odpisanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
arietiqe
Amateur
Amateur

odpisanie

Príspevok od používateľa arietiqe »

keď holka neodpisuje alebo jej odpisanie trva dosť dlho tak asi to nemá význam čo? :|
v reale sa tak max pozdravime, pretože tam nieje šanca sa porozpravať.
peterxxx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: odpisanie

Príspevok od používateľa peterxxx »

Alebo ma ine vei na praci nez vypisovat.Neda sa to brat takto ak nepozname ostatne okolnosti.Skus to upresnit.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

V prvom rade, prečo nie je šanca sa porozprávať naživo :?:
A po ďalšie, to odpisovanie ešte nič neznamená, mojej holke to tiež trvá pomerne dlhšie, ako keby písala s jedným prstom :P Takže zas tam problém nehľadaj :wink:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ak neodpisuje alebo odpisuje velmi stroho nema o teba zaujem..tu netreba poznat okolnosti :sly:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

mozno nie je komunikativna preto si potrebuje dobre premysliet co napise :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Teoreticky je možno komunikatívna až moc a potrebuje si to po sebe vždy radšej pár krát prečítať, nech nedá do placu nejakú blbosť :lol:
/edit: tiež je podstatné to, či to čo napíše má hlavu aj pätu, alebo 15 minút odpisuje a odpíše niečo typu "jj, hmm, nj" a pod.

Aspoň ja to robím tak, že keď nechcem byť sviňa napísať niekomu na rovinu, že nemám záujem o jeho momentálnu spoločnosť, tak odpisujem stroho a pomaly, potom to už pochopí. Ale hovorím, pokiaľ píše to dievča k veci a nie 1-2 slovné odpovede, tak to stratené byť vôbec nemusí.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

arietiqe: Koľko máte rokov? Odkiaľ sa poznáte? Prečo sa nerozprávate aj naživo? A kde a ako často si píšete? Ak si píšete smsky, tak možno nemá pri sebe mobil alebo má niečo, čo jej nedovoľuje jej hneď odpísať. Možno fakt nemá záujem, ale bez okolností sa to nedá odhadnúť. A keď ti už odpíše, tak aké sú jej odpovede, strohé, chladné alebo skôr naopak?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nikto sa to tu nespýtal, ale mňa by zaujímalo či jej píšeš stále iba ty, alebo ti napíše aj ona prvá? Z toho je dosť dobre možné zistiť či má záujem o komunikáciu s tebou
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Audiatrack, to nemusi byt pravda.Niektore dievcata priam cakaju na to aby si im napisal prvy, proste ony prve nenapisu ( neviem preco ) ale su schopne napriklad stale prepinat online/offline aby si si ich vsimol :D aj s takymi pripadmi mam skusenost.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

peterxxx napísal:Audiatrack, to nemusi byt pravda.Niektore dievcata priam cakaju na to aby si im napisal prvy, proste ony prve nenapisu ( neviem preco ) ale su schopne napriklad stale prepinat online/offline aby si si ich vsimol :D aj s takymi pripadmi mam skusenost.
Svätá pravda. Niektoré dievčatá sú až nezdravo hrdé, potom to robí dojem, že nemajú záujem. Aj moja priateľka bola spočiatku taká, odkedy sme spolu, je to samozrejme už iné, ale stále mám pocit, že som v prevahe pri početnosti začatia konverzácie.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Keby s tebou mala záujem komunikovať, zrejme by jej to toľko netrvalo... Nie je to jediná možnosť, ale tá najreálnejšia. Ale nič si z toho nerob, možno jednoducho iba niesi jej typ, to sa stáva každému.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

peterxxx napísal:Audiatrack, to nemusi byt pravda.Niektore dievcata priam cakaju na to aby si im napisal prvy, proste ony prve nenapisu ( neviem preco ) ale su schopne napriklad stale prepinat online/offline aby si si ich vsimol :D aj s takymi pripadmi mam skusenost.
počkaj, my sa tu zase bavíme o 13-15 ročných fiflenach čo sa fotia o zrkadlo? Baviť sa o hrdosti v tomto zmysle je skôr bavenie sa o úbohosti
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nie bavime sa aj o normalnych zrelych zenach, aj ked mam pocit ze to dievca , o ktore ma zaujem tvorca temy bude v rozmedzi 15-18 a vtedy to plati dvojnasobne.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Už len na margo toho celého dodám, že niekedy ten vek ani nezohráva úlohu, ja mám dievča, čo má 16, vie, čo chce, má ujasnené priority a pod.. A toto niekedy človek nenájde ani u 18/19 ročných, čo ja osobne teda poznám pár takých prípadov.
Ale tak mohol by sa vyjadriť už aj autor témy, keď tu bude, lebo naozaj by sa hodilo o tej jeho slečne vedieť trošku viac, takto sa dá len ťažko určiť, prečo je to tak, ako to je. V tejto chvíli existuje XY možných príčin...
arietiqe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa arietiqe »

