PHILIPS X-trem Power - H4

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
filko
Medium Expert
Medium Expert

PHILIPS X-trem Power - H4

Príspevok od používateľa filko »

Mal niekto skusenosti s tymito ziarovkami? Naozaj su take dobre co sa tyka svietivosti? A nevie niekto ako je to s ich zivotnostou?
http://www.olejetn.sk/product/philips-x ... --h4-3693/
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PHILIPS X-trem Power - H4

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

uz sa tu ziarovky so zvysenou svietivostou rozoberali, konkr. v teme http://www.hojko.com/xenony-povolene-al ... 25835.html , skus si o tom nieco precitat od 4. strany :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Všetky tieto Philips žiarovky sú na úkor životnosti. Vydržia asi tri krát menej. Tie X-trem Power vrhajú trošku viac svetla, ale aby to bol nejaký markantný rozdiel, tak to nemôžem povedať. Navyše svetlo je rovnako žlté, aké vrhá aj klasická žiarovka za dve eurá. Ak by si si odfotil najprv klasickú a potom X-trem, tak malý rozdiel by si na fotkách videl, ale pri jazde kde to nemôžeš porovnávať, tak je to bezvýznamný rozdiel. Vyskúšal som už nespočetne vela kadejakých, ale najnovšie som natrafil na značku XENESIS®. Žiarovky sú z Kanady, a čo je podstatnejšie, že majú doživotnú záruku, tz. ak ti vyhoria (jedna, alebo obe), stačí sa ozvať a hneď ti ich vymenia za nové (samozrejme treba od nich mať krabičku doklad o kúpe/faktúru). Rozprával som sa s chalanom ktorý ich predáva a vravel, že doteraz mali len tri reklamácie, samozrejme všetky boli vymenené za nove kusy. Firma pôsobí v KE.
Prílohy
XvC.jpg
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Clean_Up to predavaju ako par za 30€ alebo kus za 30€?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomasmate > Jedno balenie = pár/2ks = 30€ :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Policajti s tym nemaju problemy? Aby som nevyhodil 30€ za ziarovky a potom zbytocne este za pokutu. Ma to nejaku homologizaciu?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pri ziarovkach ta zaujima homologizacia? :) jedine jedno obmedzenie zo zakona sa tyka wattaze, ktora je obmedzena na 55W, ale mozem ta uistit, ze v zivote ti to kontorlovat nebudu, a to ani na stk... za tych par rokov, co mam odjazdenych, sa mi este nic podobne nestalo, a to som mal v autach nonstop osadene 120W ziarovky v dialkovych a v stretavackach vzdy 55W so zvysenou svietivostou roznych znaciek... nakoniec som zostal verny nightbreakerom... s kludom mozem povedat, ze s prehladom zvladnu 15 000km a ich svietivost je bezkonkurencna...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Taktiez mam povolene H4 Nightbrakery od Osramu a oproti obycajnym H4kam o moc belsie svetlo a aj dosvietia dalej, vidim viac. To su dobrucke ziarovky za menej penazi, su dost lacne :) Auto aj vdaka belsiemu svetlu ziska look novsieho auta. Ja som to osadil do mojej starej alfy a hned som mal zrazu 159ku. jaj
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

NB odchádzali viac než bolo normálne a nemali ani úplne biele svetlo, takže som od nich upustil. :)

120W v dialkových :sok: :D Niektorí to skúšali a roztopila sa im parabola. :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

clean: ... alebo zhorela elektroinstalacia :D ale vazne, ako hovorim, nikdy s tym nebol ziadny problem, ci uz pravny alebo technicky...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tie philipsky budem mat cca rok, zatial drzia. Svietivost? A co ja viem, svieti to lepsie ako bezne ziarovky, ktorych odraz na ceste som pri beznom nocnom osvetleni ciest ani nevidel. Vyrazne sa vsak zvysila dohladnost na reflexne tabule (znacky a pod.), teda aspon moj dojem je taky. Svetlo nie je nejake biele, len je trosku svetlejsie od tych beznych halogenov.
hidden11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hidden11 »

ja uz dlhsie pouzivam h4 so zvysenou svietivostou XENESIS™ TruMatch a som spokojny. Maju k tomu aj homologizaciu.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

hidden11 napísal:ja uz dlhsie pouzivam h4 so zvysenou svietivostou XENESIS™ TruMatch a som spokojny. Maju k tomu aj homologizaciu.
ty sa nezdas... 6 rokov stara tema a ty sem postnes :D
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Asi cakal par rokov, ci zhoria :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuxxo: popri tom prispevku tam bol aj link na eshop, rovnako aj v inych podobnych temach, len bol pravdepodobne dodatocne zmazany po nahlaseni :)
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

som chcel aj podotknut, ze preco tam nie je link na tie low produkty za high end ceny :D predava tam chinu, co kupi cez ebay a blbci ludia to proste kupia... nechapacky
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Mne sa páči, ako všetci predajcovia a "ohúrení" zákazníci vychvaľujú MTEC, Xenesis a im podobné značky. Všade sa človek dočíta že majú neprekonateľné výhody ako 4000K, ultra vysokú 30000% svietivosť, 1000 ročnú životnosť, neunavujú oči, sú šetrné k srnkám pri ceste, poskytujú dokonalý xenon-look, atď.
Ale na jednoduchú otázku koľko produkujú lumenov pri bájnych 4000K, už nikto z nich zodpovedať nevie, prečo asi? :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Xenesis som kúpil na základe recenzií na fórach a iných stránkach... a svietia totálne na h-o-v-n-o. Biele sú, ale to je asi všetko. Nikdy viac, radšej tam dám obyčajné žlté alebo klasické overené Osramky.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ale az tak nezavadzaju. Kedze su setrne k srnkam tak logicky slabo svietia aby ich neboleli oci :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ale aj tie popisy čo ku ním píšu ma brutálne bavia :D Budem teraz citovať:
  • Vďaka užším medzerám medzi jednotlivými závitmi, no najmä vďaka tajnému pomeru vzácnych plynov xenónu a kryptónu, má Xenesis™ žiarovka skutočne biele svetlo (garancia teploty svetla 4000 kelvinov)
  • Zároveň xenón a kryptón slúžia ako ochrana vlákna, a teda žiarovka dokáže svietiť oveľa dlhšie a až o 30 % silnejšie.
  • Xenesis™ TruMatch™ halogénove žiarovky prešli modernizáciou pre rok 2015, čo prináša ešte väčšiu svietivosť, dlhšiu životnosť a špeciálny UV filter, ktorý neznižuje svietivosť!
alebo MTEC žiarovky sú prepracované ešte viac, tie dokonca porušujú fyzikálne zákony :shock::
  • Séria halogénových žiaroviek Diamond White v sebe zahŕňa všetko, čo by v sebe mala komplexná žiarovka skrývať.
  • Žiarovky sú plnené xenónovým plynom.
  • Príkon: 12V, 55W
  • Svietiaci výkon: 100W
Vždy som túžil mať halogénovú žiarovku plnenú xenónovým plynom ktorá z 55W príkonu vyrobí 100W výkonu. Čo to tie ku*vy šikmooké nevymyslia? :D Veď to je lepšie jak perpetuum mobile 2. typu :shock: :mrgreen:
Napísať odpoveď