ma steam? eSko, dOoM^, Fredka, (mozno) cZaR, kto este? Vela takych urcite nie je.
Ak uz novy server, tak NS s inym modom - Jump, DM, HnS, Zombie, ale steam nie.

Mapy: Vymazat de_dust4, fun_allinone, de_rats (Ano, kedysi som za nu silno bojoval, ale ozaj sa nikdy nehra dlho a vsetci tam len trpia kvoli T kempu a nedostatku miesta pre CT.), mozno he_glass a de_old_aztec je podla mna vcelku zbytocny.
Zahral by som si nejaku as_mapu (Oilrig je dost tmavy, Fredka, nemas tam daco? Zabal do "rarka" a hod to sem.) a pridal by som nejaku premyslenu cs_mapu.
skill:p
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skill:p »

jj upada to tu hmm cista pravda:(
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

a co tak niekedy vecer skusat mapy...18 ludi co si spravi mienku a podla toho rozhodnut
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ja som za. Na skusanie by ma bolo. :)
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Matros: Tak tu mas nejake as_map

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 20:56)
este som chcel, ale sa mi nestali mali aj cez 15mb... a boli to new mapky ako aj tieto...
Prílohy
as_midnight_docks.zip
(3.14 MiB) 28 stiahnutí
as_forest.zip
(1.55 MiB) 33 stiahnutí
as_riverside2.zip
(3.21 MiB) 31 stiahnutí
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Sorry, ale podla mna by sa steam server uplne v pohode uzivil, pokial by sa slusne rozbehol, boli by tam kvalitni admini, normalne mapy, ale co je hlavne, uz by sa tam neriesli reci typu cheater, WH, AB po kazdom jednom fragu a to iste aj s nadavanim, to co spominal heee. Pozrite sa na taky panoramix. Ten server nie je v nicom vynimocny, iba mal dobru propagaciu a teraz je neustale plny. Takze staci, aby sa hojko server uchytil a islo by to jedna radost. Co ja poznam, tak dost hojkacov co hra/hralo na NS serveri malo aj steamove CS, takze na zaciatok by to tam rozbiehali oni, lekovi s vitom prava (:D) a ide sa .. a hoci uz CS nehravam takmer, tak urcite by som tam prisiel pozriet ..
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Mastros má pravdu, okedy bol vypnutý server, nejako sa to dosra*o, všeobecne, aj keď tam dojdem, tak som radšej pod iným nickom, pretože prevažne je tam nespočetné množstvo hráčov, z ktorých každí niečo chce, no vyhovieť sa nedá každému,takže bohužial, budem tam aj nadalej chodiť utajene :wink: s tým chatom, to isté, zase sa tam začínajú nejako retardiť, stará zostava čo bývala je históriou, tak ako všetky ríše sveta...čiže buď sa to dá doporiadku, alebo to pojde stale dole a dole...tým pádom to tam ani nieje také "domáce" aké bývalo...

/ k steamu, neviem, osobne som s tým nemal skúsenosť, takže nechcem do toho moc zasahovať, ale vzhladom na súčastné okolnosti, tak na server chodia tzv. "skalný fanúšikovia" ktorí tu vždy boli, sú a možno aj budú, a potom dalšia časť sú prevažne mládež od 12-15 rokov, čo si osobne myslím, že 95% z nich ani nevie čo je steam, vedia akurat pojem "ceesko, hedsot" atd, zvyšok, sú zase ludia, ktorých tam zavolal niekto iný, či už kamarát alebo tak, prevažne si tam dojdu odpočinúť, pokecať atd.... čiže ako bolo povedané, hrávalo by sa tam asi 6 v 6 , aj to, keby sa nejako podohadovali...ale zas ohladom adminov nebudem nič vravieť, či by ostali či nie, lebo neviem rozhodnutie ich, na otazku ktorý by bol aj na steam serveri admin odpovedalo tuším dosť málo, no osobne za seba poviem, že by som odpadol, tak by ste mali aspoň tam odomňa pokoj :wink:

