CS 1.6 Server hojko.com
-
Fredka171
In memory
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
No vybral som par map, rozdelil do kategorii a chcem povolenie ich chcem pridat... Aby sa niekto nenastval a zbytocne nemazal prispevky...Dakujem!
-
sk.aredak
Light Expert
tie as_mapy su cool ale vobec sa nehravaju...
Pridavam sa. V kategorii Hnoj je tato mapa jednotka. Mam aj demo, kde hrac 5+ 5=11 robi s AWPckom vystavne startkilly. Bude nejak potrestany?Muffi napísal:// A na odstránenie navrhujem mapku he_tennis. Má to byť čisto granátová mapa, na ktorej je ale možné nakupovať zbrane. Potom sa tam všetci len strieľajú cez sklo z AWP a je tam riadny bordel. Keď he mapy tak aspoň normálnu.
-
Mad Dad
Medium Star
chlapci nepreratujte to na chlast lebo ma to ešte viacej odradzuje
5€=5 Pilsner Urquell alebo 10borovičiek
každopádne ozaj by sa mohlo to sťahovanie bezvýznamné dať preč, pretože nie každého napadne to vypnuť a zase dať connect, čiže aj tam ide velké percento hráčov preč...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mastros, presne si to vystihol, ked he mapa tak granaty, mam granaty clekom rad ale ked niekto dava s awom tak idem radsej prec, tak ako dnes 5+5...
-
hojko
Site Admin
Je pekne, ze ste tu napisali mapky, ale ja ich hladat nejdem. Takze ak ich niekto stiahne, spakuje a prida do prilohy, tak nie je problem.
-
Fredka171
In memory
Hojko, tie mapky su o stranu spet, a ja pridam este dalsie... Pytal som povolenie aby nebolo nieco, tak viem ze mozem ich pridat...hojko napísal:Je pekne, ze ste tu napisali mapky, ale ja ich hladat nejdem. Takze ak ich niekto stiahne, spakuje a prida do prilohy, tak nie je problem.
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 22:02)
Tieto su mensie cs_mapky, ale su dobre, treba skusit! A su normale tak pre 7vs7 a viac..
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 22:05)
A tieto su klaciske cs_mapy ktore niesu na Hojko servere.... A tie Assaulty ODPORUCAM!!! mam aj ine...
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 22:06)
5 map od vrchu su tie mensie a ostatnych pet klasicke...
- Prílohy
-
- cs_bank3.rar
- (239.16 KiB) 22 stiahnutí
-
- cs_brokkoli.rar
- (1.1 MiB) 27 stiahnutí
-
- cs_deathmatch-final.rar
- (94.83 KiB) 20 stiahnutí
-
- cs_kotel.rar
- (456.09 KiB) 23 stiahnutí
-
- cs_galleon-f.rar
- (3.68 MiB) 23 stiahnutí
-
- cs_assault_shadow.rar
- (533.69 KiB) 23 stiahnutí
-
- cs_assaultxl.rar
- (2.75 MiB) 20 stiahnutí
-
- cs_india.rar
- (2.83 MiB) 20 stiahnutí
-
- cs_mansion.rar
- (252.48 KiB) 20 stiahnutí
-
- cs_rio.rar
- (2.21 MiB) 25 stiahnutí
-
hojko
Site Admin
Server bol prehodeny na dualny protoko 47+48, cize je mozne pripojit sa so steamom aj nonsteamom. Ak sa vyskytnu nejake problemy, tak ich hlaste prosim do tejto temy.
Parada, idem skusit vas potrapit
.. Meken
edit/ volako tam ludi niet
edit/ volako tam ludi niet
Neni tu nejaky admin co by behol zmenit mapu pretoze sme tam hrali 4ja awp mapu typci navotovali nejaku de_dust4 a pri nacitavani pise could open as_tundra bo co a server ostal prazdny takze asi to robi viacerym
-
tonek
Darca
mna zaujima že čo zrazu tak 47+48. Kedže dobrých tých 300 strán ste odmietali dať hybrida koľko krát tu bolo napísane že nič nebude a nič sa nechystá(ešte pred pár stranami!). Nechce sa mi veriť že jednoducho na nátlak hráčov.
bud rad ze to uz je. Sice mne to je fuk. Ale stale mam problem stym nacitavanim mapy. Vyhodi mi stahovanie... tak musim dat retry a potom to ide uz normalne.
