Na akych koncertoch ste boli?
-
Thrash/Death
Star
-
peto074125
Light Expert
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Na akych koncertoch ste boli?
vcera Horkyze Slize s predkapelami v PKO v BA: bolo vyborne. velmi kladne hodonotim playlist slizov, ktori IMO paradne sklbili stare notoricky zname pesnicky s cisto novymi. tesim sa na nich do NR
-
deffroller
Novice
Satyricon
-
peterxxx
Star
Na koncerty moc nechodim, naposledy som bol v TT na Basta fidel. Ale mam otazku , ci niekto z vas videl nazivo NIRVANU ?!
Som vazne zvedavy lebo Nirvana je nieco ako mojim vzorom(hudobnym) odkedy som zacal pocuvat hudbu.
Som vazne zvedavy lebo Nirvana je nieco ako mojim vzorom(hudobnym) odkedy som zacal pocuvat hudbu.
peterxxx, vieš o tom, že Nirvana mala posledný koncert asi v roku 1994?
K téme: Po koncertoch moc nechodím, jedinú slovenskú skupinu, ktorú by som chcel vidieť hrať naživo, je Horkýže Slíže, ale zatiaľ sa mi to nepošťastilo...
K téme: Po koncertoch moc nechodím, jedinú slovenskú skupinu, ktorú by som chcel vidieť hrať naživo, je Horkýže Slíže, ale zatiaľ sa mi to nepošťastilo...
-
peterxxx
Star
Ano viem, je mi jasne , ze by to bolo velke stastie aby som na niekoho kto to stihol natrafil na fore.
V BA na slížoch som bol teraz aj ja ako vždy to stálo zato, dobrá bola aj predkapela Konflikt na tej prvej som bol ešte v bufetejackb napísal:vcera Horkyze Slize s predkapelami v PKO v BA: bolo vyborne. velmi kladne hodonotim playlist slizov, ktori IMO paradne sklbili stare notoricky zname pesnicky s cisto novymi. tesim sa na nich do NR
asi tak, sice som sa cez prvu predieral dnu, ale Konflik bol uzasny. Prvy krat som ich pocul nazivo, ale zakrical som si z chutiBobr napísal:V BA na slížoch som bol teraz aj ja ako vždy to stálo zato, dobrá bola aj predkapela Konflikt na tej prvej som bol ešte v bufete
Vo štvtok na Heľeniných Očiach

-
mirak2
Hardcore addict
no uz ked to spominas, tiez som bol...a aj ppt sa vyskytol
Nie som si isty ci som tu pisal ale minuly rok 24.3.2009 som bol na Amon Amarth, Obituary, Legion of the Damned a Keep of kallesin v prahe.Bol to uzasny koncert len ma trochu hnevali modre prenikave svetla svietiace do oci
.Ale inac krasa pogo vrelo aj ked uz som bol skor len pasivnym ucastnikom.Zazitok to bol uzasny.To co amoniaci predvadzali bolo nieco neskutocne 
aj v NR bol koncer Slizov+Konflikt IMO velmi dobry, len po skusenosti z BA mi vadili opakovane vtipy, ale inak super zabava, a znovu mam metalovy hlas