Kvalita Notebooku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Kvalita Notebooku

Príspevok od používateľa Bloodman914 »

Cfte, som dost znepkojeny na kolko som si kukal recenzie znaciek notebookv a nakolko vlastnim notebook znacky ASUS neviem co si mam od neho slubovat, chcem sa opytat co si myslite vy o tejto znacke, mne zatial ide celkom v pohode ale mam ho len asi stvrt roka a chcem vediet ze na com som, bral som ho koli dobrej cene a myslim ze aj slusnemu vykonu. Udavam typ Asus N61 VN Diky :)
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kvalita Notebooku

Príspevok od používateľa Suffel »

asus patri k strednej triede znaciek notebookov.. takze netreba ocakavat ziadne zazraky.. je to proste priemerna znacka ktora v poslednej dobe predava ovela viacej bookov ako kedysi.. su robene seriovo teda vyrabaju ich velke mnozstva a samozrejme ze sa najdu kusy ktore sa nepodaria teda su chybne.. ale treba to tak brat ze to iste je aj u msi, acera (vo vecsej miere), hp... ak s nim zatial nemas ziadne problemy tak ja by som sa nebal.. co sa tyka plastov niesu tak kvalitne ako u lenova, dell, sony ale postacuju ak si davas pozor a nebuchas s nim moc tak nieje problem bez problemov ten book vydrzi..
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Dakujem za nazor :) , je to pravda brat ma Lenovo a to je uz co povedat ja myslim ze to su super booky ale mne by to asi nestacilo nakolko este hravam hry a uz som siahol nolen predca po vyssiom vykone a dobra cena, lenova su drahe a nesu take vykone ale zase su kvalitne to hej :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh pozri ked kupujes komp na hry sam vies ze to je investicia na rok max 2 lebo dnesny naj komp bude za pol roka optimalny na najnovsiu hru :-) Ked som kupil 1 book pred 5 rokmi bol to acer bol jeden z najlacnejsich dal som zaneho 34 000 ide dodnes sice co to prezil dost vrci kymaca sa mu displaj ... :-D pred rokom som si kupil Toshibu konkretne tuto http://za.computers.toshiba-europe.com/ ... ID=1058224 dal som zanu 30 000 a vlastne bola top v tej rade. Materialovo je kvalitna a fici jak keby bola nova trosku zacina byt sice pocut chladic ale nic hrozneho. Tym som chcel povedat ze tie booky dneska uz nestoja tolko ze by si musel trieskat hlavu ked ti za 2 roky urobi papa, pricom tie 2 roky by ti mal ist hociktory book bez problemov pokial ho nebudes nicit (prenasat abo triast ked je zapaty, buchat ponom etc...). Potom zacnes uvazovat o kupe noveho a do pol roka roka si ho kupis uz len koli tomu ze baterka ti strati kapacitu a jedine co nanom rozbehnes bude word firefox a "stare hry" cize skonci ti na vedlajsom stoliku a budes ho nicit na stahovanie warezu :-D.
A kvalita to je nadlho keby si pogooglil tak by si zistil ze aj HP Lenovo Toshiba ... si dava vyrabat booky u inych a len sa tam dava ich znacka to su tie "kazove" ale su rady ktore si vyrabaju sami a vydrzia vsetko. Napr u HP to mas triedu Elite Book ktora je fakt super a trieda presario co su notebooky akurat tak do tomboly. Konkretne neviem ktora tovaren vyraba ASUS ACER a HP, vnutri je to to iste akurat sasi ma kazdy podla svojich zvyko a samozrejme cena ina :-D preto je podla mna mudra volba ACER lebo ten servis v Brne je super, dneska sa ti pokazi book zavolas pridu prenho a do 1 2 dni ho mas naspat otazka je ako casto to absolvujes :-D. Ako Acer napr vela ludi vravi ze je kazovy u mna to nemozem povedat prva porucha bola klavesnica dako sa poondil medzernik ok berem to je ale HW chyba zaco oni nemozu lebo klavesnice nevyrabaju 2 bola reprak ktoru som sposobil tym ze som vrcal do mikrofonu na plne gule a ako si to nezvladol book to tiez vymenili oni na vlastne naklady a 3 bola ze mi nesiel reinstal win aj to spravili oni a nic ma to nestalo. A uz som uplne mimo temu :-D
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Nooo toto je moj prvy notebook a fotrik chce aby mi vydrzal velmy dlhuuu dobu :D , sa mu ani nedivim sak to neni teda vobec lacne. Ja si myslim ze pokial neodide neco vo vnutri a okrem klavesnice si myslim ze by mohol vydrzat dost lebo dost sa on staram a davam nan bacha. Uz dalsi si asi budem kupovat sam podla toho ako dlho tento vydrzi, ale inac sa mi zda najhorsia vec na nom kryt dislplaya nakolko je velmy leskly a myslim ze by sa mohol rychlo doskrabat a prasknut :( ale inac fakt dik za vase nazory aspon viem ze co a ako a zacinam mat v tom vecsi prehladi naozaj diky :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hu no co ja viem 25 000sk je dajme tomu priemerna cena notebooku. Ako jasne 25 000 je fest vela ale v dnesnom systeme splatok a brigadnickej mzde cca 72sk/hod to zasa take hrozne neni. Za tie 3 mesiace si si schopny sam zarobit pricom ja to riesim 50/50 polovicu ja polovicu rodicia. Co sa tyka vydrze tela tak to je asi najkytickejsie ale tak zbytocne to netreba prenasat a zakladom je asi toto http://ecx.images-amazon.com/images/I/319dKoARL3L.jpg chrani proti skrabancom vode prachu ... ja mam 2 na kazdy notas jeden ked ich nepouzivam hned putuju dotoho taktiez pri prenasani v normalnej taske das book do tasky nanho adapter a ten ti hned spravy skrabanec alebo myska takze ten neopren fakt podstatna vec. Dalsia dobra investicia je vinil protector na povrch ktory spravi specialny osobity kusok. Ja som si to dal vyrobit tuna : http://www.afinita.sk/skin/ochranne_folie.htm a spokojnost vysoka v prilohe moja toshiba a EEEcko :-)

