Moze windows update znemoznit nabootovanie Windows?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Moze windows update znemoznit nabootovanie Windows?

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Mam problem. MS vydal aktualizaciu asi pred tyzdnom (bola info aj na Markize) ktora zisti vsetky predosle cracky ktore bolo mozne nainstalovat na Windows 7 a napise hlasku ze Windows nie je pravy a je potrebne ho zlegalizovat. Lenze mne tu zaplatu na overenie stiahlo a hned po zrestartovani pocitaca uz pocitac nechcel nabootovat. Pise stale len veryfing DMI Pool Data ... Update success a nic viac nepohne s nim. Bios som resol do defaultneho rezimu nepomohlo. Ked som skusal vlozit do pocitaca instalacne DVDecko Windowsu nepodarilo sa nechcelo spustit hlavne rozhranie instalacie no aspon boli naznaky nabootovania no ostal stat pri backgrounde s logom Win7. Pocul som ze tie cracky ktore spravia OEM verziu vraj nieco zapisuju do BIOSU. Mohla ta zaplata nieco prepisat v BIOSE v neprospech toho cracku respektive nasiel ten CRACK ktory bol kedysi aplikovany a teraz naschval nechce nabootovat ako pomsta pre tych ktory vyuzivaju cracknuty windows? Mozno blbost ale ja sa len domnievam. Vie niekto poradit? :cry:
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Moze windows update znemoznit nabootovanie Windows?

Príspevok od používateľa helicos »

no tak v tej aktualizacii by som chybu moc nehladal nerobil si nejake ine veci s winom? a to že cracky na aktivovanie niečo zmenia v biose som tiež ešte nepočul.
ked si si resetol bios do deafultneho stavu zmenil si si boot na CD-ROM lebo deafultne je HDD preto ti nechcelo zobrat DVD winu ako BOOT.
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa IQpalenka »

na to som si dal velky pozor co je ako first a co ako second nic ine som nerobil
schifo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schifo »

Tie DMI Pool Data sú údaje ktoré sa neskôr predajú Windowsu aby mohol nabehnuť.
Príčiny prečo sa to na tom stopne sú viaceré:
1. poškodené boot súbory na disku
2. nastavenia HDD nie sú správne
3. nie sú správne nastavené poradia bootovania
4. poškodený HDD , alebo iný hardware v počíku
5. môže byť iba nejako uvoľnený kábel prpipojenia disku abo iných súčastí.

Riešením by mohlo byť pozretie všetkých káblov či nie sú povytiahnuté, alebo vyskúšať vymeniť HDD, alebo potom sa pohrať s nastaveniami biosu, napríklad poprestavovať nevyužité ide pripojenia z AUTO na NONE. A skúsiť poprepínať nastavenie HDD z módu AHCI do IDE a naopak ..a vyskúšať či nenabehne ... :)
Napísať odpoveď