bozinku ved ho nechajte
ti z Vas, co mate automatiku? neukazuje Vam palubak PRND? a na co Vam to je? Neviete ci idete dopredu aledo dozadu?
viem ze ste to tam mali uz v zakladnej vybave, ale dali to tam zrejme pre taky isty efekt, pre ktory si to chce on namontovat...
imidz je na nic ale nepozeraj na paku ked chces preradit, ujdu ti ine veci alebo Ty neujdes
akonahle polozis ruku na riadiacu paku musis vediet aka rychlost je zaradena
lol presne to som cel ked som dostal vodicak ale je to fakt pakarna clovek aj tak jazdi vacsinou na jednom aute a to ce par kilometrov aby uz vedel co to tam ma hodene. Pri sekvencnych to neni nahodu na palubovke oreginal ??? pokial viem je priatelkyn tato ma lexusa de mas automat pripadne mozes dat na sekvencnu ked prehodis na sekvencnu na palubovke ti hned ukaze co tam mas.
Inak ako externy doplnok neviem ako to presne funguje kedze musi snimat polohu paky ono sa mi nezda ze to je hop klobaska zjem ta ze si kupis daku prkotinu nalepis na palubovku a ide to podla mna celkom zlozity okruh. Mimo toho ze neviem mas tuningovane auto ??? lebo do koncernovej palubovky ked zadelis takyto doplnok tak by to vyzeralo asi smiesno
tak aj ten "tuning" sa da spravit pomerne rozumne a elegantne... je len skoda, ze vacsina mladikov, ktori sa na toto poddaju, nemaju absolutne ziaden vkus...
konieckoncov, aj mnoho tovarnych tuningov je velmi pohladnych, od velmi striedmych a elegantnych od divizie motorsportu od bmw alebo amg od mercedesu, az po extremy ako napriklad od koenig specials