Game.co.uk
-
Royalflush
Guru wannabe
Game.co.uk
Hoj,
Uz vela krat som narazil na tuto stranku - niektore hry su tam strasne lacne a postovne je celkom fajn, cize mi to prislo divne, tak som skusal nieco vygooglit. Narazil som na stranku o Ps3 a tam pisali, ze hry posielaju ako obycajny balik (kedze im treba najprv poslat peniaze cez ucet) a vela krat sa stava, ze "balik" prijde obuchany, zniceny, alebo ho postarka polozi iba niekde pri schranku a pri najhorsom nedojde vobec. Ale pocul som aj kladne ohlasi, cize teraz mam taku mensiu dilemu - objednat ci neobjednat?
Mate s tymto e-shopom nejake skusenosti?
Uz vela krat som narazil na tuto stranku - niektore hry su tam strasne lacne a postovne je celkom fajn, cize mi to prislo divne, tak som skusal nieco vygooglit. Narazil som na stranku o Ps3 a tam pisali, ze hry posielaju ako obycajny balik (kedze im treba najprv poslat peniaze cez ucet) a vela krat sa stava, ze "balik" prijde obuchany, zniceny, alebo ho postarka polozi iba niekde pri schranku a pri najhorsom nedojde vobec. Ale pocul som aj kladne ohlasi, cize teraz mam taku mensiu dilemu - objednat ci neobjednat?
Mate s tymto e-shopom nejake skusenosti?
Re: Game.co.uk
Balik polozi pri schranke? To kde tak funguje. Na Madaroch ?
No tak ja som cez tuto stranku nakupoval viacej krat a nemal som problem s dorucenim ale ja zijem v Anglicku takze som to mal v pohode tusim aj zadarmo zasielku a v dobrom casovom limite,no na slovensko nevem ako by to bolo,tak asi som ti moc nepomohol
sorry ale akoze ne v pohode nic sa stym nestalo len ked toto ide az na slovensko takze to ide v lietadle potom tam a tam vies nemozem ti garantovat,ze sa tomu nic nestane,skus sa ich popytat..vela stastia..
ja som raz objednaval z ciny v bublinkovom a v pohode - cize nebal by som sa.
Ja som si tam 4. januára objednával The Saboteur a GOW. Prišlo mi to po dvoch týždňoch, ale oni sami na stránke písali, že kvôli počasiu môže balík meškať, takže som nebol naštvaný.. Ceny majú super, keďže celé ma to stálo asi 40 euro aj s poštou. Balia to do "obálky" ktorá je z kartónového papiera, ale ako balenie je to myslím v pohode. Horšie je to však s našou super poštou, resp. našou zrejme retardovanou poštárkou. Tá mi tie dve dvd (boli zvlášť) dala do schránky takým štýlom, že to celé trčalo. Prišiel som domov, schránka prázdna a doma stále nič. Tak som si povedal, že to stále neprišlo. Potom však zazvonila suseda a povedala mi, že nám to trčalo zo schránky a radšej nám to vybrala, aby to neurobil niekto iný. Nebyť jej, tak si to mohol zobrať niekto iný a ani by som o tom nevedel! Predvčerom som si z toho obchodu objednal Batman AA a Brutal Legend.. Uvidím kedy mi to príde a hlavne, ako mi to tá pucmola doručí. Bohužiaľ to nemôžem s poštou nijak riešiť, takže treba asi len nainštalovať kameru, ktorá by zaberala schránky 
Lol tak to tam musite mat riadnych expertov na tej poste 
Jj dneska je to s tou poštou strašné hlavne už tá doprava je o ničom nikdy nevieš či ti to príde zajtra ale o mesiac... Ale vedšinou o ten mesiac! 
-
Royalflush
Guru wannabe
Ak budem mat peniaze na zvys, tak si odtial skusim volaco lacne objednat, i ked... 
Myslím, že celkovo stojí Slovenská pošta za h***o..
Royalflush, neboj sa objednať
Myslím, že Ti to príde v pohode a za tie ceny sa malé riziko oplatí 
Royalflush, neboj sa objednať
sice to nema nic s Game.co.uk ale aj ja som si este nedavno objednaval Pametovu kartu orginal Sony pre PSP za fakt dobru cenu a poslali to az z Hong Kongu
aj preto som sa cudoval preco to tak dlho trva,ale prislo to v pohode neporusene,myslim,ze sa nemas coho obavat 
aka je realna doba dodania z Game.co.uk ? pisu ze 3-5 pracovnych dni.. ma niekto skusenost za kolko dni to pride?
Písal som tu, že mne to prišlo za dva týždne.. Bolo však naozaj zlé počasie a verím, že aj doručovacie spoločnosti mali čo robiť.. Teraz som objednával opäť, tak sa uvidí..
co mne chodia z game hry tak vzdy okolo tyzdna, nastastie u nas mame normalne postarky a uz mi nechavaju listocky ze mam hru na poste
btw doporucujem aj http://www.shopto.net (ti posielaju doporucene balicky)
-
Royalflush
Guru wannabe
Toy: Kolko je postovne? Nejak som to tam nenasiel...
shopto ma £3.50, btw nakupujte tam v librach a nie v eurach, je to vyhodnejsie
Takže predvčerom mi prišli objednáné hry. Dali ich do bublinkovej obálky a poštárka mi do shránky hodila len lístok, kedže toto by tam už vážne nenarvala
Hry boli v 100% stave, takže opäť kladná skúsenosť s týmto UK shop-om 
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
www.game.co.uk
Myslim si, ze by bolo dobre tu mat temu o tejto znamej firme, ktora dava hry za ozaj dobre ceny.
Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenosti s game.co.uk? Ja sa chystam z tade objednat Battlefield Bad Company 2 Limited Edition, vyslo by to o dakych 12 € menej... do kolkych dni zvyknu dorucit predobjednavky? posielaju to skor, aby to prislo uz v den vydania hry?
Popripade poznate nejaku inu stranku s dobrymi cenami a s dobrymi referenciami?
Dik
Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenosti s game.co.uk? Ja sa chystam z tade objednat Battlefield Bad Company 2 Limited Edition, vyslo by to o dakych 12 € menej... do kolkych dni zvyknu dorucit predobjednavky? posielaju to skor, aby to prislo uz v den vydania hry?
Popripade poznate nejaku inu stranku s dobrymi cenami a s dobrymi referenciami?
Dik
Re: www.game.co.uk
najlepsie ceny su ajtak na thehut.com a shopto.net
the hut ma super akcie po vydani hry cca 2 dni po vydani hry zlacnenie aj o 10 libier, shopto ma neuveritelne akcie
the hut ma super akcie po vydani hry cca 2 dni po vydani hry zlacnenie aj o 10 libier, shopto ma neuveritelne akcie
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem co je s tym shopto.net , ale maju dost nevyhodny kurz eura ku libre... 27,85 libier nie je podla sucasneho kurzu 35 €
ale suhlasim, ceny su tam dobre
to thehut sa mi nepaci, nemaju ani limitovanu ediciu a cena je tiez o daco vyssia... to shopto.net garantuje, ze ak tu hru predobjednam tak ju budem mat doma uz v den vydania...to by bolo fajn
ale to bude asi iba v ramci UK 
to thehut sa mi nepaci, nemaju ani limitovanu ediciu a cena je tiez o daco vyssia... to shopto.net garantuje, ze ak tu hru predobjednam tak ju budem mat doma uz v den vydania...to by bolo fajn
ano je to v ramci uk , a ak sa ti the hut nepaci tak potom neviem co sa ti paci ...