POMOC PLS pomoc zo strednou skolou
-
Vertically
Novice
POMOC PLS pomoc zo strednou skolou
Nazdar a dakujem ze ste sem aspon nakulki a poprosil by som vas ci by ste mi neporadili zo strednou skolou v zilinskom kraji niekde a poprosil by som si aj kde to je ale chcel by som sa naucit programovat a programovat aj v c++ a robit animacie napr dajaky program alebo hru ale hlavne hru keby som chcel tak aky odbor a skolu by ste poradili prosiiiiim

-
sk.aredak
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: POMOC PLS pomoc zo strednou skolou
na strednej skole asi takyto smer nie jeprogramovat aj v c++ a robit animacie napr dajaky program alebo hru
za strednu by som zvolil odbornu pripravu napr. technickeho razu, vyucovanie zamerane na slaboprud + vysoka skola kde uz co to sa da pochytit z programovania
tento smer ma celkom perspektiivu no na tie hry sa miina vela usilia a vela z nich koncii v
cim skor zacnes sa po krokoch zoznamovat s programovaciimi rozhraniami tym potom to pre teba bude lahsie
no treba zacinat od tych skromnejsich projektov,nech sa paci uvod do c++
Good Luck
-
Vertically
Novice
Re: POMOC PLS pomoc zo strednou skolou
Velmi pekne dakujem a myslis si ze v poprade je dobra skola http://www.ssosta.edupage.org? Aj tam by sa dalo zacat??
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 13:43)
A este ten uvod hej ale nemam program na to mam unreal developer kit ale to je tazke nevies o niecom moc jednoduchom???a ak sa da aj po CZ abo SK
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 13:43)
A este ten uvod hej ale nemam program na to mam unreal developer kit ale to je tazke nevies o niecom moc jednoduchom???a ak sa da aj po CZ abo SK