P: základnú dosku ASUS ( lacno )
P: základnú dosku ASUS ( lacno )
Predám základnú dosku ASUS P5QL . . . cena 40€ . . . predavam aj inde
ZÁKLADNÁ DOSKA PREDANÁ
ZÁKLADNÁ DOSKA PREDANÁ
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: základnú dosku ASUS ( lacno )
a to lacno si myslel 40€???Halgi-99 napísal:Predám základnú dosku ASUS P5QL . . . cena 40€ . . . predavam aj inde
si robis srandu asi ze
no a kolko by som si mal podla teba za nu pytat ked si taky mudry ???
Ten človek predal viac než ako si ty videl. Takže ten nejaký prehlad tam asi bude.Halgi-99 napísal:...ked si taky mudry ???
-
88_speed_88
Light Expert
niekde tusim v pravidlach som cital take nieco ako " napadanie predajcu na jeho cenu = kick/ban " ?? ci sa mi to len zdalo ?? tino , nejako vsade sa hakker trepe a napise nejaku blbost ako je táto,takze neviem ci toho viac kupi/preda alebo len okomentuje...a cena si myslim ze je v poho kedze nova stoji 60-70€...
Halgi-99 - je to PRO ? alebo ktora verzia ? bol by mozno zaujem ak by si spravil mensiu zlavu..
Halgi-99 - je to PRO ? alebo ktora verzia ? bol by mozno zaujem ak by si spravil mensiu zlavu..
Nechcem tu nikomu liezť do zadku, ale hakker má vo WhiteListe len zaevidovaných 23 odporučených obchodov, neviem si predstaviť kolko ich ešte bolo mimo. Ale ako som vravel, nechcem tu nikoho obhajovať. Nepredávam ja, ale on. 
-
88_speed_88
Light Expert
pozri aku mam karmu ja , niesom na bielej listine nikde a mam za sebou za poslednych cca 5-6r. pravidelne mesacne aspon 15-20 uspesnych obchodov z oboch stran (kupujuceho a predavajuceho a samozrejme nie na tomto fore aj ked obcas aj tu) a neriesim to... ide o to,ze ked nemam o nieco zaujem tak to neriesim a nech ma dotycny/a cenu aku chce a len sa v duchu pousmejem a nereagujem na to ako troťko , bodka...asi len tolko...
Myslim, ze upozornenie na neprimeranu cenu, nie je zakazane...Napadanim by som to enazyval...
-
88_speed_88
Light Expert
jake upozornenie ??? upozornenie a "vysmiatie" sa mu nieje nahodou skoro to iste ? ...tak ako som pisal vyssie... Halgi ma vsetko podla pravidiel ako ma byt a je jeho osobna vec aku si tam da cenu...aj keby mal cenu 800€ tak je to jedno... keby mal perfix I/P a vtedy by napisal ze by chcel 40€ tak az vtedy by mohol hocikto podla mna zasiahnut... nemyslis ?
No tak teraz si ma pobavil. Vôbec nemá tému podľa pravidiel.
11. Ceny musia byť udávané v EURO (€) aj SK. Príklad: 100 € (3012,6 SKK)
Ďalšie porušenie pravidla. Kde má uvedené bydlisko?Do samotného inzerátu musíte uviesť presný názov tovaru, záručnú dobu, cenu, bydlisko predaja (v prípade osobného odberu), vady a poškodenia, ako doplnkové informácie môžete pridať obrázok (do prílohy), odkaz na stránku výrobcu alebo stránku parametrov/popisu, dôvod predaja a príslušenstvo.
Je to verzia ASUS P5QL-E . . . doska je po reklamacii ale v 100% stave . . . (chyba instalacne CD) . . . ale ovladace sa daju v pohode stiahnut . . .
-
88_speed_88
Light Expert
toto prve pravidlo je dost blbost , lebo SK ceny sa definitivne zrusili , takze uz nemusia byt ani v obchodoch udavane prepocty... bydlisko nema ani dakinee , ani Tino-artS v tejto teme... a dalej sa uz nejdem vyjadrovat , lebo su to zbytocne OT..
