seka pc
seka pc
prave som zapol pc a nenormalne mi seka,pri prihlasovani na ucet ide vsetko v poriadku,ale ak nahle nacita plochu tak zacne sekat, myska ssa mi taha, ked pustim nejaky film tak mi okamzite zamrzne, externy hdd mi nenacita, vcera v noci este isiel uplne v poriadku, sa dotoho moc nerozumiem ale asi sa mi prehrieva
//Obrazky vkladaj do prilohy.
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: seka pc
Teploty su v poriadku, ak by sa prehrieval tak by ti padal.Skor by som na to sekanie tipol nieco s RAMkou, neinstaloval si nieco?Skus este odfotit procesy co ti bezia a dat sem screen a aj vytazenie odfot.
nic som neinstaloval teraz sa to ovela zlepsilo ale este mi to stale trochu seka
a teraz som zistil ze mi nejde zvuk na zaciatku ked sa nacitavala plocha mi vyskocilo nieco ze konektor je odpojeny alebo take nieco
a teraz som zistil ze mi nejde zvuk na zaciatku ked sa nacitavala plocha mi vyskocilo nieco ze konektor je odpojeny alebo take nieco
-
vikko78
Medium Professional
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=927&t=1060783
skus iný antivir
skus iný antivir
-
peterxxx
Star
Tie hodnoty su v poriadku.Mozno sa ti odpojila zvukovka z dosky. Skusa sa pozriet, v inych aplikaciach ti zvuk ide??
na youtube mi ide a zas mi to zacalo sekat jak vcera
-
peterxxx
Star
Skus reinstal windovsu, ja to viim na zavirenie.
takze tak jak vcera asi po 30 minutach mi uz vobec neseka, dal som malwarebytes a naslo mi to nejake virus,zvuk mi uz zas ide a reinstall som si neni isty ci mam cdcko budem musiet pozret do pivnice lebo tam mam vsetky veci ale ten co mi ho skladal som si neni isty ze mi ho daval
-
peterxxx
Star
Ked tak stiahni
ale pssst
ja sommu uz volal davnejsie lebo mi mrznu hry, sme menili grafiku nic sa nezmenilo tak pred tyzdnom som mu volal a hovoril ze si ho dojde zobrat ze ho preinstaluje takze teraz niekedy by mal prist,inak som teraz skusal csko zapnut, vypla sa obrazovka a naskocila ta modra obrazovka, tak to necham uz radsej tak a pockam, aspon ze net mi ide a filmy mozem pozerat diky moc peter aspon za snahu