problém s grafikou a obrazom
problém s grafikou a obrazom
vcera som bezproblemo sa este hral na PC vypnem ho a idem sapt, rano zapnem zvolom si disk s ktoreho chcem bootovat win nabehne logo a us len cierna obrazovka PC dalej bezi, je pocut uvitaciu melodiu ale monitor len vypise no signal. ta grafika ma tyzden a po jej vymene mi zacal aj zamrzat PC. jedna sa o grafiku GeForce GT 220 a povodna dola GeForce 8500 GT. mam 2 disky s 2 na sebe nezavslimi win, kazdy funguje samostatne a problem je u oboch rovnaky. co s tym je, odisla ta grafika?
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: problém s grafikou a obrazom
Spusti pocitac v Safe mode a potom skus preinstalovat driver ku grafickej karte ,skontroluj aj ci sa ti neodpojil kabel alebo samotna graficka karta.
vsetko je pripojene spravne, to som us skontroloval aj som ju vybral a dal naspat, bohuzial nepomohlo a driver je najnovsi
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 22:26)
tak v nudzovom rezime som ho spustil, ale neviem co tam mam spravit
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 22:26)
tak v nudzovom rezime som ho spustil, ale neviem co tam mam spravit
-
peterxxx
Star
Prihlasit sa do windovsu,odinstalovat stary driver a nahodit novy , popripade starsi , ktory fungoval.
dal som obnovit sistem na vcerajsok ked to este islo, ono to islo zo vsetkymi ovladacmi je to scudne, nemohlo sa stat volaco v biose?
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 22:35)
no obnova nepomohla
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 22:35)
no obnova nepomohla
-
peterxxx
Star
Kedze bios je na pevno zapisany v ROMke (read only memory) tak by sa nemalo nic stat, jedine , ze by si ty nieco menil.