skautský tábor nad 18 rokov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

skautský tábor nad 18 rokov

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosím vás nevedeli by ste mi poradiť či niekde na slovensku exituju nejake skautske tabory nad 18 rokov tak s hranicou do 20 s týždńovým pobytom..lebo hladal som ale..nič som nenašiel všetko do 18 maximálne tie čo su do 20 tak to su jazdecké tábory s koňmi..bol by som vám velmi vďačný proste niečo od tých 17 až do 20 rokov tak..
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: skautský tábor nad 18 rokov

Príspevok od používateľa Gepid »

Kamoš, skaut, má 17 a trištvrte v lete ide na skautský tábor. Tak neviem kde je problém :)
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

okeej v pohodeee len neviem najst žiaden taký nehodil by si mi sem link prosim? ak vieš samozrejme
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak na skautsky tabor musis byt skaut ... ked budes 18 rocny skaut, tak sa budes radit k tym starsim a mozes viest druziny skautske a s nimi chodit na tabory ... ale ti starsi teda akcie skor organizuju a su zamerane prave na decka :-) ... v podstate mozes byt rok skautom a potom sa stat roverom, tam sa zdruzuju prave ti starsi .. rover je taky vyssi level, ti ludia podnikaju uz vypravy, organizuju vacsie akcie a podobne :-)

... kazdopadne na skautsky tabor asi najskor zabudni kym nebudes skaut ... zisti si kde u vas maju skauti klubovnu a informuj sa, vedu to zpravidla prijemni ludia ktori ta povzbudia a vsetko ti vysvetlia :-)
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ahaa jasne rozumiem..ja som aml o skautskych taboroch mylnu predstavu..totizto..okej teraz uz viem dakujem moc
Napísať odpoveď