TC nezobrazuje rýchlosť kopírovania
TC nezobrazuje rýchlosť kopírovania
Keď som kopíroval súbory cez Total commander, zobrazovalo mi priebeh kopírovania s rýchlosťou. Teraz mi pri kopírovaní vystočí windowsácke okno, ktoré zobrazuje zostávajúci čas. Čo a ako nastaviť, aby mi znova cez TC zobrazovalo okno s rýchlosťou kopírovania,
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: TC nezobrazuje rýchlosť kopírovania
ftprush
flashFXP
FileZilla
TC je crap
flashFXP
FileZilla
TC je crap
TC som pouzival od mojej "pc mladosti", no postupne som ho pre iste nedostatky vymenil za
SpeedCommander 13, s ktorym som nadmieru spokojny. Takze ak hladas nahradu za TC, nasmeruj svoju pozornost na SC.
SpeedCommander 13, s ktorym som nadmieru spokojny. Takze ak hladas nahradu za TC, nasmeruj svoju pozornost na SC.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
nevko: Daj screen ako to vyzera.
Total Commander Ultima Prime, na tie nahrady co ti radili ostatni sa vys*r.
-
wintermute
Light Star
Náhrady za TC sú aj prakticky len klony TC, takže pokiaľ si zvyknutý na komfort, tak nemá zmysel prechádzať.
Okrem už spomínaného TC Ultima Prime stojí za uváženie aj TC PowerPack.
Okrem už spomínaného TC Ultima Prime stojí za uváženie aj TC PowerPack.
Skus Midnight Commander ale grafikou moc nadseny nebudes 
TC je fajn a problem je ten, ze copy dialog nefunguje pri kopirovani z/do desktopu, ako som zistil na ghistler fore. ale to je "chyba" TC a nie moja v nastaveniach, ako som sa domnieval. mozete locknut.
pre upresnenie lebo nejako nechapem. ak to pretiahnes mysou na plochu tak vtedy vybehne win kopirovacie okno ? lebo ak myslis to, tak potom kopiruj na plochu cez Doc. and settings nazov uzivatela Desktop klasickou F5
práveze ked kopirujes cez F5 do/z desktopu, vtedy mas windowsacke okno a nie copy dialog TC3PO napísal:pre upresnenie lebo nejako nechapem. ak to pretiahnes mysou na plochu tak vtedy vybehne win kopirovacie okno ? lebo ak myslis to, tak potom kopiruj na plochu cez Doc. and settings nazov uzivatela Desktop klasickou F5
Stačí ti obyčajný Total Commander. Vymaž si adresár c:\Users\tvojemeno\AppData\Roaming\GHISLER\ . Tak tam budú pôvodné nastavenia ako po inštalácii.