Fajcenie vs. vztah
Re: Fajcenie vs. vztah
Mat tak zensku co mi da ultimatum "ja alebo cigarety" tak poviem ja a cigarety
a nie je to o tych cigaretach ale o tvojom pristupe.
porozmyslaj o sebe
//a to nefajcim, Gangy kolko mas nasetrene?
porozmyslaj o sebe
//a to nefajcim, Gangy kolko mas nasetrene?
Dovod to je, zalezi ale na oboch. Ked ten jeden nechce a ani sa neskusi prestat a tebe to strasne vadi, tak v buducnosti si hladaj nefajciara.
no jako ja osobne nefajčím ale nejak my nevadí ked fajči niekto iní ale asi by mi to vadilo keby to bolo v takom množstve jak opisuješ.
no ak sa to nemieni ani obmedziť ani sa toho koli TEBE vzdať a tebe to naozaj prekáža tak asi jedine rozchod ja tunak nevidím iné východisko aj ked ho lúbiš
toto je podla mna dosť velká prekážka
//EDIT:mi-chau: jako o čom ma ona porozmýšlať? tebe by jako hento nevadilo? keby ti partnerka hentak fajčí?
no ak sa to nemieni ani obmedziť ani sa toho koli TEBE vzdať a tebe to naozaj prekáža tak asi jedine rozchod ja tunak nevidím iné východisko aj ked ho lúbiš
toto je podla mna dosť velká prekážka
//EDIT:mi-chau: jako o čom ma ona porozmýšlať? tebe by jako hento nevadilo? keby ti partnerka hentak fajčí?
Škoda, že na takomto probléme krachujú niektoré vzťahy. Takéto veci je najlepšie prebrať hneď na začiatku vzťahu, aj keď to sa mi ľahko hovorí, lebo vtedy sú obaja tak zaľúbení, že nejaké fajčenie je len ten najmenší detail
Ale ak sa ani kvôli tebe, kvôli človeku, ktorého ľúbi nemieni toho vzdať, resp. to obmedziť na znesiteľnú úroveň, tak neviem neviem..
Ale ak sa ani kvôli tebe, kvôli človeku, ktorého ľúbi nemieni toho vzdať, resp. to obmedziť na znesiteľnú úroveň, tak neviem neviem..
Keby mi "jako hentak" nejaka zena fajcila, tak by som to akceptoval, lebo som sa s nou dal dokopy. Ak by zacala fajcit po zaciatku vztahu, tak by som to mozno riesil takto radikalne. Ale ked ti zenska povie X alebo rozchod, tak nech uz je tym Xom cokolvek, mal by mat kazdy chlapik uz pri vchode pristaveny taxik..helicos napísal:mi-chau: jako o čom ma ona porozmýšlať? tebe by jako hento nevadilo? keby ti partnerka hentak fajčí?
maš trocha pravdu autorka nenapisala či už fajčil ked s ním začala či až potom no ved ved uvidíme ako sa k tomu vyjadrí.
a k tomu "X alebo rozchod" no to zaleži že koli čomu by to bolo ale v ich prípade je to celkom jasné .
a k tomu "X alebo rozchod" no to zaleži že koli čomu by to bolo ale v ich prípade je to celkom jasné .
No podľa môjho názoru, ak je on taký sebecký, že nedokáže ani obmedziť činnosť, ktorá vyslovene vadí osobe, ktorú by mal podľa všetkého milovať, chyba je na jeho strane.
A žiadne taxíky by som nepristavoval.
ak hento naozaj nedokáže a on vie že ti to vadí ked si mu to už jasne dala najavo a nemá ani najmenšiu snahu to nejak napraviť tak je asi jediné víchodisko. ale je my trocha divné že ti to nevadilo vtedy ked ste spolu ešte nebývali to jako fajčil menej či to vtedy nebolo z neho až tak cítiť?
ja mam nieco podobne, ale nezijem s babou a tiez jej casto krat dohovaram ze nech nefajci...ja ked jej vidim cigaretu v ustach chytam nervy, ale uz sa trocha umudrila a v mojej pritomnosti nefajci, iba vynimocne na akciach...ale povedal som jej ze nechcem zit so zenou ktora fajci...za prve v 40tke bude vyzerat "vyschnuto", pluca znicene a kopec penazi minie co by sme mohli ist radsej na dovolenku
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
kup mu ustny dezodorant.
Keby tento problem rozpisala podrobnejsie uz v prvom poste, vysvitlo by hned, ze je grobian. V takom pripade by som si vzal taxik - byt nou.hughito napísal:No podľa môjho názoru, ak je on taký sebecký, že nedokáže ani obmedziť činnosť, ktorá vyslovene vadí osobe, ktorú by mal podľa všetkého milovať, chyba je na jeho strane.
-
peterxxx
Star
Mam pocit, ze tu nie je co riesit.Ak je taky neohladuplny ,ze nie je schopny fajcenie obmedzit, nie to este prestat a ani sa nesnazi aby tym co najmenej teba obmedzoval, tak jedine riesenie je rozchod.Zjvne mu viacej zalezi na sebe a jeho potrebach ako na tebe, v tom pripade to ziadna velka strata nebude a nabuduce s najdes niekoho lepsieho, nefajciara.
