Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
@Norick98 hra na jeho PC bola deautorizovana tvojim pocinanim. Musi si ju znova online autorizovat. Samozrejme nechapem preco stale spominate CD key. U originaliek CD kluce funguju trocha inac ako u hier ktore stahujete z rapidu. Tu kluc plati len pre osobu ktora si hru kupila. Akekolvek poziciavani/rozdavanie a pod svojho CD kluca ma za nasledok zablokovania tohto kluca bez nejakej nahrady.
Neobjednával niekto z g2play ?
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2010, 10:08)
Neviete niekto čo znamená toto? -> 15 tisíc vylepšení Vašej postavy, čo hráč, to unikátny herný charakter
A ten ingame store ste tam ešte nenašli?
A ešte malá otázka..tie zbraňe z limitovanej edície si nebudem mocť odomknúť v štandartnej verzii?
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2010, 10:08)
Neviete niekto čo znamená toto? -> 15 tisíc vylepšení Vašej postavy, čo hráč, to unikátny herný charakter
A ten ingame store ste tam ešte nenašli?
A ešte malá otázka..tie zbraňe z limitovanej edície si nebudem mocť odomknúť v štandartnej verzii?
Opak: zbrane z limitky odomkne dosiahnutim nejakeho ranku
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
asi som to trochu zle napisal. jemu tu tabulku vyhadzovalo este predtym ako dal key na test mne inak by sme ho nepouzili dvaja (mame kazdy svoj). Bude to daka chyba v jeho softe uz preinstaloval windows, lebo nic nepomahalo a moze sa lognut do EA downloaderu co je dobre znamenie lebo to predtym neslo.Dedomil napísal:@Norick98 hra na jeho PC bola deautorizovana tvojim pocinanim. Musi si ju znova online autorizovat. Samozrejme nechapem preco stale spominate CD key. U originaliek CD kluce funguju trocha inac ako u hier ktore stahujete z rapidu. Tu kluc plati len pre osobu ktora si hru kupila. Akekolvek poziciavani/rozdavanie a pod svojho CD kluca ma za nasledok zablokovania tohto kluca bez nejakej nahrady.
Prosim vas, dnes mi prisla originalka, instalacia prebehla v poriadku, a ked dam v hre vlozit key tak mi napise chybu ze : Unable to log in, please tri again, neviete co s tym je ?
-
Norick98
Medium Star
najprv sa loguje e-mailom a heslom, az potom sa zadava key. nejde ti teda login alebo ti nezobere key?
-
Ba-Yo
Light Professional
neviete kde su ulozene savy?
Norick98 napísal:najprv sa loguje e-mailom a heslom, az potom sa zadava key. nejde ti teda login alebo ti nezobere key?
Nezobere mi key, lognuty som , tam potvrdim autorizaciu pak napisem key a napise tu chybu.
Neviete náhodou kde je save ????
Moj nazor na tuto hru je velmi kladný. Hodnotím singleplayer. Veľké + má hra u mňa za skvelé ozvucenie. Zvuky zbraní, prestreliek, výbuchov, ozveny v interiéroch, proste paráda. Kampaň nieje až tak bohatá na nápady a zaujímavejší dej ale nieje ani zlá. Grafika je z môjho pohľadu perfektná, jedna z najlepších s akými som sa v FPS stretol. Beta mala nejake problemy s optimalizaciou ale finalna verzia mi fičí totálne plynule.
Najväčší zážitok bol v jednej misii keď som zostrelil vrtulník, no nejak blbo som stál skoro padol na mňa, pol metra veďla a bolo by po mne. V tom momente som bol v nemom úžase a po dlhej dobe som pri FPS hre povedal "ty vole
"
Najväčší zážitok bol v jednej misii keď som zostrelil vrtulník, no nejak blbo som stál skoro padol na mňa, pol metra veďla a bolo by po mne. V tom momente som bol v nemom úžase a po dlhej dobe som pri FPS hre povedal "ty vole
Prajem prijemny den. Chcem sa spytat ci sa da v tomto momente prihlasit v hre na ucet. Chcem vediet ci mi nejde aktivovat ucet mojou chybou alebo je EA niecim zaneprazdneny. Za odpoved vdaka.
Neprihlasiš lebo ti treba cd.key a hocikde ho nezoženieš musiš si kupiť origo.
pre boha prestaň už vypisovať somariny..predstav si že každý tu neni pirát..
kamarát má tiež problémy s prihlásením...ešte to troška hapruje
kamarát má tiež problémy s prihlásením...ešte to troška hapruje
-
Norick98
Medium Star
presne tak.. po prihlaseni bezi dole v hre oznam ze vedia o problemoch s loginom a pracuju na to.. myslim ze su pretazeni, serverlist loaduje tiez vecnost a ked som videl kolko ludi to hra
vcera ked som zacal s MP bol som na 270 000+. mieste.. a to europsky release ma byt az dnes..
inak mozte si ma pridat v hre kto chce
meno rovnake ako tu.
inak mozte si ma pridat v hre kto chce
Hej si predstav ze tu nieje kazdy pirat, ja som vyhodil za origo 40 ečiek dnes a mam take problemy a nitril moj bracho tak tiez.rasko333 napísal:Neprihlasiš lebo ti treba cd.key a hocikde ho nezoženieš musiš si kupiť origo.
nepoznate nejaky CZ/SK server ? 
thx :)btw moj nick je [SVK] D[o]N len aby ste vedeli
Diki za info. Kruci dost ma stve ked vsetcia pisu ze to drvia a mne sa neda prihlasit.
Dufam ze to coskoro opravia. na prichod origosky som sa tolko tesil a teraz toto

nj mna by je*lo z tohoNitril napísal:Diki za info. Kruci dost ma stve ked vsetcia pisu ze to drvia a mne sa neda prihlasit.Dufam ze to coskoro opravia. na prichod origosky som sa tolko tesil a teraz toto
![]()