CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
satan77
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa satan77 »

Kajdžas napísal:No tym steamom ste to uplne doj..... , tymto krokom upadne server. Skoda je tohto servera. Ale nic sa neda robit ide sa hladat dalsi.
Prečo by to doj... ??? To je taký problém kúpiť si Steam, keď sa už tak zaujímaš o CS? A navyše sa dá hrať aj s non-Steam. Tak kde je problém? Čím viac Steam-erov, tým menej cheatov...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kajdžas napísal:No tym steamom ste to uplne doj..... , tymto krokom upadne server. Skoda je tohto servera. Ale nic sa neda robit ide sa hladat dalsi.
Nejaké rozumné postrehy? Alebo si len z výšky serieš?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

na co narazas ty borec?
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

avicen tebe dnes mrdalo?
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Y2J »

Problem je ze sa hojko server vymazal z favourites na NS a nejde pridat, takze ti "nonstim" hraci si nedokazu vyhladat ip a skusit cez konzlu connect
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

tonek napísal:avicen tebe dnes mrdalo?
a?
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fredka171 »

Y2J napísal:Problem je ze sa hojko server vymazal z favourites na NS a nejde pridat, takze ti "nonstim" hraci si nedokazu vyhladat ip a skusit cez konzlu connect
Presne tak ako pises! ja tiez ked si chcem zahrat, tak musim ip vzhladat cez Add Server kde napisem hojko.com najde mi to server a mozem hrat..ale neulozi mi ho do Favorites iba ten raz a hotovo...
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

mne ostal normalne vo favorites...
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

ak vam zmizol serer z favourites tak si nainstalujte novsi patch... sharky to uz na predchadzajucej strane pisal
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Fredka171 napísal: Presne tak ako pises! ja tiez ked si chcem zahrat, tak musim ip vzhladat cez Add Server kde napisem hojko.com najde mi to server a mozem hrat..ale neulozi mi ho do Favorites iba ten raz a hotovo...
mfg používajte HLSW a je po probléme
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Takze seruste moji pekny
Som tu ohladom hraca Rated R Superstar ktory sa vraj "vratil" na hojko a adminka eSko ho ihned zabanovala za cheating na 1 den
Neriesil by som to keby Viva la raza nie je moj kamarat
Ten nas "cheater" bol v skutocnosti uz vyssie spominany Viva
je to velmi vybusna povaha co eSko aj o nedlho po tom bane jemne pocitila :D
No vratme sa na zaciatok Rated ala Viva prisiel na hojko a hrala sa mapa snow ( nie nebol som tam :D) vraj mal skore 6:8 ci co mi to hovoril a eSko ho spektovala (ak by sa naslo demo tak by ma potesilo :) ) no a odrazu to prislo Viva chytil ban za cheating na 1 den (1 den za cheating?porad perma si mu mala dat :D ) Psychicky to nezvladol takmer sa zrutil a rozbil klavesnicu (verte mi viem co rozpravam) v jeho hlave sa rychlostou svetla prehanali myslienky a zastavili pri tom ze si zisti Meno a priezvisko slecny "eS" (nie nesiel za nou domov) a napise jej na Facebook co sa aj stalo, kedze som spravny hojko member tak som si zistil co jej napisal no a to co jej napisal nebolo velmi pekne (ale nebolo to ani take hrozne kedze od Vivu som pocul uz aj horsie ale to by ste ho mohli poznat, mozno mi to potrdi sharky ktory ho tiez pozna :D) no kde som to skoncil, aha uz viem a potom prisiel druhy uder pod pas ktory uz znamenal K.O pre Vivu ano presne tak je to Perma ban toto ho prinutilo posunut svoje emocie dalej a napisal si na status citujem "aaale Permanent BAN na hojku nieee" no a v tom som prisiel ja Y2J a vyrozpraval sa Vam.
S Vivom som hral ked sa napojil s nickom Rated (netusil som ze je to on), hrala sa mapa aim_awp (ktora mi dnes ani za boha nesla) s krtkom666 (zdravim sefe:D) sme sa aj rozpravali ze to moze byt stary cheater no usudili sme ze asi nie kedze Rated sa pohyboval vzdy v hornej hranici tabulky no tento (Viva hadam ma nezbijes:D) doslova LAMIL!
Takze by som rad poziadal o unbanovanie IP Vivu
Mozno by toto vyriesilo jedno demo (od slecny eS) a jedno ospravedlnenie (od mladenca Vivu)
Nechcem tu z tohto robit ziadny flejm len chcem aby sa to vyriesilo :welc:
Zatial sa majte a lovu Zdar vas Y2J
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Vzhladom na to, že Rated R Superstar, robil problém na serveri, nie tak dávno, sa jej ani nečudujem, ja keby dojdem, kuknem chvilku, vidím že robí to čo robieval, ke´že som ho tiež sledoval, ako jeden z mnoha, okamžite fuck off, permament ban, kick, slay, slap, slap da bitch atd..:D takže myslím že nekonala až tak zle, ale vzhladom na to, že som pri situácii nebol, tak neviem posúdiť, čo videla, prečo dala ban, ani podobne, počkáme na jej vyjadrenie, zatial chill out :wink:
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

