Normalny zivot vs. zivot celebrity
Ako vazne byt celebritou by som byt nechcel, sak staci ze pride kkt Jozo Procko, na okno polozi kameru a navodi vam dopravnu nehodu a vas zosmiesni pred celym statom. A vsetky vase vykony su monitorovane, ste neustale sledovani mediami. Ako taky zivot by bol fajn, mate prachy, pridete pred kameru precitate z citatky par odsekov a idete domov, ale dnes je medializacia tak obrovska ze vedia o kazdom kroku. 
no no, aby si sa dostal na titulku noveho casu nemusis byt celebritaFabo napísal:No wai...
radsej by som si vybral zivet niekde v krizovom centre pre bezdakov a denne prdavat so slovami Nota bene nech sa paci....
jak zivot "celebrity". Niezeby sa mi nepacili financne moznosti atd, ale, titulka Noveho Casu? Dakujem neprosim. Mne este zalezi co si o men ludia myslia.
PS: to i je naschval
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sheep napísal:Ako vazne byt celebritou by som byt nechcel, sak staci ze pride kkt Jozo Procko, na okno polozi kameru a navodi vam dopravnu nehodu a vas zosmiesni pred celym statom. A vsetky vase vykony su monitorovane, ste neustale sledovani mediami. Ako taky zivot by bol fajn, mate prachy, pridete pred kameru precitate z citatky par odsekov a idete domov, ale dnes je medializacia tak obrovska ze vedia o kazdom kroku.
-
R1k1nko
Darca
aj Durianova sa snazi byt silou mocou velka celebrita ale stale je nasmiech
....
k teme : chcel by som byt celebrita ale taka napr : jedneho dna pojdem na turnaj v golfe vyhram takto sa prebojujem na hlavny turnaj (kde je ten Tigrik a spol.. ) a vyhram ... potom pojdem domov a budem si uzivat prachy ...
samozrejme sa to neda dokazat lebo ked raz vyhram budem chciet viac a viac ..ale co ak budem mat taku silny volu
mozno by sa to dalo 
k teme : chcel by som byt celebrita ale taka napr : jedneho dna pojdem na turnaj v golfe vyhram takto sa prebojujem na hlavny turnaj (kde je ten Tigrik a spol.. ) a vyhram ... potom pojdem domov a budem si uzivat prachy ...
samozrejme sa to neda dokazat lebo ked raz vyhram budem chciet viac a viac ..ale co ak budem mat taku silny volu
ja som spokojna s tym,ako je to teraz.nic by som nemenila,to by sa mi neoplatilo za cenu penazi alebo slavy.pre mna je sukromie velmi dolezite a strasne by mi vadilo,keby sa mi v nom niekto hrabal,vytahoval o mne veci z minulosti a vymyslal si kraviny. a potom tie skandaly,drogy,alkohol...radsej nie 
-
bocian
Light Professional
seru ma hlavne ludia ktory su hrdy a pysny nato akym majetkom vzbudzuju respekt alebo co vsetko maju co normalny clovek nie ked to vsetko si ani sami neziskali tym co robia ... No ale respekt mam pred takym clovekom vtedy ak maka,ak sa vybuduje a dosiahne svojich cielov,musi preto nieco urobit a nie len zdedit nieco po mrtvom rodicovi ktoreho si nenavidel a vtedy si uziva ten rajsky zivot ... 
-
Začiatok Konca
Professional
jj presne sportovci su celebrity inym sposobom ako herci , spevaci ...ZitePunkom napísal:Neviem...som spokojný so životom,akým žijem...ale športovca by som nenazval celebritou...určite nie tých slovenských(česť výnimkám)...
