ZOH Vancouver 2010 - hokej
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
Tak po tejto tretine píšem už o dosť spokojnejší.
Našim sa už podarilo ma prebrať. Demitra + Hossa to je proste paráda. A rozhodcom za tie 2 + 2 odkazujem: 
no, ja už som chcel ist radsej spat po 5ich minutach 2.tretiny, ale som rad ze som ostal
inak, to vylucenie si hlavni nevsimli, takze im to musel poradit jeden z tych ciarovych, z toho jeden je cech, takze si myslim ze to bol on
( inak tie nase susedske vztahy co sa tyka sportu sa mi fest pacia
)
/ no tak teraz sa modlime
inak, to vylucenie si hlavni nevsimli, takze im to musel poradit jeden z tych ciarovych, z toho jeden je cech, takze si myslim ze to bol on
( inak tie nase susedske vztahy co sa tyka sportu sa mi fest pacia
/ no tak teraz sa modlime
Ako vzdy, super ...
haha este prehrame. dobre nam tak 
Ach ten rozhodca.
Zbytočne stratený náskok.
Dpc, 4:3.
Zbytočne stratený náskok.
Dpc, 4:3.
OMG to čo je za nová móda posielať hráčov na trestnú aj zo striedačky dávno po faule za to, že sa Fín posťažuje? Ale aj tak, naši do poriadne posrali.
ten rozhodca v tomto zapase piska jak pol6 
Chudak Halak, v tom zabere po 4 tom ked sa napil, bolo vidno ako ho klepalo..
Inak zachytili ste tu modru ustricu?
Inak zachytili ste tu modru ustricu?
Mrzí to. 
O bronz sme sa pripravili sami, ďakujte rozhodcovi, ktorý vylučuje keď je hráč na striedačke, ďakujte naším vyše 10min vylúčenia... Škoda, posledná šanca na medailu, o 4 roky si možno zahráme len 4 zápasy...
//nádherný začiatok OH slovenska, nepochopím ako to takto mohlo dopadnúť, 3-1 si nevieme v zápase o bronz udržať, typicke slovenské šťastie + rozhodcu by som kastroval
///nechápem, čo na olympiáde robil dilinžigo pálffy
////dúfam že aspoň teraz sa zdvihne záujem o haláka, nebyť jeho, niesme ani štvrtí
//nádherný začiatok OH slovenska, nepochopím ako to takto mohlo dopadnúť, 3-1 si nevieme v zápase o bronz udržať, typicke slovenské šťastie + rozhodcu by som kastroval
///nechápem, čo na olympiáde robil dilinžigo pálffy
////dúfam že aspoň teraz sa zdvihne záujem o haláka, nebyť jeho, niesme ani štvrtí
TO preco mi musime mat take nestastie!
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skoda
. Mali sme urcite na medailu. Lutujem chlapcov, pretoze si to zasluzili a pre niektorych je to posledna sanca. Dali do toho vsetko, ale vsetko hralo proti nam.
K vykonu sa netreba podla mna vyjadrovat, je to uz jedno, nasi odohrali dobry zapas. Tym rozhodcom by som zakazal piskat a vstup na hokejove stadiony. Je to velka blamaz. Oni by nemali piskat ziacne zapasy a nie semifinale OH.
som zvedavy, kto tu zacne na nasich nadavat
Najblizsie 4 roky, asi nic podobne nezazijeme, ale dufam ze sa mylim.
DAKUJEME CHLAPCI
K vykonu sa netreba podla mna vyjadrovat, je to uz jedno, nasi odohrali dobry zapas. Tym rozhodcom by som zakazal piskat a vstup na hokejove stadiony. Je to velka blamaz. Oni by nemali piskat ziacne zapasy a nie semifinale OH.
som zvedavy, kto tu zacne na nasich nadavat
Najblizsie 4 roky, asi nic podobne nezazijeme, ale dufam ze sa mylim.
DAKUJEME CHLAPCI
-
Soviet
Darca
jj chudak Halak..to klepanie nanom bolo vidno..Velmi dobre vedel, co sa stalo a co caka SVK..
Skoda no..Rozhodcovia piskali sice neskor, ale spravodlivo, takze nemozme na nich krive slovo, kedze za prehru si mozu nasi sami..Kludne zahrate 2 tretiny a odflaknuta 3tia? Opak vcerajsku..Fini spravili, to co mi vcera..nastartovali sa a s davkou stastia to vyhrali..
Samozrejme dakujeme i ked cakal som dnes krajsi den, ze bude s vitazstvom..
Skoda no..Rozhodcovia piskali sice neskor, ale spravodlivo, takze nemozme na nich krive slovo, kedze za prehru si mozu nasi sami..Kludne zahrate 2 tretiny a odflaknuta 3tia? Opak vcerajsku..Fini spravili, to co mi vcera..nastartovali sa a s davkou stastia to vyhrali..
Samozrejme dakujeme i ked cakal som dnes krajsi den, ze bude s vitazstvom..
toto sa da popisat jedinym slovom - neuveritelne... rozpisem sa a vynadavam sa ked sa vyspim,vyplacem,vynadavam a vyzabijam vsetkych debilnych rozhodcov
Nedá sa vyhrať keď hráme 12 minút po sebe v oslabení, rozhodca ma celkom nasieral, vylučoval za každú debilinu.
