Práca na doma
Práca na doma
Ahojte existuje nejaká práca na doma čo nieje podfuk?
Re: Práca na doma
Vysivanie, pletenie, strikovanie?
Zatial nič normálne som nenašiel, hladám to pre moju tetu ktorá je na invalidnom.
Živnosť, s takým predmetom podnikania ktorý môžeš vykonávať doma...
ale ak myslíš napr. skladanie pier, balenia obálok a čo ja viem čo všetko, tak tomu by som veľmi neveril...
ale ak myslíš napr. skladanie pier, balenia obálok a čo ja viem čo všetko, tak tomu by som veľmi neveril...
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ake ma tvoja teta zrucnosti ?? Ak by vedela uctovat, tak kludne moze uctovat doma.Zalezi od toho co ma vystudovane atd.Skus nam ju priblizit.
Hmm školu má nejakú učnovskú ale má kurz na účtovníctvo na to jednoduché skratka nie podvojne 
-
peterxxx
Star
Tak ak by nasla par nejakych mensich firiem, tak by mohla uctovat.Staci na to pocitac,tlaciaren s kopirkou a samozrejme uctovnicky program.Oberon napriklad.
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2010, 10:06)
/ spravit si doplnkoy kurz pre podvojne uctovnictvo nie je problem.Par tyzdnova zalezitost.
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2010, 10:06)
/ spravit si doplnkoy kurz pre podvojne uctovnictvo nie je problem.Par tyzdnova zalezitost.
-
uplink
VIP
Vieš dobre robiť a kresliť v Adobe Illustratore, modelovať v 3D Studiu Max, alebo programovať pre iPhone? Ak áno, mám pre Teba nadštandartne ohodnotenú prácu na doma. Viac nfo cez SS.
-
peterxxx
Star
On to hlada pre tetu s ucnovkou.