neviem co si mam mysliet

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

neviem co si mam mysliet

Príspevok od používateľa kiara24 »

ahojte...pred niekolkymi mesiacmi sme sa rozisli s priatelom..stale sme vsak v kontakte...zacala som si vsak pisat s jeho kamaratom (chce sa stretnut a pod.dokonca mi niekedy dava navrhy :oops: ) no a mne to nedalo,tak som sa s tym samozrejme pochvalila mojmu byvalemu ( chcela som vediet ako zareaguje, ci mu este na mna ako tak zalezi ...) ale o to neide..vlastne neviem :D no k veci...v poslednom case mi zacal pisat moj byvaly,ze by chcel mat so mnou sex, :oops: no a ako typicka zena som si stale z neho utahovala,ze neviem, ze je tu ten jeho kamarat a tak... :D tak, ze si mam bezat za nim a ze nech si to s nim uzijem ( tak asi vobec neziarli co? :D ) asi si pomyslite, ze som poriadna hlupana,no suhlasila som ( myslim,ze je viacero takych parov,ktori spolu spavaju aj po rozchode )...problem je vsak v tom, ze ked sme boli spolu, tak sa mu 2x nepodarilo to co chcel ..za co sa mi potom ospravedlnoval,ze mu je to trapne,...chcela som vediet ako to bude dalej,ci s tym koncime alebo co bude?...vyjadril sa k tomu tolko,ze to teraz nechce..no ja neviem,myslite si,ze je chyba vo mne???alebo ma strach z dalsieho zlyhania??? mam si z toho robit tazku hlavu alebo nanho nemam tlacit??? uz neviem naozaj..zacinam mat pocit,ze to bola moja chyba :( ze ho uz nepritahujem alebo nevem...co si o tom myslite??? dakujem za vase nazory :smt006
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: neviem co si mam mysliet

Príspevok od používateľa Frikso »

Chcelo by to písať zrozumitelnejšie, rozlišovať jednotlive postavy tvojho pribehu.

1.) S čím si súhlasila? S tým, že si to užiješ s tým kamarátom alebo že budeš spávať s tvojím bývalým? (alebo obama?)
2.) Čo sa komu nepodarilo? Tvojmu bývalému sa 2x niečo nepodarilo (čo ťa podvádzal? Zlyhal v posteli?) a teraz si myslíš, že nie si preňho príťažlivá? Alebo?

Veru ani ja neviem, čo si mám myslieť :o
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

1.) nie s oboma nie, cosi..zas taka nie som,aby som tahala oboch naraz...suhlasila som,ze sa vyspim s byvalym
2.) ano zlyhal v posteli a citil sa trapne,ze sa za to hanbi :(

a neviem ci je chyba vo mne ako v zene,ze to nechce alebo sa citi z toho vsetko nesvoj :(
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

A co vlastne chces, aka je otazka? Ved si rob ako chces........
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

myslim, ze je to skor otazka na chlapov..ci ich nieco take ako, ze sa im ,,nepostavi" dokaze odradit k dalsiemu sexu..ci ich to dokaze az tak zobrat,ze to viac nechcu (teda aspon nie v najblizsom case )...aj ked si myslim,ze je to asi chore ak chlap nechce :D..alebo si mam mysliet,ze odmieta len mna??? :(
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Boji sa, že zasa zlyha. Dajte tomu čas.
Inak toto je ten dovod, prečo ste sa rozišli? Jeho nadržaný kamarát sa hneď chopil šance a ty sa s tým ešte vyťahuješ pred tvojim teraz už bývalým?. OMG perlíte všetci traja.
Nečudoval by som sa, keby teba aj kamaráta poslal do teplých krajov.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

nie,nie je to ten dovod nasho rozchodu...predtym nam to klapalo co sa tyka sexu bolo vsetko ok...a nevytahujem sa,ja som ani nemala v plane si s jeho kamaratom nic zacat...len som chcela vediet, ako bude byvaly na to reagovat ...ci bude aspon troska ziarlit...len o to mi islo...praveze si myslim,ze to ho podnietilo..viac sa snazit o mna(mojho ex)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

naco sa ma o teba tvoj ex snazit? na kieho oneho? ved ta ma len pretiahnut. nic viac.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Suhlasim so zelovocom, nema dovod sa snazit, islo mu len o jednu vec a tu evidentne polahky dostal.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

