Poker
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poker
No do vkladu na Titan Poker sa mi velmi nechce
. Este ma napadlo ze keby sa dohodnem s niekym kto tam hrava a prehram ich s nim a on by mi ich potom poslal(samozrejme by som mu nechal poplatok). Nehrava tam niekto odtialto?
viper1993: bonus sa zvacsa vybrat neda.
teda napr vlozis 20$ +20bonus, obratom nemozes vybrat 40...
a aby si mohol vyberat, musis spavit minimalne jeden vklad.
pozor kam vkladas, lebo vkladanie ide vzdy rychlo a lahko, vyber cestuje niekolko dni a nejde vybrat na lubovolnu kartu..
teda napr vlozis 20$ +20bonus, obratom nemozes vybrat 40...
a aby si mohol vyberat, musis spavit minimalne jeden vklad.
pozor kam vkladas, lebo vkladanie ide vzdy rychlo a lahko, vyber cestuje niekolko dni a nejde vybrat na lubovolnu kartu..
-
profik
Light Professional
Tak 10. miesto z 1500hracov na freerolle na pdc pokry. Vypadnutie na all in pred flopom na AK proti 66
. Klasicky coin flip, so zlym koncom pre mna
. Ale 1 dolar je "doma".
-
Turbozilla
Zablokovaný
Dneska ideme hrať s kamošmu o 20€ 5 dúfam, že sa mi pošťastí 
-
zvonenie33
Light Professional
Zdravim, mam mensiu nejasnost v Omaha pokri. Kombinaciu skladam z 2 kariet na ruke a 3 na stole alebo minimalne 2 na ruke a 2 na stole? Tj ak je na stole AAAa4 a ja mam na ruke KKJJ mam fullhouse alebo poker?
-
zvonenie33
Light Professional
Prvy uspech na freerolle vobec. 0.60$ na expekt pokri 
Viem nie je to o ozajstne prachy, ale zatial moj rekord vyhry v jednom pote http://img62.imageshack.us/img62/7691/recordn.jpg
-
profik
Light Professional
mi-chau, raisoval si to aj na flope? resp turne? ci si si to odcheckoval, lebo nechapem ako moze niekto dorovnavat s takou kombinaciou, ked nic nema
Mozno, keby to on dobre raisol pred flopom a potom, tak by to vyhral, lebo bud by si to zahodil este pred, alebo keby isiel all in na flope, tak mozno aj tam. Ja by som to takto zahral z jeho kartami. To je o play money alebo freeroll?
No pokial sa pamatam tak iba calloval, na turne som jemne raisol, on sa chytil a raisol tiez. Na riveri ma chcel zastrasit sumou, co pre mna znamenala all-in, ale som sa nedalprofik napísal:mi-chau, raisoval si to aj na flope? resp turne? ci si si to odcheckoval, lebo nechapem ako moze niekto dorovnavat s takou kombinaciou, ked nic nemaMozno, keby to on dobre raisol pred flopom a potom, tak by to vyhral, lebo bud by si to zahodil este pred, alebo keby isiel all in na flope, tak mozno aj tam. Ja by som to takto zahral z jeho kartami. To je o play money alebo freeroll?
//playmoney
z ruky mozes pouzit maximalne 2 karty, zo stola maximalne 3..zvonenie33 napísal:Zdravim, mam mensiu nejasnost v Omaha pokri. Kombinaciu skladam z 2 kariet na ruke a 3 na stole alebo minimalne 2 na ruke a 2 na stole? Tj ak je na stole AAAa4 a ja mam na ruke KKJJ mam fullhouse alebo poker?
v tomto pripade si mal Full house AAAKK, ak sa nemylim tak nebola sanca aby niekto mal nieco lepsie
-
Grim
Darca
budem odveci. Dnes som sa to snažil naučiť hrať s kamošom ale obidvaja sme úplní amatéri, nepoznáme pojmy a nerozmeli sme presne tomu jak by tá hra mala prebiehať. Kto sa podujme a vysvetlí mi to? Asi radšej cez SS. K+
Je to absolutne jednoduche.Ty 2 karty on 2 karty.Stavkove kolo pred flopom.Hraci od rozdavajuceho nalavo maju prvy small blind druhy big blind.Hrac po big blinde zacina stavkove kolo.Vsetci sa vyjadria k stavkam.Otocia sa prve tri karty (flop).Teraz je dalsie stavkove kolo ale zacina sa od small blindu.Potom sa otoci dalsia karta (turn).Tu sa znova stavuje..A potom posledna karta (river) a po rivri je posledne stavkove kolo a nasledny showdown (ukazanie kariet).Pokial by si chcel nieco vediet podrobnejsie kludne napis tu alebo ss
Ak v hre po prvom kole stavok ostane viac ako jeden hrac, tak sa tie tri karty na Flope otocia.Grim-Reaperka napísal:Tie prvé tri karty sa otočia vždy? Alebo je aj situácia keď sa neotočia?
skus sa pozriet na tento link: http://www.poker24.cz/poker-skola je to tu pekne vysvetlene krok po kroku ako hrat poker a samozrejme su tam vysvetlene aj pravidla a stavkove kola.Grim-Reaperka napísal:Tie prvé tri karty sa otočia vždy? Alebo je aj situácia keď sa neotočia? Ďaľej nemá cenu to vysvetľovať ja som sa dostal iba po FLOP.
-
zvonenie33
Light Professional
Uff tak prave som sa umiestnil na 2. mieste v pdcpoker freerolle. Hral sa HORSE poker limit. 10$ som zarobil