Tootooo je strasne jee...nute.. mne nejde nalogovat ale na stranke sa viem lognut... Neviete nietko poradit alebo aspon ako zrusit konto a vytvorit nove..softimager napísal:no neviem, ale nova verzia mi po 1 hodine volania zablokovala konto na jajahu, hmm, asi sa musim zase zaregistrovat..
Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR
-
softimager
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
co tu trepes o zasielani hesla???ikovan napísal: Tootooo je strasne jee...nute.. mne nejde nalogovat ale na stranke sa viem lognut... Neviete nietko poradit alebo aspon ako zrusit konto a vytvorit nove..
Je to super, dobijam si kredit na mobil so sluzbou easy bonus, Mozte si dobit 50 Sk. denne.
-
Kemper_LoL
Expert
-
Kemper_LoL
Expert
Re: 123
to peto5o:
UZ SOM TO PISAL:
UZ SOM TO PISAL:
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=23512&postdays=0&postorder=asc&start=105-
peto5o
Light Expert
UZ SOM TO PISAL:SORTY napísal:Poradis aj mne? prave som si aktivoval sluzbu easy bonus... ale nemozem sa dovolat na ten mobil co mam robit?
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=23512&postdays=0&postorder=asc&start=105nefunguje to..stale ked zapnem jajah pyta ma kod .. natukam tam hocico a vypne mi ho a tak to ide dookola
nefunguje to..stale ked zapnem jajah pyta ma kod .. natukam tam hocico a vypne mi ho a tak to ide dookola[/quote]peto5o napísal: UZ SOM TO PISAL:Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=23512&postdays=0&postorder=asc&start=105
musis vediet kod ja dam 123 tiez mi potom nabehne ale asi na 5 pokus mi uz nabehne a idem volat!!!
-
softimager
Zablokovaný
musis vediet kod ja dam 123 tiez mi potom nabehne ale asi na 5 pokus mi uz nabehne a idem volat!!![/quote]SORTY napísal: nefunguje to..stale ked zapnem jajah pyta ma kod .. natukam tam hocico a vypne mi ho a tak to ide dookola
Sorty, prepac, mas pravdu, ty si bol prvy, ktori prisiel s tim dobijanim kreditu
-
ikovan
Darca
Sorty, prepac, mas pravdu, ty si bol prvy, ktori prisiel s tim dobijanim kreditusoftimager napísal: musis vediet kod ja dam 123 tiez mi potom nabehne ale asi na 5 pokus mi uz nabehne a idem volat!!!
NO a ja ked sa snazim vela vytacat tak to robi tu blbost... a uz sa neda na ten nick prihlasit
-
peto5o
Light Expert
musis vediet kod ja dam 123 tiez mi potom nabehne ale asi na 5 pokus mi uz nabehne a idem volat!!![/quote]SORTY napísal: nefunguje to..stale ked zapnem jajah pyta ma kod .. natukam tam hocico a vypne mi ho a tak to ide dookola
ked Ti to tak ide tak by si mi mohol zavolat tak 30 min nech aspon niesom stratovi
-
softimager
Zablokovaný
-
softimager
Zablokovaný
OK, UZ TO FUNGUJE!!!!!
TU JE NAVOD:
Treba spustit viac jajahov nazaz, Aspon 5. (urobite to tak, ze pod Win XP kliknete pravim tlacitkom na jajah.exe a vyberete RUN AS (2 zhora), potom vyberete Administrator, a zadate svoje heslo, a mozte volat!!!! Ten jajah, ktori sa pripoji ako prvy, tak ten nechajte, ostatne ukoncite.
TU JE NAVOD:
Treba spustit viac jajahov nazaz, Aspon 5. (urobite to tak, ze pod Win XP kliknete pravim tlacitkom na jajah.exe a vyberete RUN AS (2 zhora), potom vyberete Administrator, a zadate svoje heslo, a mozte volat!!!! Ten jajah, ktori sa pripoji ako prvy, tak ten nechajte, ostatne ukoncite.