Mam eshop a momentalne sa pracuje na testovacej verzii.
Niejde o reklamu lebo je tam asi jedna stotina skladovych zasob.
Len chcem vediet ako sa vam paci a ci vam funguje.
Co by ste vylepsili?
dakujem za nazor
Najskor by som zhodnotil design, ktory nie je podla mna zly, ale ani dobry. Pride mi vsak taky nedoladeny. Sivohneda sachovnica na pozadi vlavo a vpravo v menu mi vobec nesedi, vobec sa to tam nehodi, chcelo by to nieco ine. Akciove ponuky, ktore mas na uvodnej stranke su az prilis dolu, bez scrollovania nie su viditelne. Aby ma nieco uputalo, tak by to malo byt hned viditelne, cize ich dat vyssie. Rovnako aj menu vpravo ma akciove ponuky, opat je to prilis dole. V tomto pripade by som to dal vyssie, pripadne novinky zo stranky robil formou, ze by som vyhodil obrazky a nechal tam cisto len strucny popis novinky, ktora nebude zaberat tolko miesta ako s obrazkom. Flash v strede stranky je zbytocne velky (myslim rozmerovo, presnejsie zbytocne velky na vysku a zabera tak vela miesta). Menu vlavo je autoamticky rozbalene, na co nevidim dovod. Kludne by tam stacilo mat hodinky, oblecenie, sperky, okuliare a ked kliknem na danu kategoriu, tak sa mi rozbali, ze ci damske, panske, unisex. Takto tam dokazes dat viacej kategorii a nezaberu vela miesta.
ja by som ohodnotil obsahovu cast ponukanych veci,
v prvom rade dufam ze to nieje vsetko co ponukas
eluxus, ked si nato kliknem tak ocakavam luxus tj. gucci , armani , rich yung, a v neposlednom rade diamanty, ktore tam niesu
dakujem za Vaše pripomienky
určite to dám ešte vylepšiť
eshop nebude na domene 2 radu
grafika tak ano každý má iný názor a iný štyl a to v podstate nie je až tak moc dôležité si myslím. Rozhodujúca je cena.
Ten flash nebude na podstránkach a bude tiež informovať o prebiehajúcich akciách
a chcel som aby sa ludia tzv. preklikali na dané produkty a podhladali si ich.
To rolovania kategórií samozrejme bude.
čo sa týka toho názvu eluxus to je pravda
No pribudnú značky ( už sú na sklade ) ako Armani, Gucci, Ed hardy atd no ale v žiadnom prípade si tu nechcem robiť reklamu.
djroco: Ja si naopak myslim, ze grafika v pripade webov je velmi dolezita. Najskor ma zaujme graficka stranka a potom sa pozeram po obsahu, ktory musi byt prehladny, musi byt popis produktov, taktiez mam rad historiu ceny ci komentare k produktom. A osobne by som Flash vylucil, nemam ho rad na strankach a napriklad z mobilu je problem s Flashom.
uplny suhlas s hojkom, flash v eshope ? to som asi este nikde nevidel , jedine asi na weboch ktore do mesiaca skrachovali....
design ze nieje podstatny ? to snad nemyslis vazne! pozadie je dobre, ale vobec sa mi nepaci ta lista hore.
ak budes mat lepsie ceny ako na ebayi tak budes mat zakaznikov ak nie, tak s velkymi obratmi nerataj
Uvodna stranka - resp. jej viditelna cast po otvoreni - vo mne evokuje vsetko ine len nie eshop.
Veci ako Preco nakupovat u nas by som nikdy necital, najma ked mas vpravo to iste len v zltom ramceku. Rovnako zbytocna sa mi zda vlavo ponuka poslat eshop priatelovi.
Tiez mam pocit, ze je trochu prezdobeny, ale cez to sa da preniest ked ponukas luxusne veci.
Posledna vec, ten panel s novinkami mi velmi pripomina nejake reklamy, teda to ocami automaticky filtrujem.
Preklikavanie tovarom uz je myslim celkom prijemne.
Zatial je dost prazdny
Obsahove chyby,napriklad v panskom a damskom obleceni mas na vyber hodinky
Inak mi pride prehladny,lahko sa v nom orientuje a desing mi tiez neprekaza
(stavim sa , ze sa hodi aj pohlad amatera )