hned ked dovolas!!!peto5o napísal:este offtopic... kedy mi pride ten navyseny kredit ked mam easy bonus? hned ?
Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR
mohol by si to vysvetlit normalne!!!softimager napísal:OK, UZ TO FUNGUJE!!!!!
TU JE NAVOD:
Treba spustit viac jajahov nazaz, Aspon 5. (urobite to tak, ze pod Win XP kliknete pravim tlacitkom na jajah.exe a vyberete RUN AS (2 zhora), potom vyberete Administrator, a zadate svoje heslo, a mozte volat!!!! Ten jajah, ktori sa pripoji ako prvy, tak ten nechajte, ostatne ukoncite.
-
peto5o
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: 123
Napisalo mi ten error nieco okolo tych free 5 minut. dal som ok a zacal zvonit mobil.. ale na jajah-u mi neukazovalo ze volam.. ale bol to jajah.. volal som asi 30 sekund potom to prerusilo..ale kredit nepisiel!! opakovalo sa to niekolko krat.SORTY napísal: hned ked dovolas!!!
-
softimager
Zablokovaný
Myslim, ze ten moj navod je zrozumitelny, ak niecomu nechapes, tak sa spytaj, skoda ze len 50 Sk denne ide dobit, ale ak to takto bude fungovat aspon 10 dni, tak mi teda riadne stupne kredit.SORTY napísal: mohol by si to vysvetlit normalne!!!
- Prílohy
-
- 2.JPG (23.04 KiB) 767 zobrazení
-
- 1.JPG (23.43 KiB) 767 zobrazení
-
softimager
Zablokovaný
peto5o napísal:Ide vam to?
Este jedna otazocka: ked chcem aby mi dobijalo kredit.. musim mat easy bonus? nestaci easy Team?
Treba Easy bonus
-
peto5o
Light Expert
123
Skusal som topodla tvojho navodu otvoril som 5 jajhov a ked som vytocil hned mi na kazdom napisalo:softimager napísal:OK, UZ TO FUNGUJE!!!!!
TU JE NAVOD:
Treba spustit viac jajahov nazaz, Aspon 5. (urobite to tak, ze pod Win XP kliknete pravim tlacitkom na jajah.exe a vyberete RUN AS (2 zhora), potom vyberete Administrator, a zadate svoje heslo, a mozte volat!!!! Ten jajah, ktori sa pripoji ako prvy, tak ten nechajte, ostatne ukoncite.
- Prílohy
-
- JAJH.JPG (27.52 KiB) 669 zobrazení
UZ TO VOBEC NEFUNGUJE A KED DAM VOLAT ZACNE MI TAM NIEKTO HOVORIT PO ANGLICKY!!!!!POCHYBUJEM ZE TO ESTE IDE!peto5o napísal: Skusal som topodla tvojho navodu otvoril som 5 jajhov a ked som vytocil hned mi na kazdom napisalo:
-
softimager
Zablokovaný
peto5o napísal: Skusal som topodla tvojho navodu otvoril som 5 jajhov a ked som vytocil hned mi na kazdom napisalo:
PRISIEL SOM NA NOVY ZARUCENY SPOSOB:
1. Budete potrebovat Firewall.
2. Ked sa jajah pripoji na server - to su tieto IP adresy: 83.65.170.85:80 a 83.65.170.85:7070 , tak ich vo firewalle bloknite, bude vam svietit sedy indikator v jajahu, ale prepnite ho na online a mozte volat do bezvedomia, lebo volanie ide cez: 212.147.135.130:4569 . toto ako jedine nechajte vo firewalle neblokovane.
je to super, dobijam si kredit vdaka Sortymu (dakujem za radu), Prikladam aj screenshot, ako to ma vyzerat. Tu ide vlastne o to, ze zablokujete server, ktori zabezpecuje odratavanie casu v Jajahu, takze mozte volat do bezvedomia.
- Prílohy
-
- supeer.JPG (92.56 KiB) 715 zobrazení
-
softimager
Zablokovaný
-
Kemper_LoL
Expert
-