Normalny zivot vs. zivot celebrity
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Normalny zivot vs. zivot celebrity
paci sa mi ako sa tu kazdy hra na skromneho, ale vacsina pri prvej moznosti byt s clovekom, ktory by vam k slave vedel dopomoct by sa mu pchala do zadku...
A to vieš aj nejako dokázať, alebo si to len myslíš, či vychádzaš zo svojho vlastného prípadného konania?
-
Vigor
King
Podla seba sudim Teba...sedi jak rit na serbel.tomasso napísal:paci sa mi ako sa tu kazdy hra na skromneho, ale vacsina pri prvej moznosti byt s clovekom, ktory by vam k slave vedel dopomoct by sa mu pchala do zadku...
-
Royalflush
Guru wannabe
Eminem:lekoklatik napísal:Neviem kam to zaradiť tak som do vyhľadávania napísal celebrity.
Sú to fotku celebrít, keď boli deti. Niektoré sú riadne milé : )
Podľa mňa je totálne Marylin Manson : D
Ak to tu Uz´bolo, pardón
http://kecy.roumen.cz/roumingLinkShow.php?dest=8958
Harrison Ford: Ten jeho typicky vyraz vedel spravit uz asi vo svojom rannom veku.
Inak ked som sa pytal kamarata preco sa zabil Sid Vicious tak mi napisal.
Inak toto sa stava dost casto. Aj ked si obcas precitam nejaku novinku napriklad na zoznam.sk a je tam titulok ''??? sa vyzliekla pred kamerou!'' tak to otvorim a zistim ze, sa len ucila napr. choreografiu tancu v nohavickach a tricku.Si predstav, ze si vypijes v bare s kamosmi a pripity sa tackas domov a niekto Ta vyfoti a hned titulok "Mato je alkoholik, skonci jeho kariera, alebo nastupi na liecenie?".
- Prílohy
-
- celebkids15.jpg (10.39 KiB) 432 zobrazení
-
- stars_childhood_21.jpg (24.57 KiB) 432 zobrazení
-
nestik
Medium Professional
Vedel by som si veľmi reálne predstaviť život celebrity 
ja som rad ze mam zivot taky ako mam,neobjavujem sa v novinach nikto ma na ulici nefoti ja by som nechel byt celebrita.Ved aj celebrity si taky isty ludia jak mi ale ze su casto v telke a zarabaju miliony