hojko - poľahky to síce dostal, ale nedokázal si to prevziať :-D Ale tiež si myslím, že mu išlo len o to jedno. Možno aj síce žiarlil, ale povedze si úprimne - kto by nie. Povedal by som, že žiarlil už len tak s princípu.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Tu mi unikla jedna podstatná vec. Ty chceš svojho bývalého späť alebo s ním chceš len sex? Pretože píšeš, že si zvedavá, ako zareaguje na to, že by si sa ty prípadne "oddala" tomu kamarátovi. A tu z vlastných skúseností viem, že keď už nemám záujem o niekoho, s kým som chodil, tak ma ani moc nezaujíma, či bude žiarliť na podobné veci alebo nie? Je vo veci aj to, že by si s ním chcela zase byť? Lebo som sa evidentne v tom celom nejako stratil a nechápem teda, či si chceš len užiť alebo či máš o neho znovu záujem...
A čo sa týka toho "zlyhania", tak sa mu moc nečuduj, že po tom, čo sa mu to stalo, dokonca 2 krát, bude mať chuť okamžite zase niečo podniknúť.
Každopádne je to zamotané, neviem, čo chceš dosiahnuť, ak len ten sex, tak sa ti to asi podarilo a netreba nič viac riešiť.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

zelovoc- mohol si to aj milsie napisat ako to slovo ,,pretiahnut" :( no ale co uz...chlap je chlap a im ide len o to jedno ( cest vynimkam ) :)
hojko- nedostal to polahky, dost sa o to musel snazit :D
eldzi- s tym sexom som suhlasila lebo som chcela zistit na com vlastne som ( teda bola som z toho vsetkeho popletena,ci k nemu este nieco citim alebo to len spravim a koniec,ze si budem na istom,ze city s tym uz nic nemaju ) asi som to nemala spravit..lebo som len zistila,ze ho stale lubim :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kiara24: A zistila si aj to, ci on este nieco citi alebo mu slo len o to jedno???
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

ja neviem :( je komplikovany a vzdy hovori,ze sa uvidi casom...:(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Uvidi casom = po cely cas natahovania ma k dispozicii zenu do postele ;)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

:( :( ja viem, som hlupa :( :(
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

kiara24 napísal::( :( ja viem, som hlupa :( :(
Ja by som to nenazval, že si hlúpa, si proste "len" človek.. Každopádne ako bolo spomenuté ešte na 1.strane témy, tak je dosť možné, že to naťahuje len preto, aby si užil. Ak chceš z toho niečo spraviť ešte, tak sa ho to opýtaj osobne s tým, že sa pýtaš naposledy a že sa nechceš ďalej trápiť a chceš vedieť, či máš šancu alebo nie. Pokiaľ ti nedá jasnú odpoveď, tak vieme čo to znamená asi.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Co viac treba chlapovi k zivotu? Chlap to dobre "zahral" a teraz ta ma k dispozicii..Asi ani nevies co vlastne dosiahol ze? Nemusi ti kupovat darceky, chodit s tebou po obchodoch, pocuvat dake reci o tom, ako si nanho nahnevana (co sa vo vztahu za kazdu kravinu deje) a ine veci, z ktorych je povacsine chlap vo vztahu na nervy..A co ziskal? Vlastne to co dostaval aj vo vztahu..Moze si s tebou uzivat a pritom riesit ine..Ked chce tak si uzije..Ach niektorym sa proste zije :)
Takze ano si z casti hlupa, lebo tvoj pokus, aby on ziarlil ti sice vysiel, no ver, ze jeho pokus o to mat ta dostupnu vysiel este lepsie :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kiara24 napísal:myslim, ze je to skor otazka na chlapov..ci ich nieco take ako, ze sa im ,,nepostavi" dokaze odradit k dalsiemu sexu..ci ich to dokaze az tak zobrat,ze to viac nechcu (teda aspon nie v najblizsom case )...aj ked si myslim,ze je to asi chore ak chlap nechce :D..alebo si mam mysliet,ze odmieta len mna??? :(
jasné že je to v tom. padol sám pred sebou.. to je ako ked veľký generál prehrá obrovskú bitku
inak stále netuším aká je tvoja otázka k danej téme.
chceš vedieť aký vzťah s ním do budúcnosti udržiavať či?
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

soviet- mas pravdu uplne vo vsetkom....a tak strasne ho chcem za to nenavidiet,strasne...lenze to nedokazem,lebo ho stale lubim :(
triple- ani sama vlastne neviem ako by mala zniet otazka :( ale vystihol si to..neviem co dalej,,,ako dalej s nim???
Napísať odpoveď