Prosim vas ked sa chem dostat do c: kde je system alebo d: tak mi nejde vobec otvorit akurat vyhodi sa pyta ze v com to ma motvorit no ale v ponuke su iba programi...
tak kde je chyba alebo treba cosi nainstalovat dik
nemozem otovorat priecinky
Re: nemozem otovorat priecinky
Keďže ani mne sa nechce veľmi hľadať, dám ti tu len jednu tému z véľmi veľa kde sa to riešilo 
http://www.hojko.com/nejde-mi-otvorit-d ... 23583.html
http://www.hojko.com/nejde-mi-otvorit-d ... 23583.html
Cital som ale tak mne tam ani nezobrazuje tu ikonu ako mas v pc ked si kliknes na c. skratka ten subor je len holy ako ked napr si stiahnes zazipovany subor a nemas nan pakovac nainstalovany
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nehádaj sa je to ten istý problém -> vírus
otvor disk cez pravý disk-> preskúmať, potom nastavenia-> možnosti zložky ->zobraziť ->ukázať skryté priečinky a súbory + zrušiť fajku na "schovať systémové súbory"
nájsť súbor autorun.inf zmazať a pustiť antivírus
otvor disk cez pravý disk-> preskúmať, potom nastavenia-> možnosti zložky ->zobraziť ->ukázať skryté priečinky a súbory + zrušiť fajku na "schovať systémové súbory"
nájsť súbor autorun.inf zmazať a pustiť antivírus
no ale win je new cersto nainstalovany ... po chvile to nesollo a to nebolo ani napojene na net
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
keby si čítal tú zasratú tému tak zistíš že ten vírus je niekde na disku/USB a keď ten disk/USB otvoríš tak sa vírus "nainštaluje" čiže ak si aj inštaloval nový win ale neformátoval disk tak je ten vírus opäť aktívny
ok tak sa nerozculuj staci normalne napisat ja len koli tomu ze na jednom pc s tym problem neni a na druhom hej a to napriek tomu ze ten usb a nic podobne nan neboli este napojene a bolo to instalovane s jedneho cd a z druheho nainstalovane tie iste programi ... tak preto sa pytam ale ok vyskusam to tak ako radite
PS: disk bol formatovany
a ma len tak napadlo ze ci by to nemohlo mat aj cosi spolocne s Drive Icon co boli instalovane ...
PS: disk bol formatovany
a ma len tak napadlo ze ci by to nemohlo mat aj cosi spolocne s Drive Icon co boli instalovane ...