-
triple
Guru wannabe
pohodička neni o čom.. problém je len a len v tvojom a jeho prístupe..
ja som fajčiar a moja priateľka a celá jej rodina nefajčiari.
Fajčil som už pred tým ako sme sa spoznali (je tomu 1,5 roka)a od začiatku jej to vadí.
ide o to že ešte na začiatku ked som si chcel zapáliť ked sme boli na kávičke tak som sa spýtal nebude ti to vadiť? ak povedala nie tak som si tú cigu dal ak povedala že hej tak som si ju proste nedal) lenže ona vôbec nevravela nie aj ked som videl na nej že jej to nesmierne vadí tak som si proste tú cigu pri nej nedal a ked sme spolu tak nefajčím vôbec. ale potom večer ked idem domov tak aj tri
Ak sme spolu celý den od rána do večera tak si dám možno jednu cigu v jej prítomnosti a to nepovie ani slovo
Tiež sme sa za cigi pár krát pohádali len to bolo skôr kôli môjmu zdraviu a nie pre to že by nemohla pri mne existovať
a k bozkom - žuvačka zvykne pomôcť
samozrejme ak sa chalan sprchuje každý deň a prezlieka sa tak z neho tie cigi nemôže byť tak urktune cítiť aj keby ich vafajčil 50 ks/deň
zhrnutie - musíš niečo tolerovať ty jemu a on zase musí byť kus ohľaduplný k tebe proste normálny zákon každého vzťahu - vzájomný rešpekt a kompromisy.
Inak ja by som v byte kde žije nefajčiar nikdy nefajčil - max tak na balkone alebo na chodbe
ja som fajčiar a moja priateľka a celá jej rodina nefajčiari.
Fajčil som už pred tým ako sme sa spoznali (je tomu 1,5 roka)a od začiatku jej to vadí.
ide o to že ešte na začiatku ked som si chcel zapáliť ked sme boli na kávičke tak som sa spýtal nebude ti to vadiť? ak povedala nie tak som si tú cigu dal ak povedala že hej tak som si ju proste nedal) lenže ona vôbec nevravela nie aj ked som videl na nej že jej to nesmierne vadí tak som si proste tú cigu pri nej nedal a ked sme spolu tak nefajčím vôbec. ale potom večer ked idem domov tak aj tri
Ak sme spolu celý den od rána do večera tak si dám možno jednu cigu v jej prítomnosti a to nepovie ani slovo
Tiež sme sa za cigi pár krát pohádali len to bolo skôr kôli môjmu zdraviu a nie pre to že by nemohla pri mne existovať
a k bozkom - žuvačka zvykne pomôcť
zhrnutie - musíš niečo tolerovať ty jemu a on zase musí byť kus ohľaduplný k tebe proste normálny zákon každého vzťahu - vzájomný rešpekt a kompromisy.
Inak ja by som v byte kde žije nefajčiar nikdy nefajčil - max tak na balkone alebo na chodbe
Baba proste musí tolerovať aj partnerové chyby ako je fajčenie, ja sa tiež kôli babe len tak nezmením AVŠAK:
- nemala by to preháňať a aj chalan by sa mal prispôsobiť. Nemala by ho chcieť za každú cenu chcieť zmeniť na nefajčiara, no na druhej strane ak by chcel prestať mala by ho podporovať a on by si mal kupovať žuvačky alebo obmedziť fajčenie trošku keď je s ňou na menšie množstvo cigariet. Proste taký nejaký kompromis na únosnu mieru.
- nemala by to preháňať a aj chalan by sa mal prispôsobiť. Nemala by ho chcieť za každú cenu chcieť zmeniť na nefajčiara, no na druhej strane ak by chcel prestať mala by ho podporovať a on by si mal kupovať žuvačky alebo obmedziť fajčenie trošku keď je s ňou na menšie množstvo cigariet. Proste taký nejaký kompromis na únosnu mieru.
triple: len ta opravim, ako nefajciar, ktory nikdy nefajcil, ti poviem, ze ked si ku mne na prednaske sadne kamos co si bol cez prestavku zapalit, tak to teda citim a poriadne a to si dal len jednu a predtym nesmrdel, takze aj z tej jednej ma ovalilo poriadne, takisto ked si priatelka par krat dala cigu a aj potm zuvacku, bozkavanie snou vobec nebolo take ako bez tej cigy, nefajciar to tam proste citi a citi to tam poriadne, nehovoriac o zenach ktore maju udajne omnoho citlivejsi cuch
-
triple
Guru wannabe
jj viem o čom hovoríš.. ked človek napr v škole cez prestávku vyfajčí cigu rýchlo lebo nemá čas tak smrdí ako das - tiež niekedy smrdím aj sám sebe (vtedy si idem umyť ruky, vypláchnem si ústa vodou a dám si žuvačku a je pokoj)
-
mr_margera
Medium Professional
Som fajčiar, a mojej ex to hrozne vadilo. Nechcela aby som prestal, jednoducho jej len vadil ten cigaretový zápach. Tak som to vyriešil tak, že keď som bol s ňou, tak som nefajčil a nerobilo mi to problém. Horšie by to bolo, keby sme boli spolu non-stop, to by som musel asi prestať, ale takto to fungvalo ok 
s holkou co fajcila cigarety som radsej nechodil. ked som to zistil neskor, hned po sexe sme sa rozisli