Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozrete si tento film s dabingom?

Ano
103
46%
Nie
75
33%
Aj s dabingom aj bez
46
21%

Celkom hlasov: 224

LICAN
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Avatar

Príspevok od používateľa LICAN »

peterxxx napísal:Oni sa predsa nenapajali do noveho sveta ale do noveho tela:D...
o zaciname tu vytvarat novy nazov filmu :-)))

A co tak avatara premenovat ho na ZASUVKA

,,ZAPOJ SA A POFRCIC"
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Avatar je Pocahontas + Tanes s vlkmi odohrávajúci sa v budúcnosti, nechapem čo tu ešte riešite :D
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Len prihodim taky obrazok
Prílohy
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

LICAN napísal:Nezda sa vam ze avatar je len prerobená pocahontass.
nebyt toho obrazku tak by si si to ani nevsimol :roll:

ojme dojmy z Avatara su zmiesane. Bol som na to tuto nedelu v kine Cinemax Kosice lebo som chcel vidiet tie uzasne 3D efekty s okuliarmi a chcel som vediet ci je to naozaj prevrat v 3D filmoch ako sa o tom pisalo.
A podla mna NIEJE

Film bol obycajny priemer nebol absolutne nicim vynimocny. 3D bolo normalne ziadne von z obrazovky ako som cakal (az na kvapky a lietajuce blbosti). Inac efekty boli na vysokej urovni.

Takze u mna film tak max 70% a za tych 7eur to rozhodne nestalo.

Inac predtym isla ukazka na alicu z rise divov ci co a tam bolo to 3D fakt uzasne, macka az pri mojeje hlave, lietajucim predmetom som sa doslova uhybal, toto uz stoji za pozretie v 3D i ked rozpravky nemam rad :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

omg.... this is too much :D

peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hajzlak na strome -This is the three of souls xDD ...Boze moj ako mozu tak blbnut , a tie kecy.Pochopim cosplay,alebo hry ako Draci doupe ale takto sa s tym stotoznit je uz dost mimo podla mna.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Neo-M: už asi dvadsiaty krát to tu vysvetľujem - pokiaľ na to nemáš kino, tak je to naprd. Poniektorí sa mi tu snažili vysvetľovať, že na nich nič neletelo, atď, to nie je chyba filmu, ale samotného kina. Bohužiaľ, drvivá väčšina ľudí to videla v poriadnom 3D a práve preto to tak hodnotia. Netvrdím, že príbeh je prevratný, ale tie "úžasné efekty" si vychutnaj v IMAXe, alebo v niečom, čo sa dá nazvať kino...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

peterxxx napísal:Hajzlak na strome -This is the three of souls xDD ...Boze moj ako mozu tak blbnut , a tie kecy.Pochopim cosplay,alebo hry ako Draci doupe ale takto sa s tym stotoznit je uz dost mimo podla mna.
ak si si nevšimol, tak ide o očividnu recesiu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

seth82 napísal:Neo-M: už asi dvadsiaty krát to tu vysvetľujem - pokiaľ na to nemáš kino, tak je to naprd. Poniektorí sa mi tu snažili vysvetľovať, že na nich nič neletelo, atď, to nie je chyba filmu, ale samotného kina. Bohužiaľ, drvivá väčšina ľudí to videla v poriadnom 3D a práve preto to tak hodnotia. Netvrdím, že príbeh je prevratný, ale tie "úžasné efekty" si vychutnaj v IMAXe, alebo v niečom, čo sa dá nazvať kino...
To co sice hovoris je pravdive, ale odkedy pri kvalitnom filme zalezalo na tom ci je pozerany v 3D alebo nie? Umna sa kvalita filmu zaklada na niecom inom, ako na 3Dcku..Ak to pojde takto dalej, tak ludia budu nacisto vymlety a film uz nebude musiet mat pribeh, ale len kvalitne 3D... Avatar je iba preto ospevovany, lebo ako prvy dal vsetky zbrane na 3D efekty a na pribeh sa vykaslal..Ver, ze pri 3-4 tom podobnom 3D filme, kde uvidis, ze to dokazu aj ine filmy 3D efektovo zvladnut si spomenies do zadu na Avatar a pride ti to ako fraska..
Pre ludi je to povacsine nieco nove, inak by ten film nehodnotili tak ako hodnotia..Nove nemyslim 3D, ale kvalitnym 3D...
Trochu ma teda mrzi, ze niekto dokaze povedat, ze "toto bol najlepsi film, aky som videl". Ked uz tak nech povie "Toto bolo najlepsie prevedenie 3D ake som videl"..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Keďže sa technológie vyvíjajú kontinuálne ďalej, je jasné že musel prísť nejaký prevrat. Tak ako bol Tron považovaný za revolúciu v oblasti počítačovej animácie, tak ako bola Toy Story významná pre Pixar a osud novodobých animákov, tak je aj Avatar revolúciou, ktorú si tu poniektorí proste nevedia priznať. Ja som nikdy netvrdil, že Avatar je najlepší film, aký som kedy videl a ani to tvrdiť neplánujem. Avšak z tvojho príspevku znovu vyplýva, že podľa teba tam vlastne okrem lepšieho využitia 3D nič nebolo. Chvalabohu, drvivá väčšina ľudí si to nemyslí - strih, hudba, kamera, efekty, 3D, zvuk, aj herecké výkony - to všetko istotne nebolo podpriemerné a hoci bol príbeh jednoduchý a predvídateľný, nebola to úplná hlúposť. Ak si vezmeme do úvahy fakt, že filmy nie sú knihy a okrem deja sa musia premyslieť aj iné stránky celého projektu, tak Avatar myslím dokázal vo viacerých sférach, že nie je iba nejakou béčkovou blbosťou so skvelými efektami. A ešte raz pripomeniem - nemusí to byť IBA dej, ktorý diváka dokáže vtiahnuť do filmu - spojením iných aspektov ktoré vynikajú nad rámec priemeru, sa to dá dosiahnuť tiež. Ak konečný výsledok pôsobí dostatočne konzistentne a divák zabudne na okolitý svet, cieľ je podľa mňa úspešne splnený. Netvrdím, že by som nemal rád filmy so skvelým dejom a tak isto netvrdím, že iba jeden excelentný aspekt zaručí celému projektu úspech medzi kritikmi a divákmi - na to ich tvorcovia budú potrebovať viac, tak ako v prípade Avataru. Skúste si pozrieť reakcie svetových kritikov na RottenTomatoes a nechcite mi tu vynášať kdejaké konšpiračné teórie, že ich Cameron a spol. podplatili, alebo iné hlúposti. Proste a jednoducho aj napriek nie práve originálnemu príbehu to dokázal a áno - možno v budúcnosti bude 3D na oveľa vyššej úrovni, ale mňa Avatar neoslovil iba vizuálnou stránkou, hoci práve tá bola možno tá najpodstatnejšia.