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 10:31)
1 je toshiba 2 EEEcko a 3 ten acer chudak :-) jediny problem tych vinilov je zaoblenie krajov je to gulatina tak sa to neda spravit normalne :-/ hlavne ked to bude objednavat pocitaj aj zaoblenie a aj tak pridaj 1cm a hlavne to rob podla navodu ja som tu toshibu dal odoka a ide to kapanek krivo :-/ ale oba stali spolu 12€ normlane stoji 1 10€ a este si ani nedas sam obrazok od objednania som mal doma za 2 dni

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 11:05)
Jou a este jedna rada pokial mas zapaty book a vies ze nikde nepojdes abo nebudes musiet prenasat tak nabi baterku vypni ho vyber baterku a hraj sa tak ako si mozes vsinut na fotke toshiby je baterka mimo booku (ta cierna vec v pravo) setris tym jej kapacitu akurat ked padne elektrika nemas zalozny zdroj no ale neviem unas vypadava elektrika raz za rok mozno
Prílohy
P1180807_změna velikosti.JPG
P1180809_změna velikosti.JPG
To je ten acer ako vidis par ryh ma na sebe prave od prenasania spolu z nabijackou myskou atd
To je ten acer ako vidis par ryh ma na sebe prave od prenasania spolu z nabijackou myskou atd
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Runes napísal:... preto je podla mna mudra volba ACER lebo ten servis v Brne je super, dneska sa ti pokazi book zavolas pridu prenho a do 1 2 dni ho mas naspat otazka je ako casto to absolvujes ...
Ale to platí len v Česku nie? Či aj na Svlovensku?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shwollo napísal: Ale to platí len v Česku nie? Či aj na Svlovensku?
no Brno je pre celu strednu europu ale zasa neber ma doslovne ze teraz pojdes kupit acer len preto. Zle som to sformuloval bolo to myslene vramci servisu. Cim zasa nechcem povedat ze su zle abo co :-D

