AMD Athlon™ X2 5600+ Brisbane 65 nm + ARCTIC Freezer Xtreme
AMD Athlon™ X2 5600+ Brisbane 65 nm + ARCTIC Freezer Xtreme
Mno takze indem troska taktovat, chladic mi pride az utorok takze este si idem pozistovat zopar veci
. Chcem sa len spytat ci uz niekto zvas skusal taktovat tento CPU ak hej ci ma nejake dobre rady popripade by som sa rad pozrel na jeho CPU-Z
... Mam jednu otazku na vsetkych, ake maximum by ste dali na vcore ? neviem sa nikde poriadne docitat bohuzial... dik za odpovede 
-
vikko78
Medium Professional
Servus. mam presne tento istý procesor a presne aj tento chladič, ale s taktovaním som sa nikam nedostal....dá sa taktovať, ale záleží od základovky ( a tú ja mám slabú)..inak podla googlu sa dá vytiahnuť na 3,4 GHz stabilnych vzduchom chladeným.....Samozrejme brať do úvahy aj výrobok...nie každý sa dá takto nataktovať...
akú maš základovku?
nazdarek no mam Gigabytku M52L-S3P a bios F4ku coz je z 18.09.2009
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2009, 0:25 )
Tak som sa dnes dotoho pustil a mam problem ... bol som na 3190MHz ibaze HT link uz bol az 1100... neviete mi niekto povedat kde na tej gigabytke dokazem zmenit HT na 4x ? bo teraz som to prehladaval a fakt netusim kde ..
dik moc
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 23:44)
takze podarilo sa mi zatial stabilne takto ... idem kupovat novu dosku potom sa snad dostanem este viac hore
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2009, 0:25 )
Tak som sa dnes dotoho pustil a mam problem ... bol som na 3190MHz ibaze HT link uz bol az 1100... neviete mi niekto povedat kde na tej gigabytke dokazem zmenit HT na 4x ? bo teraz som to prehladaval a fakt netusim kde ..
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 23:44)
takze podarilo sa mi zatial stabilne takto ... idem kupovat novu dosku potom sa snad dostanem este viac hore
-
amd_sk
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: AMD Athlon™ X2 5600+ Brisbane 65 nm + ARCTIC Freezer Xtreme
1,566V
Chlapec ked to chces na stale pouzivanie tak chod pekne dole
Maximum 1,45V
s novou doskou sa nedostanes hore, toto je skoro maximum pri tychto cpu
Chlapec ked to chces na stale pouzivanie tak chod pekne dole
Maximum 1,45V
s novou doskou sa nedostanes hore, toto je skoro maximum pri tychto cpu
-
vikko78
Medium Professional
Re: AMD Athlon™ X2 5600+ Brisbane 65 nm + ARCTIC Freezer Xtreme
no pekne...záťažové testy prešli v poriadku? alebo to je len tak nabežné používanie.