Harddisky
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
Harddisky
Mozem sa spytat kam sa ukladaju instalacie na Automatic updates?
Pretoze mne to stiahlo, ale nenainstalovalo a teraz to obsadzuje miesto na harddisku...
Pretoze mne to stiahlo, ale nenainstalovalo a teraz to obsadzuje miesto na harddisku...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Harddisky
Pri XP sa stiahnute ukladali na systemovom disku do adresara, ktory sa v momente stahovania specialne na to vytvoril, bolo to nieco v tvare c:\$ds54hds54hdshd alebo na ten sposob. Takze je mozne, ze aj novsie windowsy nieco take pouzivaju, pripadne su tam este dalsie dve mozne veci a to je Application Data (Data aplikacii) pod uzivateloskym uctom, resp. pod Document nad Seetings\nazov_uzivatela\Local Seetings\Application Data... alebo priamo vo Windowse.
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
A mozem teda vymazat nieco z C:\\Windows\ - co sa moze?
Pretoze pred aktualizovanim tam bolo X miesta a po aktualizacii tam bolo onieco viac- o tolko, kolko stiahli aktualizacie
Pretoze pred aktualizovanim tam bolo X miesta a po aktualizacii tam bolo onieco viac- o tolko, kolko stiahli aktualizacie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
bucanyandrejko: Instalacie sa instaluju do adresara C:\Windows..., no jedine co mozes zmazat bez toho, aby si vedel o co ide, tak to je adresa Temp vo Windowse. Mozes zmazat jeho obsah.
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
Vdaka
A co by som mohol vymazat z C::\Documents and settings\User\ ???
A co by som mohol vymazat z C::\Documents and settings\User\ ???
pouzi ccleaner. lebo ako na to to pozeram netusis k co mu su tam tie zlozky. s najvacsou pravdepodobnostou este nieco pokazis.
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
no v C::\Windows nebudem nic mazat, ale v Documents and settings\user\ bude asi nieco co sa da zmazat
Comu si nepochopil na tom ze mas pouzit CCleaner? Alebo ti nejde google?
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
Ok to uz nechajte tak
Idem si zvecsit C a zmesit D o 20GB
A ked chcem dat aby sa zvecsilo C tak mi pise ze Tato partition presahuje hranicu 1024 cilindru a nesmi byt botovatelna
Da sa tato particia este zvecsit?
Idem si zvecsit C a zmesit D o 20GB
A ked chcem dat aby sa zvecsilo C tak mi pise ze Tato partition presahuje hranicu 1024 cilindru a nesmi byt botovatelna
Da sa tato particia este zvecsit?