Mafia 2
Re: Mafia 2
Trochu ma zaraza ze tam je len 20 misii a absencia multiplayeru. Rozmyslal som ze si to kupim, ale bez MP asi tazko. Uvidime co z toho nakoniec bude
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aj v jednotke bolo 20 či 21 ...a nikto si nestažovalSapo napísal:Trochu ma zaraza ze tam je len 20 misii a absencia multiplayeru. Rozmyslal som ze si to kupim, ale bez MP asi tazko. Uvidime co z toho nakoniec bude
jednotku sme neocakavali tak ako dvojkuDeJF napísal: Aj v jednotke bolo 20 či 21 ...a nikto si nestažoval
No ved hej, preto to bolo take kratkeDeJF napísal: Aj v jednotke bolo 20 či 21 ...a nikto si nestažoval
-
Royalflush
Guru wannabe
No zas az take kratke mi to nepripadalo.
Keby to chcu predlzit, tak jedine suchymi fillermi, lebo pribeh bol dokonaly.
Keby to chcu predlzit, tak jedine suchymi fillermi, lebo pribeh bol dokonaly.
No pre mna to bolo kratke, neuskodilo by viac misii. Ale aj tak to je jedna s najlepsich hier ake som kedy hral. Dufam, ze aspon tie vedlajsie misie v dvoje budu hratelne a nebudu nudne.
-
Space5800
Medium Professional
Ja len dúfam, že pribeh bude úžasný. Odpustím im aj technické chyby
... Dĺžka podľa mňa postačuje... 1 bola tak akurát 
MP mi tam niejako nechýba ani v 1 nechýbal... Určite by to bolo zaujimavé ale keď nie je tak nie je
MP mi tam niejako nechýba ani v 1 nechýbal... Určite by to bolo zaujimavé ale keď nie je tak nie je
-
webmasterr
Medium Professional
tak ale toto uz je moc: Take 2 znovu odložilo Mafiu 2 - spolu s L.A. Noire, Max Payne 3 a Civilization V vyjdu medzi augustom a októbrom tohto roku. Vyzerá, že Mafia 2 a LA noire si budú navzájom konkurovať, ak teda Mafiu ešte raz neodložia.

-
lekoklatik
VIP
webmaster. Myslím že v pondelok som čítal že dátum ktorý uviedli že júl-august 2010 vraj nebol nikdy potvrdený. že to proste niekto z 2K Czech vypustil ako odhad. Potom to nejaký týpek vyvrátil, že skutočný dátum nebol nikdy stanovený. Takže just relax. Zatiaľ si môžeš zložiť nový počítač, prípadne na hru šetriť, aby si tu nemusel vypisovať že ti nejde crack napr. : )
-
webmasterr
Medium Professional
no neviem co je pravdy o tom datume ale vraj samotny 2K czech z toho boli prekvapeny co podla mna svedci otom, ze cakali ze hra vyjde skor, lebo je vraj takmer dokoncena, a hru si planujem kupit...ale tymto ma len cim dalej tym viac odraduju, kedze vydanie hry odsuvaju uz pomaly rok ak nie viac... a co sa tyka narocnosti myslim, ze ju moj terajsi pc potiahne, kedze pochybujem ze do aug-oktobra ak nie az do 2011 nanej budu este grafiku nejako vylepsovat 
-
lekoklatik
VIP
myslim ze 2K Czech je len malym panom. Jedine co od nich pri vyvoji M2 ocakavam su nejaka informacie od zahranicnych spolupracovnikov.
Ako ta moze odkladanie hry odhovarat od jej kupy? : )
Ako nehovorim ze mna tesi ze to odlozili ale myslim si ze 2x meraj a raz strihaj.
Ja si pockam. Nikde sa neponahlam : )
Ako ta moze odkladanie hry odhovarat od jej kupy? : )
Ako nehovorim ze mna tesi ze to odlozili ale myslim si ze 2x meraj a raz strihaj.
Ja si pockam. Nikde sa neponahlam : )
jednotka určite krátka nebola... myslím že dĺžka bola presne taká aká mala byť, nebolo to stereotypné, nenaťahovalo sa to jak guma v gacoch, a ani to nebolo na šupu prejdené... A keď tak, aj jazda bola neskutočne chytlavá, aj keď tam v podstate nebolo čo robiť 
-
lekoklatik
VIP
Dunlop a čo to má spoločné s Mafiou 2?
nadväzoval som na príspevky hore a predchádzajúcej strane, zabudol som hodiť citaciu 
-
DAMON88
Professional
ach jaj uz to vazne trosku prehanaju s natahovanim uz to prelozili pomali o rok ak nie aj o viac
som zvedavy ci aspon finalna verzia hry bude stát za to pripada mi toto cele ako posuvanie splinter cell conviction mam doma SCORE kde je datum vydania 1.stvrtrok 2008 
-
Space5800
Medium Professional
Mne ani tak nevadí že je odklad, len aby to bolo dobre
Od dvojky čakám veľa
to asi kazdy... uz to tolko krat odlozili ze to musi byt dobra hra ... a ak nebude tak to aspom bude pekny prepadakSpace5800 napísal:Mne ani tak nevadí že je odklad, len aby to bolo dobreOd dvojky čakám veľa
Ale ja verim ze to nebude prepadak a ze to budeme vsetci zavislacit
-
lekoklatik
VIP
Mna nový trailer len podložil, že sa oplatí čakať bez priblbých kecov : )
-
Soviet
Darca
Ta hra si fakt zasluzi iinvesticiu do noveho PC..Este ze sa odklada a ma tak clovek viac casu na pripadne nasetrenie
Kvalita trailer..