-
KATKA-=KE=-
Amateur
no mne to robi tak tiez, co sa tyka toho nacitavania a niekedy mi vypise ze mam ban a mam sa pozriet do konzoly, od kedy bola ta odstavka sa mi zda ako keby chodievalo aj menej hracov , posledne tri dni ked si zoberiem co som tam hrala hralo sa ledva 6na6
-
aviceN
Guru
mas pravdu... vzdy po vypadku sa to musi rozbehnut
sere ma to
To je tak vzdy, hraci su zvyknuti hrat niekde, ale ked server odstavia, tak si najdu nieco ine a potom sa uz tazko vratia, ked je dobre tam...
-
Tailor
Medium Star
Konecne mozem uz aj ja hraťhojko napísal:Server bol prehodeny na dualny protoko 47+48, cize je mozne pripojit sa so steamom aj nonsteamom. Ak sa vyskytnu nejake problemy, tak ich hlaste prosim do tejto temy.
-
hojko
Site Admin
Y2J: Mapa de_dust4 je zla mapa, prave som ju zo servera zmazal. Subor as_tundra.wad sa tam nachadza, takze nevidim v tom problem.
tonek: Povodny zamer bol ten, ze ak sa zakupi novy server, tak sa spravi steam server. Zatial som sa rozhodol pre dualny protokol, ktory robil ale problemy a rozbehal som ho az po par dnoch testovania. Zda sa, ze ide v poriadku.
PsychoS: Conent server je uz vypnuty, avsak nechcem reloadovat config teraz, ked su tam hraci.
KATKA-=KE=-: Problem nie je ani tak vo vypadku, problem je v ludoch. Vacsina z vas si zvykla, ze boli v skole vianocne prazdniny, ludia mali dovolenky a teda bolo vela hracov online cely den az do neskorej noci. Ked si pozriem graf v Psychostats, tak mozem povedat, ze je to taky standard ako predtym, aj ked musim uznat mierny pokles, ale tych 1500 killov denne tam je. Pred vianocnymi prazdninami to bolo okolo 2000, ale verim tomu, ze sa ludia vratia.
tonek: Povodny zamer bol ten, ze ak sa zakupi novy server, tak sa spravi steam server. Zatial som sa rozhodol pre dualny protokol, ktory robil ale problemy a rozbehal som ho az po par dnoch testovania. Zda sa, ze ide v poriadku.
PsychoS: Conent server je uz vypnuty, avsak nechcem reloadovat config teraz, ked su tam hraci.
KATKA-=KE=-: Problem nie je ani tak vo vypadku, problem je v ludoch. Vacsina z vas si zvykla, ze boli v skole vianocne prazdniny, ludia mali dovolenky a teda bolo vela hracov online cely den az do neskorej noci. Ked si pozriem graf v Psychostats, tak mozem povedat, ze je to taky standard ako predtym, aj ked musim uznat mierny pokles, ale tych 1500 killov denne tam je. Pred vianocnymi prazdninami to bolo okolo 2000, ale verim tomu, ze sa ludia vratia.
mnohym ludom sa hojko sever zmazal z Favorites v CSku...
vyriesi to prepatchovanie CSka na vyssiu verziu... 23b uz nevyhovuje
vyriesi to prepatchovanie CSka na vyssiu verziu... 23b uz nevyhovuje
-
Fredka171
In memory
Mam video Cheatera na Hojku.... Prave tam bol!
- Prílohy
-
- Hnojko.rar
- (253.27 KiB) 29 stiahnutí
No tym steamom ste to uplne doj..... , tymto krokom upadne server. Skoda je tohto servera. Ale nic sa neda robit ide sa hladat dalsi.