ZOH Vancouver 2010 - hokej
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
Ja som sa už počas III. tretiny pobral do "večných lovíšť", predsa len, toho spánkového deficitu už bolo moc.
Ale tak USA to ešte pekne zdramatizovali, Kanada to ale nakoniec "dala", v pohode, mne bolo jedno, kto vyhrá.
Rozhodcovia pískali relatívne férovo, vidno, že to sú profíci. Len ma štvalo, že púšťali tvrdú hru, aj bolo veľa zákrokov na hrane a všetko púšťali, zato náš zápas s Fínskom...to som mal pocit, ako keby pískal rozhodca zo slovenskej ligy, pískalo sa všetko.
Ale tak USA to ešte pekne zdramatizovali, Kanada to ale nakoniec "dala", v pohode, mne bolo jedno, kto vyhrá.
Rozhodcovia pískali relatívne férovo, vidno, že to sú profíci. Len ma štvalo, že púšťali tvrdú hru, aj bolo veľa zákrokov na hrane a všetko púšťali, zato náš zápas s Fínskom...to som mal pocit, ako keby pískal rozhodca zo slovenskej ligy, pískalo sa všetko.
Tak tomu ver... ja som bol už tak zničený z olympiády, že som zaspal pri takomto hokeji, a dokonca v sedehughito napísal:Ja som sa už počas III. tretiny pobral do "večných lovíšť", predsa len, toho spánkového deficitu už bolo moc.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
To ze Kanade piska na vlastnom stadione Kanadsky rozhodca to je teda solidna fraska.
-
canopus
Addict
+100t0m4s3 napísal:To ze Kanade piska na vlastnom stadione Kanadsky rozhodca to je teda solidna fraska.
-
Clean_Up
Professional
Ja v tom nevidím nič zlé. Niekedy to bolo také, že rozhodca nemohol pískať svojej krajine, ale ako určite viete, Bill McCreary je jeden z najférovejších rozhodcov, vôbec. Si myslím, že aj Američania môžu byť spokojný, že to pískal on. Napr. v NHL chcú niektoré tými, aby pískal zápasy práve on, lebo vedia, že bude pískať objektívne pre obe strany.t0m4s3 napísal:To ze Kanade piska na vlastnom stadione Kanadsky rozhodca to je teda solidna fraska.
Gratulujem Kanade ku zlatu....zaspal so už po prvej tretine... 
Mňa to vôbec neprekvapilo , že vyhrá KANADA alebo USA.
Od roku 1956 keď prvýkrát na ZOH štartovali Rusi tak vždy keď sa hralo niekde mimo Severnej Ameriky tak vyhralo olympiádu európske mužstvo.
A naopak vždy keď sa hralo na severoamerickej pôde tak vždy vyhralo severoamerické mužstvo.
Jedinou výnimkou je víťazstvo ZSSR v roku 1988 v Calgary.
Od roku 1956 keď prvýkrát na ZOH štartovali Rusi tak vždy keď sa hralo niekde mimo Severnej Ameriky tak vyhralo olympiádu európske mužstvo.
A naopak vždy keď sa hralo na severoamerickej pôde tak vždy vyhralo severoamerické mužstvo.
Jedinou výnimkou je víťazstvo ZSSR v roku 1988 v Calgary.
-
Sagittarius
Guru
Fraška to je každopádne, ale aby som bol korektný musím napísať, že som nevidel absolútne nejaké nadržiavanie. Holt, existujú aj ozajstní profesionáli, ale takéto niečo by sa stávať určite nemalo.t0m4s3 napísal:To ze Kanade piska na vlastnom stadione Kanadsky rozhodca to je teda solidna fraska.
-
nestik
Medium Professional
No ja som to nepozeral radšej som si šiel pospať kedže posledné dva víkendové dni boli fakt ťažké. Ale škoda veril som v USA.
-
hojko
Site Admin
Nie je to ziadna fraska. Obe muzstva si vyziadali, aby piskal rozhodca z NHL, ktory nebude trestat hru do tela, ktora sa bezne hrava v NHL. Nevidim na tom nic zle, ked si to vyziadalo muzstvo USA aj Kanady.
Nebolo v pravidlách niečo na ten spôsob, že jeden hlavný rozhodca z NHL a jeden z IHF ?hojko napísal:Nie je to ziadna fraska. Obe muzstva si vyziadali, aby piskal rozhodca z NHL, ktory nebude trestat hru do tela, ktora sa bezne hrava v NHL. Nevidim na tom nic zle, ked si to vyziadalo muzstvo USA aj Kanady.
My sme si prečo akože nevyžiadali rozhodcov, čo púšťajú tvrdú hru a následne z toho sa vylučovalo za každú blbosť, čo nemá rád určite žiadny tím.
hughito - naši by určite nechceli rozhodcu, čo by nič nepískal. Nesadol by nám do hernej koncepcie, lebo počas celého turnaju sme ťažili hlavne z presiloviek. V podstate nás Fíni porazili našimi vlastnými zbraňami - využívali oslabenia súpera.
No ale odkedy si vyberajú tímy rozhodcov, resp. štýly ich posudzovania faulov ?
Odvtedy ked sa na tom dohodnu dvaja.. a neslo o vyber, ale o schvalenu ziadost...
-
hojko
Site Admin
hughito: Neviem o tom, ale nieco sa pisalo a tusim aj komentator na niektorej stanici v TV vravel, ze v prvom zapase USA s Kanadou sa dohodli, ze ziadaju rozhodcov z NHL kvoli posudzovaniu faulov a tak im vedenie olympiady vyhovelo.
Ok, beriem, ale príde mi to zaujímavé.