EDIT// proste acer uz nema zmluvne servisy hoci co sa pokazi posielaju UPSku k tebe domov ktora odnesie notebook do brna a dovezie ti ho naspat. Osobny odber v brne ani neje mozny pokial viem.
Shwollo
Darca
Darca

Acer mám už jeden a pol roka a keď som ho reklamoval tak som ho musel posielať... nik po neho nechel prísť :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

??? :-O tak to neviem ja som mal poruchu vzdy som zavolal na to cislo povedal tete ze co je vo veci ona povedala ok spoji sa s vami kurier pripravte si kopiu faktury a book zabalte do krabice. Tak bolo book do krabice kopia faktury k nemu na papier som napisal popis poruchy, krabicu zalepil. Zavolal ujco ci vtedy a vtedy mozem prisiel kumne domov svacol nalepku podpisal som mu papier dal mi proti papier a za 2 dni mi volal ze ci mozem vtedy a vtedy byt doma ze ma book opraveny. Mesiac dozadu co som vyhodil krabicu by som ti odfotil nalepky od UPS.
btw tu mas pokyny tiez.
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 3594853449

si postupoval tak ??? zavolal si ........
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No kua ja to mam ties tak zaobleniny ne vodorvne :? a co sa tyce tej reklamacie ja to mam tes take ze tom musim nekam poslat postou :x co sa mi moc nezdaa :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ale ved to je hlupost keby to odomna chceli takto tak by som doniesol book do obchodu tuna je to pokazene starajte sa. Ved predajca ti musi zaobstarat bezplatny zarucny servis ne ??? Co mna trapi ze je to v cechach, ja nemam dovod platit za servis pokial som tuna kupil book.
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No ja som to kupoval v internetovom obchode a nesom si isty ci maju aj normalnu predajnu ale ak sa nemylim v zarucnich podmienkach medzi inymi bolo uvedene aj toto...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uz sme sice OT ale skus napisat na SOI ze ci je toto v poriadku ze ACER takto funguje po novom. Lebo v obchodnom zakoniku predsa je ze musis mat bezplatny zarucny servis v krajine de si to zakupil.
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ak hovorime teraz o mne tak ja mam asus :D a kupoval som ho v obchode http://www.q-tech.sk/ a ak sa nemylim tak to tam bolo pisane ale uz som si neni isty :roll:
Shwollo
Darca
Darca

Runes napísal:??? :-O tak to neviem ja som mal poruchu vzdy som zavolal na to cislo povedal tete ze co je vo veci ona povedala ok spoji sa s vami kurier pripravte si kopiu faktury a book zabalte do krabice. Tak bolo book do krabice kopia faktury k nemu na papier som napisal popis poruchy, krabicu zalepil. Zavolal ujco ci vtedy a vtedy mozem prisiel kumne domov svacol nalepku podpisal som mu papier dal mi proti papier a za 2 dni mi volal ze ci mozem vtedy a vtedy byt doma ze ma book opraveny. Mesiac dozadu co som vyhodil krabicu by som ti odfotil nalepky od UPS.
btw tu mas pokyny tiez.
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 3594853449

si postupoval tak ??? zavolal si ........
ja som ho kupoval cez http://www.hej.sk tak som to riešil tak cez nich. A oni chceli aby som ho poslal, tak som ho poslal

aký máš acer? Nie je to náhodou len pri tých lepších?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

moj acer je uz 3 roky mimo zaruky a odvtedy ho neriesim a na tu dobu to bol jeden s tych horsich :-D. Nabuduce ked sa ti to po... tak zavolaj na to acer centrum co je v tom linku a prekonzultuj s nimi jedine co potrebujes je faktura o zaplateni booku
Napísať odpoveď