"robi to co robieval"? velmi pochybujem ze Viva mal nejake WH plus skore 6:8 no neviem neviem
ale tak pozrieme si demo (hadam)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Y2J: Myslim, ze tvoja obhajoba v tomto pripade je zbytocna. Ak ma zaujem o unban, tak pride so svojim vysvetlenim. Ze sa nevie ovladat, tak to je uz jeho problem.
ViVa La RaZa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ViVa La RaZa »

Hmm neviem čo mám k tomu dodat...jedine že sa ospravedlnujem že som si nedomyslel ake meno si davam kedže aj ja viem že tobol známy cheater a aj som rozmyšlal či mi nedaju BAN či si nebudu mysliet že som ten Cheater, ale aj tak som si dal to meno ... hmm nedomyslel som a takto to dopadlo dakujem Y2J že si sa mi snažil pomoct... :(

P.S. ja sa viem ovladat len som konal skratovo...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

lenže ako ona mohla vedieť, že to je on? :) a nie ten hacker? keby máme niečo ako policajti alebo hasiči či záchranári že im ukazuje utajené, nebolo by tolko zlého;) bohužial, nejde to, ako bolo povedané, počká sa na demo....prípadne vyjadrenie..
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Mukky,
neviem to sam posudit, podla mna mal wh, ale ked som ho spectoval, tak nic moc som tam nevidel... na serveri hral coma, 5+5=11, headshot, mozu sa vyjadrit, ani jednemu sa nepacil.

http://www.ulozisko.sk/268393/mukky.rar
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuKkY »

sorry, ale nemam nic... hram to uz dost dlho, mam aj vlastny clan s vlastnym serverom... kludne sa napojim aj cez steam na server, len neviem ci to ide na NS...
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Mad Dad napísal:lenže ako ona mohla vedieť, že to je on? :) a nie ten hacker? keby máme niečo ako policajti alebo hasiči či záchranári že im ukazuje utajené, nebolo by tolko zlého;) bohužial, nejde to, ako bolo povedané, počká sa na demo....prípadne vyjadrenie..
tak ale stav sa o 3 koruny ze na tom deme nebude ani naznak WH :wink:
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

Mukky uz sa da napojit aj so steamom... presli na kombinovany protokol 47/48

Y2J len 3 koruny??? daj viac :D takto to vyzera ze Viva-ovi neveris :D a ano mozem potvrdit ze bol som tam aj ja ale urcite nehral ako cheater, dokonca sa mi zda ze raz aj povedal ze kto je, co nic nemeni na tom ze esko konala tak ako by konal aj ktorykolvek iny admin kedze nikto nevedel ze je to niekto iny
Zamknuté