Škoda...
..opäť ten záver, neuveriteľná smola, zato Fíni tam dávali góly s ramenami...my sme za celý šampionát nemali takýto haluz gól. 
Škoda...
-
IamMartinQo
Star
Jednym slovom hajzli vsetci rozhodcovia co tam boli, no take kraviny ake piskali som naozaj este nevidel....
za stavu 3:1 sme mali vsetko v rukach, ale vtedy sa zacala ta hra rozhodcov....
Chlapci podali krasny vykon, aj ked to 4. miesto je podla mna hrozne, tak blizko a predsa tak daleko....
Vsak najviac ma mrzi ze starsi hraci tipu Jozko Stumpel a pod. ze to bola pre nich posledna sanca
ale tak Slovensko ukazalo ze vieme hrat hokej a ze patrime medzi favoritov....
Dakujem Slovensko
za stavu 3:1 sme mali vsetko v rukach, ale vtedy sa zacala ta hra rozhodcov....
Chlapci podali krasny vykon, aj ked to 4. miesto je podla mna hrozne, tak blizko a predsa tak daleko....
Vsak najviac ma mrzi ze starsi hraci tipu Jozko Stumpel a pod. ze to bola pre nich posledna sanca
ale tak Slovensko ukazalo ze vieme hrat hokej a ze patrime medzi favoritov....
Dakujem Slovensko
Ok, pochopím 2 minúty za hru vysokou hokejkou + zásah súpera
ale
nepochopím že rozhodca si nevšimne a vylúči až po vyplakaní sa fína
nepochopím tie druhé 2 minúty za "zranenie", veď mal dať viac, možno do konca zápasu, ten fín tam krvácal a iste nemohol dohrať zápas, bravo rozhodca
ale aj tak štvrté miesto nečakal asi nikto, ďakujeme chlapci (a pán rozhodca)
ale
nepochopím že rozhodca si nevšimne a vylúči až po vyplakaní sa fína
nepochopím tie druhé 2 minúty za "zranenie", veď mal dať viac, možno do konca zápasu, ten fín tam krvácal a iste nemohol dohrať zápas, bravo rozhodca
ale aj tak štvrté miesto nečakal asi nikto, ďakujeme chlapci (a pán rozhodca)
mohli sme mat zlato lebo mali sme na to a nakoniec nemame nic
mne to uz aj bolo jedno kto bude mat bronz
ked mi odfajcili s kanadou 10.000 Sk tak som stratil chut na dalsi zapas
mne to uz aj bolo jedno kto bude mat bronz
-
IamMartinQo
Star
omg ti si riadny slovák
Na modrej ustrici som sa dobre pobabil, rovnako ako aj keď rozhodca zostrelil Handzuša 
Ale k hokeju. Proste to tam nepadlo, keď bolo treba. Fíni zahrali, čo potrebovali, tie vylúčenia im prišli veľmi vhod. Je to škoda, lebo na výhru sme mali. Minca má však 2 strany a dnes padla na tú fínsku.
Ale máme nádherné 4. miesto, skončili sme pred Rusmi, Čechmi, Švédmi, rozhodne sa nemáme za čo hanbiť. Po dvoch prehrách je to 4. miesto síce slabá útecha, ale pred OH takéto vysoké umiestnenie očakával určite málokto. Ukázalo sa, že skúsenosti na ľade môžu byť viac platné ako mladé talenty. Celkovo sme mali na OH odohraný vyslovene zle len jeden zápas - s Nórskom, čo vôbec nie je zlá bilancia. Ďakujem našim reprezentantom za pekné hokejové momenty, takisto aj Filcovi, ktorému sa podaril vynikajúci úspech a jeho taktiky a striedania boli takmer vždy výborné. Odhadujem, že tento zápas bol určite koniec pre viacerých našich hráčov a o to viac mrzí, že nebol víťazný.
Táto generácia hokejistov už pre Slovensko odohrala, čo mohla a vedela, je načase hľadať nové opory pre ďalšie OH, no to pri našom SZĽH na čele s pánom Širokým nebude ľahké (ja osobne som presvedčený že už počas tohtoročných OH ho budem nie len ja, ale aj mnohí íní fanúšikovia posielať do horúcich pekiel). 
Ale k hokeju. Proste to tam nepadlo, keď bolo treba. Fíni zahrali, čo potrebovali, tie vylúčenia im prišli veľmi vhod. Je to škoda, lebo na výhru sme mali. Minca má však 2 strany a dnes padla na tú fínsku.
Ale máme nádherné 4. miesto, skončili sme pred Rusmi, Čechmi, Švédmi, rozhodne sa nemáme za čo hanbiť. Po dvoch prehrách je to 4. miesto síce slabá útecha, ale pred OH takéto vysoké umiestnenie očakával určite málokto. Ukázalo sa, že skúsenosti na ľade môžu byť viac platné ako mladé talenty. Celkovo sme mali na OH odohraný vyslovene zle len jeden zápas - s Nórskom, čo vôbec nie je zlá bilancia. Ďakujem našim reprezentantom za pekné hokejové momenty, takisto aj Filcovi, ktorému sa podaril vynikajúci úspech a jeho taktiky a striedania boli takmer vždy výborné. Odhadujem, že tento zápas bol určite koniec pre viacerých našich hráčov a o to viac mrzí, že nebol víťazný.