Halgi-99 odpovedal som na ss
-
hakker
Darca
so sprostostami a OT si tu zacal sam88_speed_88 napísal:toto prve pravidlo je dost blbost , lebo SK ceny sa definitivne zrusili , takze uz nemusia byt ani v obchodoch udavane prepocty... bydlisko nema ani dakinee , ani Tino-artS v tejto teme... a dalej sa uz nejdem vyjadrovat , lebo su to zbytocne OT..
ja som sa vyjadril k cene nakolko som mal zaujem ale nie za 40€ a predal som toho viac nez si myslis a svedci otom aj moje zaradenie vo WL a aj karmu mam v zelenom a nie v cerveniom poly to tiez o niecom svedci neviem z akeho dovodu sa tu ty ides rozkrikovat ked nie si predavajuci.
pokial si potrebujes nieco dokazat tak chod na ine forum alebo niekam inam ako je napr. pokec...to je myslim pre tvoju vekovu kategoriu ako stvorene
-
88_speed_88
Light Expert
si riadny troťko... pozri sa co si napisal prvy ty a pozri sa co som napisal ja v mojom prvom odkaze...z mojej strany bol zaujem keby to bola PRO verzia dosky narozdiel od tvojho neustaleho buzerovania skoro vo vsetkych threadoch,alebo len nejake debilne vyjadrenie.... rad by som ta niekedy stretol osobne ze co si zac , ked ides utocit na moj vek pricom ho ani z daleka nevies...do NR chodim celkom,takze vaz slova , lebo nikdy nevies kto sedi na opacnej strane netu...bodka..viac sa nevyjadrujem a odpis si co chces..pa
-
hakker
Darca
tak sa stebou stretnem osobne moje cislo je 0910 698 697 ked budes v NR tak kludne daj vediet velmi rad sa stebou stretnem88_speed_88 napísal:si riadny troťko... pozri sa co si napisal prvy ty a pozri sa co som napisal ja v mojom prvom odkaze...z mojej strany bol zaujem keby to bola PRO verzia dosky narozdiel od tvojho neustaleho buzerovania skoro vo vsetkych threadoch,alebo len nejake debilne vyjadrenie.... rad by som ta niekedy stretol osobne ze co si zac , ked ides utocit na moj vek pricom ho ani z daleka nevies...do NR chodim celkom,takze vaz slova , lebo nikdy nevies kto sedi na opacnej strane netu...bodka..viac sa nevyjadrujem a odpis si co chces..pa
PS: Svoje komplexi menej cennosti si chod riesit nekam inam.
-
tacosi
Moderátor
Tieto dve vety svecia bud o tom,ze si fakt mlady v puberte,alebo ak tvrdis,ze si vo vyssom veku,tak Ta ta puberta este stale nepresla, a ani to tak skoro zrejme nebude.Mas plnu hubu reci,ktore len zbytocne produkuju rozbroje vsade na fore... Takto sa spravaju len zasraní ""veľkí šráci"",tak si to uvedom,a prestan tu kazdeho urazat.88_speed_88 napísal:rad by som ta niekedy stretol osobne ze co si zac , ked ides utocit na moj vek pricom ho ani z daleka nevies...do NR chodim celkom,takze vaz slova , lebo nikdy nevies kto sedi na opacnej strane netu
bol by som rad keby ste sa tu vyjdrovali len ohladom tejto MB . . . ak onu mate zaujem . . . a nie sa madzi sebou hadali
. . . Díky
. . . Díky
ponukam 30€,s kadial si?
dansy : - mas to na SS ok . . .
Nechcem tu zase rozvíriť spam, ale 88_speed_88 argumentoval, že tu nemám ani ja, a ani (myslím) dakinee uvedenú adresu či bydlisko. A predávame v tejto téme my snáď niečo?!