Na záver - prečo by ťa to malo mrzieť, že niekto tvrdí, že Avatar je naj film, aký kedy videl? Rôzni ľudia majú rôzne požiadavky na zábavu a nemajú čas alebo náladu tráviť dej nejakého komplikovaného filmu ešte týždeň po jeho zhliadnutí. Ja som sa tiež po X dňoch štúdia a práce na nočných vybral do kina s cieľom zabudnúť na problémy a istotne by som si nevyberal na večer filmy typu Memento, Mlčanie Jahniat alebo Mazacia Hlava. Vybral by som si jednoduchší film na prevetranie mozgových závitov a Avatar túto úlohu splnil excelentne...Všetko závisí na divákovi a danej situácii...Takže tak.

//Pridám ešte jednu reakciu v Angličtine, ktorá celkom vystihuje môj názor:
First you say the visuals are 'breathtaking', then you say
'Let's hope 3d will not become the norm'
Why not if it adds something to the movie? And in this movie it does. Opposed to some other 3d movies were it indeed was just disturbing.

Ofcourse the story isn't really original, but why is that such a big deal? Isn't every story already told at least once? And there are a lot of new elements in this movie, so why complain? The movie enjoys and is beautiful to look at, ultimately a great movie experience. Why be a baby and whine about an more original story.

Maybe you are just lacking fantasy and imagination. In that case, I feel sorry for you.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:ak si si nevšimol, tak ide o očividnu recesiu.
Mne to ako recesia neprislo.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

tak to mi je ľuto o_O ty si to fakt myslel važne, wow. (ani pri tom konci keď sa vlasmi napojil na nejaku burinu ti to nedoplo? sila :lol:)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Caute chcem sa vas spytat. Bude sa tento film dat stiahnut a pozreat v 3D doma ? Cez nejake okuliare samozrejme. Moc sa v tom nevyznam ale viem ze staci napr kupit papierove 3d okuliare a ked sa stiahne nejaky film alebo hra v 3D (dva obrazy cez seba inej farby) tak sa to da aj doma. Ale vcera som bol natom v kine a tie dva obrazy neboli farebne rozlisene. Tak preto sa pytam ci niekto nevie ci sa to bude dat doma pozerat 3D. Diki.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ano bude sa dať , http://avatarblog.typepad.com/avatar-bl ... kO5wPyTv2u . Okuliare ti na to budu stačiť. Neviem ale či to bude super ako original v nejakom kine lebo keď som mal Shreka 3D tak som mal aj original papierove okuliare. Ale moc tie efekty nebolo vidno. Neviem či neni na to treba ta 3D telka. :hmm:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak Avatar tento týždeň štrajchne hranicu 2,5 Miliardy USD a v celkovom rebríčku po prispôsobení inflácie sa vyšvihne na 14. miesto. Do prvej desiatky sa ale podľa môjho skromného názoru nedostane, možno trhne Star Wars V, ale na Disneyho Snehulienku z roku 1937 sa už chytať nebude...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Hoď mi pls link na rebríček s infláciou.
Maki
Darca
Darca

Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

je tam zarátaný aj predaj DVD?
Maki
Darca
Darca

pokial viem tak ano, bohuzial to je ia pre USA rebricek tento adjusted...

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2010 01:03)
tak som to akurat kukol v dvdripe, v 2D a v originale... mozem zodpovedne povedat, ze zazitok bol ovela lepsi ako zo slovenskeho 3Dkina... kazdopadne to ale nemeni nic na mojom hodnoteni... 8/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

RETAiL dvd uz je vonku a bluray este stale neni. na to BD cakam jak somalec na chleba
Napísať odpoveď