Battlefield: Bad Company 2
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
ok ale tu je takych vela (co chcu multak bez originalky)a mne nejde o multiplayer je mi to jedno ja som si zahral betu a teraz si iba prejdem singleplayer
no asi preto že to dnes vyšlo?
// Vy tu dávate perly teda
// Vy tu dávate perly teda
Oficialne to vyšlo 2.3.2010
-
DAMON88
Professional
mam kapanek mensi problem s mysou... sory ak sa to tu uz riesilo ale momentalne mi moc nejde neta som rad ze som sa dockal ze mi to otvorilo vobec tuto temu
no takze hned 1. misia idem absolutny zaciatok ked ovladam ja len pohnem mysou a ta reaguje len do jednej strany a do hora a ked sa dostanem az hore ze kukam rovno nad seba tak uz sa da len tocit (docela logicke ked uz viac dohora sa kuknuit neda )
nevei niekto help ??
/
A ked si crackoval a si prekopiroval aj tie TXT súbory ???DAMON88 napísal:mam kapanek mensi problem s mysou... sory ak sa to tu uz riesilo ale momentalne mi moc nejde neta som rad ze som sa dockal ze mi to otvorilo vobec tuto temuno takze hned 1. misia idem absolutny zaciatok ked ovladam ja len pohnem mysou a ta reaguje len do jednej strany a do hora a ked sa dostanem az hore ze kukam rovno nad seba tak uz sa da len tocit (docela logicke ked uz viac dohora sa kuknuit neda )
nevei niekto help ??
/
-
DAMON88
Professional
myslis tie v ktorych su taketo niake hatlaniny ?
resp nie hatlaniny ale nic co suvisi s crackom ?
resp nie hatlaniny ale nic co suvisi s crackom ?
Kód: Vybrať všetko
`Twas brillig, and the slithy toves
Did gyre and gimble in the wabe:
All mimsy were the borogoves,
And the mome raths outgrabe.
"Beware the Jabberwock, my son!
The jaws that bite, the claws that catch!
Beware the Jubjub bird, and shun
The frumious Bandersnatch!"
He took his vorpal sword in hand:
Long time the manxome foe he sought --
So rested he by the Tumtum tree,
And stood awhile in thought.
And, as in uffish thought he stood,
The Jabberwock, with eyes of flame,
Came whiffling through the tulgey wood,
And burbled as it came!
One, two! One, two! And through and through
The vorpal blade went snicker-snack!
He left it dead, and with its head
He went galumphing back.
"And, has thou slain the Jabberwock?
Come to my arms, my beamish boy!
O frabjous day! Callooh! Callay!'
He chortled in his joy.
`Twas brillig, and the slithy toves
Did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves,
And the mome raths outgrabe.
ano presne tie, skopci tie textaky do adresara s hrou a pojde ti to
-
DAMON88
Professional
aha no tak to by ma nenapadlo diki 
Ani mňa ked mi to tiež tak robilo.
-
dominator7
Light Expert
Takže mám za sebou úspešne prečítaných 36 strán. No tento môj problém sa tu ešte nevyskytol, ako som tak čítal. Myš mi išla od začiatku normálne. Nainštaloval som to podľa návodu, skopčil som všetko okrem texťákov. Zapol som hru, animácia na začiatku išla v pohode, aj v menu bolo všetko v poriadku. Zvolil som obťiažnosť dalo ma do hry. No ako sa tam písalo to info, tak mi naskočila biela obrazovka, potom opäť to info a znova biela obrazovka a potom dalšia časť infa a opäť to isté. Dalo ma do hry, do toho člna. Vojaci sa tam začali zhovárať a nastala už nadobro biela obrazovka. Vie niekto pomôcť, čo s tým ? Nezdá sa mi to, že by to bolo slabým počítačom, kedže hra mi išla bez sekania okrem tých bielych sekov. Hru mám od Reloaded. Potom som to skúsil aj so skopírovaním texťákov a nepomohlo...
Či to nebude grafické ovládače inakšie neviem čo.
-
pegasusss
Light Professional
uz som to vyriesil ... stacilo len najnovsie ovladace na grafiku stiahnut a nakopnut a ide to ako hodinky ...
-
pakrobolgari
Light Expert
zdravim mam problem pri novom battlefieldovi..vsetko bezi jak ma az na ovladanie kde si robi co chce s mysku sa mi neda ani hybat vzdy ju prevrati nahor a tam snu mozem iba tocit dookola tak isto aj pohybovanie w-a-s-d si robi co chce ale nastavenie je dobre..jak sa s tym niekdo stretol a vie co stym dajte vedet.dik
-
dominator7
Light Expert
Zo zložky crack skopíruj všetky súbory do zložky s hrou. Zrejme si skopíroval len ten súbor s príponou exe. Musíš skopírovať aj tie dva textové dokumenty. Potom by to už malo ísť normálne.pakrobolgari napísal:zdravim mam problem pri novom battlefieldovi..vsetko bezi jak ma az na ovladanie kde si robi co chce s mysku sa mi neda ani hybat vzdy ju prevrati nahor a tam snu mozem iba tocit dookola tak isto aj pohybovanie w-a-s-d si robi co chce ale nastavenie je dobre..jak sa s tym niekdo stretol a vie co stym dajte vedet.dik
Dufam ze hratelnost nebude taka nudna ako u Beta verzii. To prostredie a ovladanie postavy mi pripadalo ako keby som hral na joysticku.
-
DAMON88
Professional
no tak podla mna je ta hra pekne spravena jedine co mi vadi su textury zeme kerene a take veci ked to porovnam s crysisom kde to bolo krasne urobene ze to vyzeralo ako 3D tu to vyzeratotal 2D ... ale inak parada 
Všetko výborne zrobili ale ešte ani v jednej hre som nevidel že by bolo pozadie 3D. Mohli sa s tým pozadím troška pohrať.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 13:48)
Všetko výborne zrobili ale ešte ani v jednej hre som nevidel že by bolo pozadie 3D. Mohli sa s tým pozadím troška pohrať.
potom by ste tu revali že vám to seká a že je to zle optimalizované
Však to si len ti mysliš.
-
DAMON88
Professional
nehral si crysis ?rasko333 napísal:Všetko výborne zrobili ale ešte ani v jednej hre som nevidel že by bolo pozadie 3D. Mohli sa s tým pozadím troška pohrať.