tak to trochu osvietim..poznám ju zo školy.ja mam18,ona takmer17..v reale sa s ňou ťažko porozprávam pretože ma vždy okolo seba 10 kamaratiek a vtedy sa mi fakt za ňou nechce isť. minule som ju konečne videl SAMU na zastavke tak som za ňou šiel a bola strašne mila..neskor som ju našiel na fb tak som jej poslal žiadosť(pretože jej nešla ani poslať sprava)
a hned som jej aj napisal že či ju neotravujem a ona že: nie,vobec.dokonca keď som sa prihlasil tak mi sama napisala na chate.a potom som s ňou pisal zo 3x a to som vždy začinal ja.
a to odpisovanie - trvá jej to tak 15 minut, sice nenapiše 5 slov ale aj tak si viete predstaviť tu konverzáciu keď medzi sebou prehodime po 10viet.a naposledy som jej pisal tak sa ani neozvala.
vážne sa mi nezda že by som pisal nejake dristy..tak neviem mam sa na to vysrať alebo ??

PS: je to kočka čo aj niečo ma v hlave, takých je malo :smt017

/ nejdem na to nejak hrr trvá to tak 3 tyždne
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

arietiqe napísal:(trvá jej to tak 15 minut)
To je ten problem! Nestiha odpisovat, lebo ma vela post, RP, alebo coho...Ked ti prestane odpisovat uplne , tak to ries potom. :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

arietiqe napísal:ona takmer17..v reale sa s ňou ťažko porozprávam pretože ma vždy okolo seba 10 kamaratiek
Už len toto by ma nesmierne odrádzalo :) Dievča ktoré nedokáže existovať samé :D
A môj názor je, že ťa má na háku :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Moze mat inu robotu ako vypisovat na chate, ja tiez odpisujem velmi pomaly a nic to neznamena proste nemam zaujem chatovat.Ak to je ako hovoris tak sa s nou dohodni nech obcas vystupi z hufu kamaratiek a ide za tebou porozpravat sa a tak, osobny kontakt je milion krat lepsi ako nejake vypisovanie.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Alebo ma okolo seba 10 kamaratiek, ktore si chcu tiez odpisat :lol:
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

arietiqe napísal:tak to trochu osvietim..poznám ju zo školy.ja mam18,ona takmer17..v reale sa s ňou ťažko porozprávam pretože ma vždy okolo seba 10 kamaratiek a vtedy sa mi fakt za ňou nechce isť. minule som ju konečne videl SAMU na zastavke tak som za ňou šiel a bola strašne mila..neskor som ju našiel na fb tak som jej poslal žiadosť(pretože jej nešla ani poslať sprava)
a hned som jej aj napisal že či ju neotravujem a ona že: nie,vobec.dokonca keď som sa prihlasil tak mi sama napisala na chate.a potom som s ňou pisal zo 3x a to som vždy začinal ja.
a to odpisovanie - trvá jej to tak 15 minut, sice nenapiše 5 slov ale aj tak si viete predstaviť tu konverzáciu keď medzi sebou prehodime po 10viet.a naposledy som jej pisal tak sa ani neozvala.
vážne sa mi nezda že by som pisal nejake dristy..tak neviem mam sa na to vysrať alebo ??

/ nejdem na to nejak hrr trvá to tak 3 tyždne
Tak kecáte spolu pomerne málo, za 3 týždne len 3-4 konverzácie? Skús jej jemne naznačiť tvoje sympatie, čo tak ju pozvať von, na džúsik, kávu..? Osobne najlepšie zistíš, či má záujem o niečo iné ako kamarátstvo. Takto to je stále ťažko povedať, že aj keď odpíše po 15 minútach, čo to znamená, či má vždy toho tak veľa na robote alebo sa jej proste nechce. Jedno stretko a budeš múdrejší.
Napísať odpoveď