pompoc pri HD

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
krakorak
Amateur
Amateur

pompoc pri HD

Príspevok od používateľa krakorak »

Kupil som si full hd telku aj hd player,ale mam velky problem.ziadny stiahnuty film /original som neskusal/ v hd kvalite mi prehravac neberie.dvd aj divx filmy mi idu ok.poradte prosim,co v takom pripade moze byt problem.podotykam,ze tv aj player su uplne nove,takze s kodekmi by nemal byt problem.ide o prehravac phoenix premium edition 1080p.diky vopred za vsetky tipy.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: pompoc pri HD

Príspevok od používateľa brm »

Si prever tú podporu HD formátov.. že to má 1080 a že je nový prehrávač, ešte neznamená, že Ti to prehrá HD video.

Len tak z rýchlika som skúsil dačo googliť.. a podpora HD formátov tam nebola, iba klasika DIVX/XVID/MP4. Vyskúšaj mu dať rôzne formáty videa (koncovky avi, mkv, wmv...).

Inak niečo podobné mám aj ja, ale mne to aspoň niektoré video zoberie. Akurát mám problém v tom, že DVD prehrávač ani LCD TV mi nedokáže čítať z NTFS partície, čiže mu neviem dať prečítať žiadny HD film väčší ako 4GB. Riešenie je kŕmiť to HD signálom cez počítač/notebook.

:)
krakorak
Amateur
Amateur

no poskusal som vsetky mozne formaty a nic,moznoze je viac formatov o ktorych neviem,tak ak niekto mozete poradit budem moooc vdacny.Jedna sa konkretne o tento model.nejde na nom vobec nic stiahnute v HD rozliseni. http://cgi.ebay.co.uk/Phoenix-Premium-U ... 45eff5361b Dakujem pekne za vsetky rady.

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2010, 14:05)
sorry,este raz pisem o radu,aky druh kabla potrebujem na prepojenie stoloveho pocitaca s hd televizorom.podotykam,ze v pc nemam vystup z grafickej karty,iba na monitor.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Predpokladam ze ten HD film je v .mkv formate

Vacsina HD filmov co najdes na nete su tak su vo .mkv formate a to ti DVD player z HD podporou nespusti a som aj pocul ze 1080p filmy to nepusta (myslim tie stiahnute)..............neviem hoci som to neskusal tak si HD film prerob na AVI (myslim ze ked prekonvertujes tak by to nemalo stratit kvalitu) ale ajtak neviem musis si odskusat. Na skusku si skus stiahnut nejaky HD klip a ten si prerob do AVI a uvidis
krakorak
Amateur
Amateur

no uz som to vzdal,vyskusal som vsetko,co bolo v mojich silach,tak asi tie mkv.formaty budem tlacit do telky cez pocitac.dakujem za snahu a pomoc az z anglicka.pekny den vsetkym na fore : ) Mozte lock-nut diky
male pivo
Medium Star
Medium Star

Ked chces pozerat HD filmy tak lepsie bude ked prepojis PC a TV alebo si kupit HD media tank
krakorak
Amateur
Amateur

No uz som kupil 5m kablik na comp. a slape to!!! huraaaa.zbytocne vyhodene peniaze za player,ale mozno sa niekedy zide.
male pivo
Medium Star
Medium Star

A jaky si kupil HD kabel?
krakorak
Amateur
Amateur

Kupil som klasicky vga kabel + rozbocovac,a pouzivam teraz telku ako druhy monitor.Tu mas link http://cgi.ebay.co.uk/5M-SVGA-VGA-15-PI ... 2eab1104b3 .pozeral som uz aj mkv format cez komp a je to parada.akurat este musim doriesit ozvucenie,ale to uz je to najmenej.ale daju sa kupit aj kable z vga na hd koncovku,ale ja som potreboval takyto dlhy a taky s hd koncovkou som nasiel max. 1.8m dlhy.ale ani tymto monitorovym kablom to na kvalite nestratilo,teda aspon som nepostrehol.doporucujem vsetkym co maju tento problem.
Napísať odpoveď