Závada batérie v FS AMILO Pa 2510
Závada batérie v FS AMILO Pa 2510
Potrebujem poradiť. Mám notebook AMILO Pa2510,ktorý som mal už 2 krát v servise SWISS s.r.o. v rámci záruky. Problém je v tom,že batéria aj napriek tomu,že vykazuje 90%,po odpojení,vypne notebook. Bolo mi povedané,že na túto chybu sa nevsťahuje záruka t.j. zakúpiť novú batériu. V týchto dňoch som dostal list od Fujitsu Technology Solutions Support Team, kde mi odporúčajú skotrolovať batériu online na web stránke http://ts.fujitsu.com/amilo-p-batteryexchange. s možnosťou výmeny postihnutej batérie. Nerozumiem podstate výsledku: "podľa zadaných údajov je Váš systém v poriadku" t.j. čo je v poriadku ? Aký systém ? Batéria ? Prosím Vás o radu,ako mám postupovať,lebo 28.3.2010 mi končí záruka. Som dôchodca,vdovec a peniažkov nemám navyše,aby som kupoval novú batériu. Ďakujem za pochopenie a vopred ďakujem za odpoveď.
Re: Závada batérie v FS AMILO Pa 2510
No pokiaľ viem tak problém s batériou sa nedá diagnostikovať cez internet. Čiže tam tá diagnostika bola iba kontrola funkciíí notebooku si myslím. TO čo popisuješ môže mať len dve príčiny a to
bud je už odfaklená baterka a nedokáže sa nabiť ani na minimálnu kapacitu
alebo je nejaký problém na matičnej doske a to by už chcelo opäť servis
Bolo by dobré vyskúšať notebook s inou batériou toho istého typu. Aby sa zistilo či je to v batérií alebo chyba v notebooku. Ale pokiaľ pri pripojení kábla ako píšeš je 90% tak to bude vada baterky. A chcelo by to novú.
Bolo by dobré vyskúšať notebook s inou batériou toho istého typu. Aby sa zistilo či je to v batérií alebo chyba v notebooku. Ale pokiaľ pri pripojení kábla ako píšeš je 90% tak to bude vada baterky. A chcelo by to novú.
Re: Závada batérie v FS AMILO Pa 2510
Pekný večer - schifo. Ohlasujem sa až teraz,lebo mi došiel notebook z opravy v servise. Úvodom chcem vyjadriť vďaku,že si reagoval na môj problém. Ja som už spokojný,lebo som stihol záručnú lehotu a batéria je vyriešená. Dostal som novú,lebo predsa bola vadná. Teraz šlape bez problémov. Zatiaľ som nevedel,že existuje ˝hojko˝ a dospel k názoru,že ste seriozna firma-spoločnosť. S úctou Múzo...