fortuna
fortuna
Prosim vas nevedel som kde to zaradit ale chcem sa spytat zaregistroval sa na fortune chcem si dobit kredit len mam slovensku sporitelnu a tam je iba tatra banka a druha moznost vid obfrazok lenze som to este nerobil ma niekto skusenost s tou platbou ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: fortuna
áno, má. No neviem čo sa chceš spýtať, je to bežná platba kreditkou. Napíšeš údaje čo žiadajú a hotovo
No ze ci sa to da dobit cez sporitelnuaudiotrack napísal:áno, má. No neviem čo sa chceš spýtať, je to bežná platba kreditkou. Napíšeš údaje čo žiadajú a hotovo
-
audiotrack
VIP
ešte raz píšem: je to platba kreditkou. Ak máš jednu z tých štyroch čo sú hore (master card, maestro, visa, visa electron) tak sa to dá. Myslím že sporiteľňa dáva visa (alebo visa elektron). Na kartičke určite budeš mať logo. Či je nejaký poplatok sa spýtaj v sporiteľni, a kedy ti to príde neviem. Možno niekoľko hodín, maximálne by to malo byť tri dni (toľko trvá prevod internetbankingom do zahraničia, takže neverím že by toto trvalo dlhšie)
A skusil som to dal som udaje z karty a vypisalo ze bolo zamietnutie bankou nechapem Mam Visa elektron
co tak to spravit prevodom cez IB ? 
uz asi viem kde je hacik som myslel ze mi pride mailom grid karta lebo tam chce nejaky kod cvv2 cvc2 lenze mi pride az postou ,som myslel ze to je ako v nike...Ked mi povies ako tak to urobim
-
audiotrack
VIP
budem sa opakovať, ale TOTO JE PLATBA KREDITKOU. Žiadnu grid kartu ti netreba, cvv je kod z karty, tuším posledné štvorčíslie. Určite tam niekde budú vysvetlívky. Grid kartu ti treba iba pri platbe cez internetbanking
Aha jasan uz som z toho magor ok dik serem na to ...vypise mi ze sa to nepodarilo ,uz si ani neuvedomujem co pisem.......maju to tam komplicated
Temu o stavkovani tu nevidis?
uz vidimheker napísal:Temu o stavkovani tu nevidis?
-
DjBass
Darca
CVV/CVC kód je kód na zadnej strane platobnej karty (kreditnej alebo debetnej), ktorý obsahuje 3 alebo 4 čísla.audiotrack napísal:budem sa opakovať, ale TOTO JE PLATBA KREDITKOU. Žiadnu grid kartu ti netreba, cvv je kod z karty, tuším posledné štvorčíslie. Určite tam niekde budú vysvetlívky. Grid kartu ti treba iba pri platbe cez internetbanking
Kredit sa tam dá dobiť aj príkazom cez EB, vyber si tú druhú možnosť, ktorá umožňuje prevod cez internet banking. Žiadny poplatok by sa tam platiť nemal.