Problem s Gmail
gmail
aj ja mam tento problém s gmailom. Ale teraz som nahodil nový systém takže ešte mi možno niečo chýba ale aj tak. Skúšal som Operu a Firefox a ono ma to prihlási do schránky ale tiež mám len bielu obrazovku. Potom som skúsil IE a v ňom to šlo v pohode no IE môžem
Skúsim to rozbehať a napíšem potom

No chyba bola v jave
Nastavil som si v Opere upozorňovanie na chyby pri spušťaní javy a pri prihlásení mi ich hneď zopár vypísalo tak som sa rozhodol ju preinštalovať. Avšak najprv som ju len odinštaloval, reštartol a skúsil gmail. No a už to fachčí takže ani som neinštaloval novú zatiaľ. Tiež si je potrebné mať správne nastavený firewall samozrejme alebo priskúšaní ho aspoň zrušiť /úplne aj z procesov/ 
Skúsim to rozbehať a napíšem potom
No chyba bola v jave
teraz som sa dozvedel, ze gmail bol pod utokom hackerov, ak sa chcete dozvediet, ci bola aj vasa schranka napadnuta, napiste na [email protected]
mozno to ale bude blud, som pocul od kamosa a ked po mne chceli heslo, vysral som sa radsej na to, ak nejaky odvazlivec skusi, nech napise dojmi
mozno to ale bude blud, som pocul od kamosa a ked po mne chceli heslo, vysral som sa radsej na to, ak nejaky odvazlivec skusi, nech napise dojmi
Re: Problem s Gmail
Ahoj uz niekolko tyzdnov mam taky problem s gmailom ze mi nechce nahravat prilohy, bud mi ju nahra na 36-ty pokus alebo ju nenahra vobec. Skusal som uz vsetky mozne formaty priloh, .pdf .zip .rar no ten isty vysledok. Vyskusal som aj iny prehliadac, aktualizuju sa mi vzdy... skusil som aj preinstalovat flash player potom javu, no ani to nepomohlo. Vzdy zacne nahravat prilohu, no na konci sa zastavi a tak zotrva dve tri minuty (na obrazku hore), potom nabehne ze sa nepodarilo odoslat (nizsie). Uz neviem co s tym, nevie niekto poradit?
Re: Problem s Gmail
Skús vypnúť pokročilé vkladanie príloh.
Nastavenia - Všeobecné - Prílohy - zaškrtni "Základné funkcie príloh - Pripojí súbory po jednom a nezobrazí indikátory priebehu" a ulož zmeny.
Nastavenia - Všeobecné - Prílohy - zaškrtni "Základné funkcie príloh - Pripojí súbory po jednom a nezobrazí indikátory priebehu" a ulož zmeny.