Nechcel by som žiť,ako celebrita,ale ako športovec áno(keby mi samozrjeme niekto ponúkol angažmá)...
ja by som si vybral zivot profesionalneho futbalistu konkretne a nie kvoli peniazom vybral by som si ho preto lebo ten futbal milujem a neni nic lepsie ako zivit sa tym co milujes a na to sa sustredujes na 100% proste takyto zivot by som chcel...ale nie zivot aky ma beckham co zarobi viac na reklamach ako na futbale proste ja by som sa chcel zivit futbalom a preto by som si vybral urcite zivot profesionalneho futbalistu ani na chvilu by som nezavahal
-
P3Bo
Guru wannabe
JJ presne , kazdy sa rozhovoroch s nimy a duchaplnymi odpovedami typu "mne vobec nezalezi na to ze som prave strelil 1000 gol v zivote hlavny je uspech tymu " [tato veta zacina konkurovat uz aj slavnym vyhlaseniam misskam - dakujem mame otcovi vsetkym co mi poslali hlas a som za svetovy mier : )))) ] ti ludia ziju len do 25 rokov a zvysok svojho zivota uz len klesaju a klesaju a klesaju a princip je v tom aby stihli za tych par rokov zarobit co najviac ak nie tak su v <>matko888 napísal:jj presne sportovci su celebrity inym sposobom ako herci , spevaci ...
-
Začiatok Konca
Professional
Takí voejbalisti môžu hrať v kľude dlhšie...niektorí majú aj cez tridsať..a stále majú výbornú formu...P3Bo napísal:JJ presne , kazdy sa rozhovoroch s nimy a duchaplnymi odpovedami typu "mne vobec nezalezi na to ze som prave strelil 1000 gol v zivote hlavny je uspech tymu " [tato veta zacina konkurovat uz aj slavnym vyhlaseniam misskam - dakujem mame otcovi vsetkym co mi poslali hlas a som za svetovy mier : )))) ] ti ludia ziju len do 25 rokov a zvysok svojho zivota uz len klesaju a klesaju a klesaju a princip je v tom aby stihli za tych par rokov zarobit co najviac ak nie tak su v <>
//edit:a stále sa im sype...a sype..síce nie tak ako futbalistom,ale sype...a hlavne to môžu hrať do relatívne vysokého veku....
si myslim ze je rozdiel ci byt celebritou slovenskeho formatu alebo svetoveho.
tak slovenskou vobec, because it has no future, no fun.
a svetovou v tom je tiez rozdiel, ci typu paris hilton, ze sa o vas pise vsade a o vsetkom (toto by som tiez nebral), alebo byt celebritou typu Dave Grohl, kazdy ho pozna, no nikde sa nerozvadzaju jeho osobne veci, nerozpisuje ziadne skandaly, sem-tam clanok, kedze nie je pre ten mainstream showbiznisu az taky zaujimavy (tak takou celebritou, by ma bavilo byt)
tak slovenskou vobec, because it has no future, no fun.
a svetovou v tom je tiez rozdiel, ci typu paris hilton, ze sa o vas pise vsade a o vsetkom (toto by som tiez nebral), alebo byt celebritou typu Dave Grohl, kazdy ho pozna, no nikde sa nerozvadzaju jeho osobne veci, nerozpisuje ziadne skandaly, sem-tam clanok, kedze nie je pre ten mainstream showbiznisu az taky zaujimavy (tak takou celebritou, by ma bavilo byt)
-
lekoklatik
VIP
Re: Normalny zivot vs. zivot celebrity
Neviem kam to zaradiť tak som do vyhľadávania napísal celebrity.
Sú to fotku celebrít, keď boli deti. Niektoré sú riadne milé : )
Podľa mňa je totálne Marylin Manson : D
Ak to tu Uz´bolo, pardón
http://kecy.roumen.cz/roumingLinkShow.php?dest=8958
Sú to fotku celebrít, keď boli deti. Niektoré sú riadne milé : )
Podľa mňa je totálne Marylin Manson : D
Ak to tu Uz´bolo, pardón
http://kecy.roumen.cz/roumingLinkShow.php?dest=8958
Re: Normalny zivot vs. zivot celebrity
Život celebrity by som naozaj nechcel, netúžim po tom, je to otras.
Aj keď určite je iné byť nejaká celebrita mediálna a celebrita športová či na slovenskej alebo svetovej úrovni, treba rozlišovať.
Ale ďakujem, neprosím.
Aj keď určite je iné byť nejaká celebrita mediálna a celebrita športová či na slovenskej alebo svetovej úrovni, treba rozlišovať.
Ale ďakujem, neprosím.