/ mapy: len tolko, že by sa to malo výrazne premazať, hlavne aim, fy, a také podobné sračkové mapy pre málo ludí, pretože do votu hádže prevažne také idiotiny, a pokial nieje admin na serveri, tak darmo bude 18 hráčov hrať nejaku idiotinu a rozčulovať sa nad tým zbytočne, pretože nechápajúci nevedia dať rtv :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Fredka171 napísal:Matros: Tak tu mas nejake as_map
Stiahol som si ich, nakopcil do "cstrike", pustim CS, New Game, chcem si tam vyhladat niektoru z tych map, ale nie su v tom zozname. :(
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Kebyže sa z hojka stal steamový server, tak mali by ste o jedného (asi podpriemerného, keďže som si na to už dlhú dobu nesiahol) hráča viac :) Neviem prečo, ale od ked som si založil Steam a prikúpil nejaké hry za pár šupov, tak nejako sa mi NS CSko ani nechce inštalovať, je to podľa mňa už zbytočnosť (a cena 5 Eur si myslím, že nieje až taká suma, aby si to nemohol dovoliť skoro každý, veď je to len 5 pív :) )
skill:p
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skill:p »

no pre niektorych je 5e dost nie kazdy je plnolety a ne kazdy je momentalne natom s financiami dobre
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

skill:p 5 evri je podla mna aj pre neplnoletého pubertáka nie je veľa. A nemusi byt momentalne šak momentalne steam nieje. Každý den si odkladaj 50 centov a dokým bude STEAM budeš mať aj na nové myšidlo
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Y2J »

Mastros napísal:
Stiahol som si ich, nakopcil do "cstrike", pustim CS, New Game, chcem si tam vyhladat niektoru z tych map, ale nie su v tom zozname. :(
cstrike-->maps
tam si to hod
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako napisal mad, po odstavke sa par veci zmenilo, malo hracov a ked tak prakticky deti :)
co sa tyka ohladom map, no mohlo by sa par veci preriedit, ale myslim ze je to skor v hlavach ludi co votuju, pretoze poslednych par dni je vazne brutal :), 16 ludi a votne sa mapa pre 4 ludi a pod, zacne mapa a ludia co ju votli okamzite odchadzaju, alebo neustale pisu rtv (ludia chyba vam nieco v hlavach)
k steamu sa nechcem vyjadrovat, kedze ho sam nemam a taktiez nemam ani paru kolko ludi ho ma, ale pokial by nebol steam tak je hodne moznosti na druhu alternativu (ale nie zombie, v noci by som nespal :p) ale take css by nebol zly :D

apropo po odstavke mi neustale nacitava .waw subory ako woohoo.waw a pod pri kazdom prihlaseni :/
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Matros: ja som ich skusal, hral aj botou som si tam dal a vsetko fungovalo!! skus to tak ako ti to povedal Y2J.. Tak sa to ma!
A este nejake chces?? mozem pozriet ci Ti vyhoviem....
Mastros
Light Professional
Light Professional

Tie mapy nie su zle. Najviac sa mi pozdavala as_midnight_docks, najmenej as_riverside.

Mapa as_docks mi prostredim trochu pripomina de_quarry a as_forest je take inaksie a mensie de_volare. Riverside zase de_chateau alebo de_stronghold (neviem, ktora z nich), kde Tcka zacinaju na clne a CT pri autach. Planty su na sidle, hrade...

Admini, co Vy na to?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Aj ja som za, aby sa tie mapy pridali. Sem tam as_mapa vie potešiť a teraz tam je tuším len oilrig. Viem, že aj keď ich tam dáte, zrejme nebudú často hrávané, ale možno aspoň občas.

// A na odstránenie navrhujem mapku he_tennis. Má to byť čisto granátová mapa, na ktorej je ale možné nakupovať zbrane. Potom sa tam všetci len strieľajú cez sklo z AWP a je tam riadny bordel. Keď he mapy tak aspoň normálnu.
Zamknuté